Προς το περιεχόμενο

Driveclub [PS4]

mtzs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγώ το wrc4 & to 3 τα είχα καταευχαριστηθει παρόλο που σε άλλους δεν αρεσαν.Ειναι γούστα αυτά.

Το driveclub για εμένα έχει γραφικά 10/10.Ηχος 9/10. Σκηνικά σε πίστες 10/10. Ποτέ δεν είχαν πει ότι πάνε να βγάλουν simulation,απορω γιατί το λένε ξανά & ξανά μερικοί ή από που είχαν καταλάβει κάτι τετοιο.Τα αυτοκίνητα έχουν απίστευτη λεπτομέρεια & η μεταβολή της ώρας (από ήλιο -σούρουπο κλπ) δεν έχει ξαναγίνει σε παιχνίδι μέχρι σήμερα με τέτοια αποτελέσματα νυχτερινή οδήγηση είναι απιστευτη.Οταν οδηγείς από μέσα (εγώ μόνο έτσι το ευχαριστιέμαι) είναι πολύ καλο.Και όταν ξεκλειδώνεις πιο γρήγορα αυτοκίνητα βλέπεις & διαφορετικό χειρισμό σε σχέση με το πως πατανε στον δρόμο. Τώρα εγώ ήθελα ένα παιχνίδι να ξεκινήσει και απλά να παιζω.Δεν με ενδιαφέρει & πολύ άμα δεν μπορώ να αλλάξω το abs & να βάλω auto brakes & διάφορα αλλα.Οποτε εμένα μου κάνει & πρέπει να είναι και πολύ διασκεδαστικό και με άλλον παικτη.Μπορει να μην είναι 60 fps αλλά η αίσθηση της ταχύτητας είναι μια χαρά & ανταγωνισμός αρκετά δυνατός στο offline. Εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας

Στο χρηματικό θα συμφωνήσω ότι είναι πολλά τα φράγκα του.

• Like 1
Δημοσ.

Εν τέλει γιατί τους πήρε +1 χρόνο τότε? Απλά για να το κλειδώσουν στα 30fps και να προσθέσουν καιρικές συνθήκες τις οποίες θα λάβουμε με patch αργότερα?

Ή πόσο χειρότερο δηλαδή θα μπορούσε να ήταν εαν όντως έβγαινε launch day?

Καταλαβαίνω ότι ποτέ δεν πήγαιναν για simulation αλλά σε αυτό το χρονικό διάστημα θα μπορούσαν να προσθέσουν ένα σοβαρό roster οχημάτων και περισσότερα πράγματα να κάνεις.

Δημοσ.

Εν τέλει γιατί τους πήρε +1 χρόνο τότε? Απλά για να το κλειδώσουν στα 30fps και να προσθέσουν καιρικές συνθήκες τις οποίες θα λάβουμε με patch αργότερα?

Ή πόσο χειρότερο δηλαδή θα μπορούσε να ήταν εαν όντως έβγαινε launch day?

Καταλαβαίνω ότι ποτέ δεν πήγαιναν για simulation αλλά σε αυτό το χρονικό διάστημα θα μπορούσαν να προσθέσουν ένα σοβαρό roster οχημάτων και περισσότερα πράγματα να κάνεις.

D.Luffy,

Σε αυτο οντως εχεις δικιο, εκει πιστευω οτι "εχασε" περισσοτερους ποντους το game. Τωρα σχετικα με τις καιρικες συνθηκες,το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι μαλλον καποια bugs ανακαλυψαν & επειδη δεν θα προλαβεναν να τα διορθωσουν σωστα,προτιμησαν να το κανουν ετσι για να μην γινουν "ρομπα"...

Δημοσ.

δεν μπορω να έχω άποψη για το game αφου δεν το έχω παίξει, όμως αυτό που έχει αναφέρει ο ultralisk, είναι τραγικό εν έτη 2014.

Δημοσ.

Εγώ πάντως σκόπευα να το αγοράσω την πρώτη μέρα αλλά μετά από όλα αυτά και ειδικά με το θέμα των servers που διαβάζω μάλλον θα το πάρω όταν πέσει η τιμή του...

Δημοσ.

Ε το αφηνουν να καει αφου αρπαξε!

Μερικοι που λετε σε γενικες γραμμες οτι κρινουμε αυστηρα,περι sim κλπ,δε μπορει ρε μαγκες να ειμαι με το ds4 στο χερι κανα χρονο και να μην υπαρχει ενα AAA racing,αν υπηρχαν αλλα 2 δε θα με πειραζε το driveclub να ειναι μετριο,οταν ομως μας τα κανουν ΝΑ εχουμε και απαιτησεις.Το μοντελο φυσικης του pgr ηταν καλο πριν 5+ χρονια,οχι για το 2014,το 14 αν θες να κανεις ενα ραλλακι challenging και προσιτο το φορτωνεις ενα καρο assist και οποιος θελει απενεργοποιει για να μπορει να παιξει και ο γιωτας,δεν ειμαστε στο 1995 να φανταζομαστε πραγματα επειδη δε μπορουμε να τα αποδωσουμε με την υπαρχουσα τεχνολογια.

Δημοσ.

Oυτε εγω το επαιξα, αλλα ποτε δεν εκρυψαν οτι θα ειναι arcade, φωναζοντας μαλιστα οτι το παιχνιδι φτιαχνεται απο ατομα που ειχαν ασχοληθει με το PGR.

Γι'αυτο λεω οτι εκτος οτι βαθμολογειτε χαλια εχετε και κακα expectations.

