Προς το περιεχόμενο

Driveclub [PS4]

mtzs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 884
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφέρεται νομιζω οτι η free εκδοση του drive club ειναι διαθεσιμη στο store του hong kong αλλα χρειαζεται αγορα συνδρομης στο συγκεκριμένο προφιλ για να την κατεβασεις.

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφέρεται νομιζω οτι η free εκδοση του drive club ειναι διαθεσιμη στο store του hong kong αλλα χρειαζεται αγορα συνδρομης στο συγκεκριμένο προφιλ για να την κατεβασεις.

Ισχυει εχω λογαριασμο αλλα θα πρεπει να αγορασεις απο κινεζικο μαγαζακι συνδρομη και σιγα μην μπω σε αυτη την διαδικασια για ενα παιχνιδι, οταν μαλιστα εχω και ps plus στον κυριο λογαριασμο μου.

Ακομη και ενα μηνα να επερνα που ελεγα δεν μπορω να αγορασω με την πιστωτικη μου καρτα γιατι στοιχεια διευθυνσης βαζει απο μονο του ΗΚ που ειναι δηλωμενος ο λογαριασμος, και αρα δεν μπορεις να το κανεις.

Και πολυ ασχοληθηκα με κατι που ουτως ή αλλως δεν με βλεπω να αγοραζω, οταν βγει στην free εκδοση εχει καλως.

Δημοσ.

περιμενατε το driveclub ε??ακυροο!η ps plus εκδοση ακυρωνεται για σημερα!

http://www.eurogamer.net/articles/2014-10-08-sony-temporarily-holding-back-driveclubs-free-playstation-plus-edition

εχω φαει την ξενερα της ζωης μου !

Η αληθεια ειναι οτι το μαμησανε και ψοφησε πριν καν βγει στη πιατσα.

Λενε οτι εχουν θεμα με τους σερβερς για online οποτε θα επεφτε ακομη μεγαλυτερο κραξιμο γιατι ενα βασικο κομματι του παιχνιδιου βασιζεται στο online (ακομη και για την demo/psplus εκδοση). Οποτε τοτε θα επεφτε κι αλλη φολα.

Παντως επικοινωνιακα και μαρκετιστικα πανε απο το ενα φαουλ στο επομενο. Δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο περαν των γραφικων.

• Like 3
Δημοσ.

Τον εναμιση που ειδες; ουτε χρονο δεν εχει κλεισει.

15 Νοε εχει γενεθλια στο USA.

Racing της προκοπης θα δεις μονο με GT, κατι το οποιο συνεβαινε και στο PS3. Υπηρχε αλλο racing αξιο αναφορας;

• Like 6
Δημοσ.

Πάντως εμένα μου κάνει εντύπωση πως βγαίνουν τόσα games πατάτες και πόσο υπερβολικά αντιδρά ο κόσμος για ένα παιχνίδι. Εντάξει εμένα πέρα από τα γραφικά όταν το είχανε παρουσιάσει πρώτη φορά δεν μου γέμισε το μάτι μάλλον γιατί πέρα από to social στοιχείο θα το δίνανε και free. Πάντως το τραγικό πλέον είναι ότι ένα τόσο μέτριο game όσο αυτό απαιτεί τόσα πολλά λεφτά. Αν ζήταγε 40 ευρώ θα έλεγα οκ. Αλλά έχουν και το θράσος να θέλουν 80 ευρώ αξίας dlc? Δεν πειράζει ας φάει ένα γερό άκυρο γιατί για μένα δεν είναι τόσο το θέμα άμα είναι καλό αλλά και αυτή η λογική που έχει παραγίνει.

• Like 3
Δημοσ.

Eχει σαπισει γενικοτερα η φαση με τα dlc. Παιρνει ενας φιλος το Shadow of Mordor, τη συλλεκτικη εκδοση, και το προσθετο περιεχομενο το δινουν σε κωδικους για κατεβασμα..Πληρωνεις ενα σκασμο λεφτα και αν θες να δωσεις το παιχνιδι σε ενα φιλο δεν μπορει να το παιξει ολοκληρωμενο. Και οχι, το κολπο με το account activation, δεν ειναι ικανοποιητικη λυση για 'μενα. Επρεπε να συμπεριλαμβανεται στο (ακριβοπληρωμενο) δισκακι.

Για δε το Driveclub τι να γραψει κανεις; Παει σε ξεφτιλα η δουλεια για τη Σονυ...Επικοινωνιακο αυτογκολ η περαιτερω αναβολη της ελευθερης ψηφιακης του διανομης στους plus συνδρομητες..

• Like 1
Δημοσ.

το shadow of mordor δεν είχε καθόλου hype. γιαυτό πήγε καλά. δεν δημιουργησε προσδοκιες, βάλανε κάτω το κεφάλι και φτιάξανε μια παιχνίδάρα. το ρίξανε στην αγορά και αποδείχτηκε.

