d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πατε εδω να τα τσιμπησετε https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/home/games/psplus Ρε συ αυτο μου το εγραψες και εχθες αλλα και σημερα τα ιδια γραφει, η free εκδοση λεει not available, και αν πατησω επανω της με βγαζει στην περιγραφη χωρις να με αφηνει καπου να το κατεβασω ή να το βαλω σε download queue.. Δεν θελω να αγορασω την κιτρινη εκδοση την full, εννοεις κατι αλλο που δεν καταλαβαινω;
mtzs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 ακυρο ειναι. Σε αλλο νημα πηγαινε Ειχα ανοιχτα 2 παραθυρα και τα μπερδεψα !!!! Check playstation plus topic Δε με αφηνει να το κανω edit
Anastazio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καταφερε να παιξει κανεις driveclub online?Τι ζωακια παντως,αυτο δεν ειναι simcade,αυτο ειναι οτι physics βρεξει ας κατεβασει,λεω οκ νιωσανε στην EA φετος και δεν βγαλανε αλλο trainsim αλλα εδω τα παλιοπαιδα ειπαν να μην μας αφησουν ετσι!Μου δινει τα κουβαδακια στην αρχη λεω οκ αμα παρω καμια πισωκουνα της προκοπης θα χει πλακα...αμ δε....Τρεεεεεεενο η c class...τεσπα παω σεβεν να το γυρισω αυριο. P.s Το γκειμ απο γραφικα κλπ ειναι σε αλλο επιπεδο αλλα με ποναει το μυαλο οταν μπαινω στις στροφες με 200 οποτε μπαινω μετακριτικ και βαζω -1/10 μονο κ μονο γιαυτο και επειδη δε ντραπηκαν για τα μπανερια στα προμο τυπου forza κillzor που δεν βλεπει το handling του fh1 και fm4 ουτε με το κυαλι...cheers και περαστικα μας! 1
lepaterious Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καταφερε να παιξει κανεις driveclub online?Τι ζωακια παντως,αυτο δεν ειναι simcade,αυτο ειναι οτι physics βρεξει ας κατεβασει,λεω οκ νιωσανε στην EA φετος και δεν βγαλανε αλλο trainsim αλλα εδω τα παλιοπαιδα ειπαν να μην μας αφησουν ετσι!Μου δινει τα κουβαδακια στην αρχη λεω οκ αμα παρω καμια πισωκουνα της προκοπης θα χει πλακα...αμ δε....Τρεεεεεεενο η c class...τεσπα παω σεβεν να το γυρισω αυριο. P.s Το γκειμ απο γραφικα κλπ ειναι σε αλλο επιπεδο αλλα με ποναει το μυαλο οταν μπαινω στις στροφες με 200 οποτε μπαινω μετακριτικ και βαζω -1/10 μονο κ μονο γιαυτο και επειδη δε ντραπηκαν για τα μπανερια στα προμο τυπου forza κillzor που δεν βλεπει το handling του fh1 και fm4 ουτε με το κυαλι...cheers και περαστικα μας! Τελικα ειχαν δικιο τα review δεν επεσαν τοσο εξω οσο πιστευες
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Τωρα συγνωμη ρε παιδια και δεν θελω να γινω κακος, ουτε να το παιξω εξυπνος αλλα ειλικρινα ποιος πιστευε οτι εχει τυχη σαν simulation αυτο το παιχνιδι; Απο τα πρωτα gameplay videos ηταν αστεια τα collisions,tire physics,car handling και γενικα οτιδηποτε κανει ενα παιχνιδι στοιχειωδως σοβαρο για τετοια χρηση. Αρα ειλικρινα απορω τι περιμενατε απο αυτο βλεποντας αυτα τα video που μονο γελιο δεν προκαλουσαν.. Κριμα πραγματικα κριμα γιατι σαν γραφικα και car modeling φαινεται απλα απιστευτο.
metallica 13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 το δοκιμασα σημερα!παιχνιδαρα μαγκες!ειναι arcade το παιχνιδι και σαν arcade εγω το βρηκα παρα μα παρα πολυ διασκεδαστικο!!καλα τα γραφικα ειναι απο αλλο πλανητη..! 1
Anastazio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Τελικα ειχαν δικιο τα review δεν επεσαν τοσο εξω οσο πιστευες Φιλος δεν ηθελα να το πιστεψω οτι ενα γκειμ που ειναι exclusive και εφαγε τοσο delay θα μπορουσε να ειναι τοσο μαπα,ας βγαζαν τη μαλακια τους αλλα ας μη μας ζαλιζουν με τρακοσια κιλα hype αφου δεν εχουν κατι αξιοπρεπες. Τωρα συγνωμη ρε παιδια και δεν θελω να γινω κακος, ουτε να το παιξω εξυπνος αλλα ειλικρινα ποιος πιστευε οτι εχει τυχη σαν simulation αυτο το παιχνιδι; Απο τα πρωτα gameplay videos ηταν αστεια τα collisions,tire physics,car handling και γενικα οτιδηποτε κανει ενα παιχνιδι στοιχειωδως σοβαρο για τετοια χρηση. Αρα ειλικρινα απορω τι περιμενατε απο αυτο βλεποντας αυτα τα video που μονο γελιο δεν προκαλουσαν.. Κριμα πραγματικα κριμα γιατι σαν γραφικα και car modeling φαινεται απλα απιστευτο. Ρε ειναι τσιμεντα στην evo,το game ειναι πανεμορφο,μισο κιλο content ηθελε και ενα handling model του 2014,χανουν φραγκα μεσα απο τα χερια τους. το δοκιμασα σημερα!παιχνιδαρα μαγκες!ειναι arcade το παιχνιδι και σαν arcade εγω το βρηκα παρα μα παρα πολυ διασκεδαστικο!!καλα τα γραφικα ειναι απο αλλο πλανητη..! επαιξες πανω απο 2 ωρες το βρηκες challenging και ενιωσες την αναγκη να παιξεις κιαλλο η κανα μισαωρο?Γιατι και εγω στο μισαωρο ετσι ενιωθα! p.s Το αγορασες?!!!! 2
metallica 13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 κανα δυωρο επαιξα anastazio!μου αρεσε παρα πολυ ρε συ!ειχα καει κ στο forza 5 που το βρηκα και αυτο γαματο παρολα αυτα που λεγονται τον τελευταιο καιρο οποτε ισως να τραβαγε ο οργανισμος μου κατι πιο ελαφρυ για να χαλαρωσω!τωρα δεν ξερω αν αργοτερα θα γινει βαρετο αλλα του 5 δεν ειναι το παιχνιδι!