Oυδεποτε ειπαν οτι θα ειναι sim, και ουδεποτε στον αιωνα τον απαντα παιχνιδι του 7 δεν ειναι κακο. (δεν αναφερομαι σε μεμωνομενες γνωμες, αναφερομαι σε αυτους που λενε, παιχνιδι του 7 δε το ακουμπαω καν).

• Like 1
Δημοσ.

τραγικοί οι σέρβερ αλλα και κάποια άτομα εδώ που κάνουν λες και ακούν για que πρώτη φορά, το diablo 3 έχει ,το wow έχει,το Lol και οποιδήποτε mmo εκει έξω, αυτό γίνεται έτσι ώστε όσοι είναι μεσα και παίζουν να μην έχουν πρόβλημα, οπότε τα σχόλια περι εν έτη 2014 que είναι εντελώς άκυρα, σίγουρα θα έπρεπε να είχαν περισσότερους Server, δεν διαφωνώ εδώ,και λογικά θα βάλουν,αλλα όταν η blizzard δεν μπορεί να υπολογίσει τους Server σωστά και κάνει fail launch ή η ea στο sim city ,περιμένετε αυτό το μικρό Studio να το κάνει?

αυτό θα γίνεται εν έτη 2014 και εν έτη 2015 και εν έτη 2020 ,γιατί? γιατί θέλουν να ξοδέυουν όσο γίνεται λιγότερα και είναι λογικό,και υπολογίζουν πάντα λάθος το πόσα άτομα αντέχει ο Server.

• Like 1
Δημοσ.

τραγικοί οι σέρβερ αλλα και κάποια άτομα εδώ που κάνουν λες και ακούν για que πρώτη φορά, το diablo 3 έχει ,το wow έχει,το Lol και οποιδήποτε mmo εκει έξω, αυτό γίνεται έτσι ώστε όσοι είναι μεσα και παίζουν να μην έχουν πρόβλημα, οπότε τα σχόλια περι εν έτη 2014 que είναι εντελώς άκυρα, σίγουρα θα έπρεπε να είχαν περισσότερους Server, δεν διαφωνώ εδώ,και λογικά θα βάλουν,αλλα όταν η blizzard δεν μπορεί να υπολογίσει τους Server σωστά και κάνει fail launch ή η ea στο sim city ,περιμένετε αυτό το μικρό Studio να το κάνει?

αυτό θα γίνεται εν έτη 2014 και εν έτη 2015 και εν έτη 2020 ,γιατί? γιατί θέλουν να ξοδέυουν όσο γίνεται λιγότερα και είναι λογικό,και υπολογίζουν πάντα λάθος το πόσα άτομα αντέχει ο Server.

συγκρίνουμε δλδ το LOL και το WOW με τα εκατομμύρια παικτών στον κόσμο και ενώ είναι ΜΜΟ και ΜΟΒΑ δλδ ΜΟΝΟ online εμπειρία, με ένα racing?...πότε ξανάγινε queue σε παιχνίδι κονσόλας?...δεν θυμάμαι πραγματικά

σε συνδυασμό με το ότι πόσες μέρες δεν δουλεύει το free demo, μόνο υπερ-fail υποδηλώνει για την εταιρεία

Δημοσ.

ρε σεις ποιος μιλησε για sim?τα physics του fh δεν ειναι arcade?ακομα και του fm ψιλοarcade ειναι...του drive club δεν ειναι μονο arcade,ειναι random...100 χρονια πισω...

Δημοσ.

ρε σεις ποιος μιλησε για sim?τα physics του fh δεν ειναι arcade?ακομα και του fm ψιλοarcade ειναι...του drive club δεν ειναι μονο arcade,ειναι random...100 χρονια πισω...

Αδελφε ειδικα για το fm5 οχι μονο arcade δεν ειναι αλλα αιωνες μπροστα απο οτιδηποτε αλλo σε κονσολα. Απιστευτη δουλεια ειδικα στα ελαστικα και πολυ ερευνα απο ειδικη ομαδα που μελετησε εκατονταδες δειγματα και παρεδωσε δεδομενα στην Turn10.

Και αυτο φαινεται ξεκαθαρα στο παιχνιδι. Ειδικα αν ασχοληθει καποιος λιγο με το tuning γινεται αρρωστια το παιχνιδι.

Δημοσ.

συγκρίνουμε δλδ το LOL και το WOW με τα εκατομμύρια παικτών στον κόσμο και ενώ είναι ΜΜΟ και ΜΟΒΑ δλδ ΜΟΝΟ online εμπειρία, με ένα racing?...πότε ξανάγινε queue σε παιχνίδι κονσόλας?...δεν θυμάμαι πραγματικά

σε συνδυασμό με το ότι πόσες μέρες δεν δουλεύει το free demo, μόνο υπερ-fail υποδηλώνει για την εταιρεία

δεν χρειάζεται να πας στα wow και lol, ανάφερα και άλλα παραδείγματα απο μη mmo/moba που απλά άφησες στην άκρη...απο πολύ μεγαλύτερα studio.έχει ξαναγίνει αυτό άποιρες φορές, και στο pes έτυχα full servers και στο killzone 2 και σου έλεγε προσπάθησε αργότερα είναι full οι σερβερ, σε ps3.

ε ναι όσο fail είναι η Blizzard,η ea και οι υπόλοιπες... αφού είστε τόσο σαίνια κάντε ένα βιογραφικό να σας προσλάβουν μπας και δούμε άσπρη μέρα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...