To Shadow of Mordor είναι μέχρι τώρα το μόνο παιχνίδι που φέρνει κάτι next-gen σε gameplay systems, και το combat του είναι πολύ καλό, και δεν είναι καν next-gen only ούτε exclusive.

Ε οχι και παιχνιδαρα. Ο μονος λογος που ξεχωριζει ειναι επειδη τελευταια βγαινουν πολλες μετριοτητες. Next-gen gameplay ποιο; Το Shadow of Mordor; Που πήραν τον Batman απ το Arkham και τον έριξαν στο σύμπαν του lord of the rings?

edit: στις μετριοτητες που ανεφερα πριν περιλαμβανεται και το Driveclub αν και οι περισσότεροι πιστευω οτι κρατουσαν μικρο καλάθι αυτη την φορα.

• Like 1
Δημοσ.
mtzs, on 08 Oct 2014 - 2:24 PM, said:

Τον εναμιση που ειδες; ουτε χρονο δεν εχει κλεισει.

15 Νοε εχει γενεθλια στο USA.

Racing της προκοπης θα δεις μονο με GT, κατι το οποιο συνεβαινε και στο PS3. Υπηρχε αλλο racing αξιο αναφορας;

Σεπτέμβρη 13 θυμάμαι βγήκε ελλάδα. αλλά επειδή είμαι πολύ μπροστά. ούτε μέχρι το μάρτη του 15 θα βγει racing της προκοπής.

επίσης στην αλλη οχθη το ΟΝΕ μια χαρά έχει forza 5 kai to horizon 2 (για οποιον ενδιαφερεται)

Δημοσ.

13 δεκεμβρη ηρθε ελλαδα...νοεμβρη βγηκε αμερικη....εγω καταλαβαινω οτι οταν παμε σε παιχνιδι με κατηγορια το simulation τοτε εχουμε , τους arcade-δες να μας πρηζουν...Γενικοτερα δε ξερω τι παιχνιδι θα ναι το driveclub απλα πρεπει να μεινουμε στο πως το προωθησε η εταιρεια, αν το βγαζε για simulation τοτε πατωνει, αν το βγαζε για arcade με καποια στοιχεια sim και πολυ καλα γραφικα τοτε το κανει καλα....Η ουσια ειναι οτι υπαρχουν 2 πλευρες, το σαπιο παιχνιδι που μας τρωει το hype Και οι "καμμενοι" που κραζουν και κλαινε λες και ***. Υποψιν δε μιλαω για τον κοσμο που ξερει τι θελει και δε το βρηκε...για τα τρολ μιλαω....και τα τελευταια γινανε πολλα..

• Like 5
Δημοσ.

Σεπτέμβρη 13 θυμάμαι βγήκε ελλάδα. αλλά επειδή είμαι πολύ μπροστά. ούτε μέχρι το μάρτη του 15 θα βγει racing της προκοπής.

επίσης στην αλλη οχθη το ΟΝΕ μια χαρά έχει forza 5 kai to horizon 2 (για οποιον ενδιαφερεται)

Το θεμα ειναι οτι το forza 5 εχει metacritic 79 και το driveclub 72. Αρα για αυτους που κοιτανε το metacritic το πρωτο θεωρειται ελαχιστα καλυτερο?Η evolution και η sony με το driveclub επρεπε να κρατησουν πιο χαμηλους τονους γιατι οι περισσοτεροι περιμεναν κατι τρομερο στηριζομενοι κυριως στα γραφικα τα οποια συμφωνα με το DF  http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-vs-driveclub?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialoomph μια χαρα εντυπωσιαζουν.Απο την αλλη το horizon 2 εκανε πολυ σωστα τη δουλεια του και για αυτους που ψαχνουν arcade open world ειναι μονοδρομος.

Δημοσ.

Τι λες ρε σωκρατη?13 δεκεμβριου βγηκε επισημα το ps4 στην ελλαδα. :P Οσο για τα υπολοιπα που λες συμφωνω και επαυξανω.Θα πρεπει να περιμενουμε τωρα σαν μακακες το project cars μπας και παιξουμε κανενα καλο racing της προκοπης.Αλλα γενικως το συγκεκριμενο το φοβαμαι πολυ μην μας βγει και αυτο μια απο τα ιδια.

Δημοσ.

Να το χεσω το metacritic που βαζει στο fm5 79.. Ειναι απλα το πιο ρεαλιστικο παιχνιδι για κονσολα και το πιο ευχαριστο για simulation oriented χρηστες. Το FH2 ειναι σουπερ αλλα οχι για εμενα.. Οπως απο τα πρωτα βιντεακια καταλαβα οτι καμια σχεση με simulation θα ειναι και το DC. Αρα θα το βαλω να παιξω γιατι δεν απορριπτω ποτε χωρις να δοκιμασω και μαλλον θα διαπιστωσω αυτο που κανει μπαμ απο τα gameplay βιντεακια..

Ειπαμε ομως.. Εαν καποιος θελει ενα arcade με φοβερα γραφικα,σχεδιασμο και αμαξια τοτε θα το διασκεδασει και με το παραπανω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...