Anastazio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 κανα δυωρο επαιξα anastazio!μου αρεσε παρα πολυ ρε συ! εγω στο διωρο ειχα παραλησει εγκεφαλικα! Τεσπα γουστα ειναι αυτα! κανα δυωρο επαιξα anastazio!μου αρεσε παρα πολυ ρε συ!ειχα καει κ στο forza 5 που το βρηκα και αυτο γαματο παρολα αυτα που λεγονται τον τελευταιο καιρο οποτε ισως να τραβαγε ο οργανισμος μου κατι πιο ελαφρυ για να χαλαρωσω!τωρα δεν ξερω αν αργοτερα θα γινει βαρετο αλλα του 5 δεν ειναι το παιχνιδι! Οχι ενταξει δεν ειναι του 5 αλλα ειναι καπου στο 7 με τα χερια στην αναταση,ενοειτε οτι για καποιον μπορει να ειναι δεκαρακι απλα ειναι λιγο outdated περα απο τα γραφικα που ειναι πολυ μπροστα! 2
rouxlas86 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Επειδή είναι κρίμα ένα ωραίο game να πηγαίνει έτσι υπάρχει περίτωση 5 βασικά πράγματα πχ χειρισμός να διορθωθουν στο μέλλον;
skanjos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 το δοκίμασα το driveclub ,δεν μου άρεσε και τόσο ,ένα 7άρι είναι το game, Ούτε πάνω ούτε κάτω, απογοήτευση καθώς ήθελα να είναι καλό racing game για τον αδερφό που είναι καμμένος ,μέχρι έστω να βγει το gt7 σε καμιά 2 χρόνια δεν έχει τπτ.. btw φέτος είναι η χειρότερη gaming χρονιά που θυμάμαι, όλα τα hyped games πάτωσαν... άντε να δούμε αν το 15 θα είναι καλύτερη χρονιά...
Socratis_g Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Αν πατωσει το the order και το uncharted μετά πουλάω την κονσόλα. Τον άλλο μήνα βγαίνει gtav να ξεγελαστούμε λιγάκι. Πήραμε το μηχάνημα και μόνο τα remastered αξίζουν 1
hollow_83 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Κοιτα να δεις που ενα παιχνιδι του 7 θεωρηται κακο πλεον και μη αξιο του να ασχοληθεις μαζι του. Καποιοι ζαλιστικαν απο τα πολλα οτι να ναι 9 αρια που πηραν 3-4 παιχνιδια αυτες τις μερες και δε ξερουν πως να βαθμολογουν. 3
ultralisk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Αν πατωσει το the order και το uncharted μετά πουλάω την κονσόλα. Τον άλλο μήνα βγαίνει gtav να ξεγελαστούμε λιγάκι. Πήραμε το μηχάνημα και μόνο τα remastered αξίζουν το Uncharted δεν παίζει με την καμία να πατώσει...το "The order" το κόβω για 6-7 max το θέμα δεν είναι το ότι είναι arcade (και το PGR ήταν arcade), το θέμα είναι ότι η αίσθηση των αυτοκινήτων στον δρόμο, είναι κάπως "άψυχη"?...δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω ακριβώς δεν ξέρω αν δεν είχε γραφικάρες πόσο χαμηλά θα κατρακυλούσε στον μ.ο των reviews
Socratis_g Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 hollow_83, on 10 Oct 2014 - 07:23 AM, said: Κοιτα να δεις που ενα παιχνιδι του 7 θεωρηται κακο πλεον και μη αξιο του να ασχοληθεις μαζι του. Καποιοι ζαλιστικαν απο τα πολλα οτι να ναι 9 αρια που πηραν 3-4 παιχνιδια αυτες τις μερες και δε ξερουν πως να βαθμολογουν. Κοίτα Νικ, κακό δεν είναι σε καμία περίπτωση, εγώ ελιωνα το WRC 4 sto pc οταν του βγάζανε 64 στο metacritic. αλλά όταν τα παιχνίδια κάνουν 50ευρα προτιμάς να δίνεις τα λεφτά σου στα τέλεια. εγώ γουστάρω πολύ να παίξω Dclub, αλλά τα σκέφτομαι τα λεφτά. καλύτερα λέω να το κρατήσω για το gta τον αλλο μήνα, και ας το έχω τερματίσει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα