Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έρχομαι να απαντήσω σχετικά με το τι έφταιγε (τουλάχιστον στο αργό bootarisma) μπας και βοηθήσω κανέναν άλλον που θα τύχει και θα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.

Αυτό που έφταιγε τελικά ήταν ένας παλιός σκληρός που είχα από το 2005.
Θα πω αναλυτικά τι έγινε.

Αρχικά να πω ότι από το Σεπτέμβριο παρατηρούσα ότι η υγεία του σκληρού έπαιφτε συνέχεια μέχρι τώρα όπου είχε φτάσει 90% και μου έβγαζε 13 weak sectors. 

Υποψιαζόμουν ότι μπορεί κατα κάποιο τρόπο να ευθύνεται ο σκληρός για το αργό μπουτάρισμα (χωρίς να ξέρω με ποιο τρόπο προφανώς) αλλά κάτι η μη σιγουριά κάτι η βαρεμάρα δεν είχα δοκιμάσει να τον αποσυνδέσω.

Σήμερα τον αποσυνέδεσα και όταν άνοιξα το pc μου έβγαζε error select a bootable device ή κάπως έτσι. Με λίγα λόγια δεν έβρισκε λειτουργικό. Μπήκα bios και όσες φορές επέλεξα να γίνει μπουτ απο τον ssd έπαιρνα το ίδιο μήνυμα.

Οπότε έκανα φορμάτ. Πλέον το pc από 5 λεπτά που έκανε μέχρι σήμερα να ανοίξει, κάνει 15 δευτερόλεπτα.

Αν υπάρχει κάποιος γνώστης που μπορεί να εξηγήσει που οφείλόταν το φαινόμενο αυτό ας γράψει παρακαλώ.

Επίσης το φαινόμενο tearing που είχα αναφέρει έχει σταματήσει.

Περίεργα πλάσματα οι υπολογιστές :P

Δημοσ.

Το προβλημα σου απο την αρχη ηταν πολυ ευκολο απλα δεν ετυχε να το δει καποιο πιο εμπειρο μελος.Το φορματ το εκανες γιατι τα windows κατα την εγκατασταση γραφουν αρχεια και σε μηχανικο δισκο οποτε για αυτο δεν εβλεπε το λειτουργικο στον ssd. Αν θελεις να ειναι ολα τα αρχεια στον ssd πρεπει κατα την διαρκεια της εγκαταστασης των windows να ξεσυνδεσεις τους μηχανικους και να εχεις μονο τον ssd συνδεδεμενο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...