Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί ανήσυχο. Λοιπόν πήρα μια μητρική από το e-shop και μου βγήκε χαλασμένη δυστυχώς μου τη στείλανε από Θεσσαλονίκη και μέχρι να καταλάβω ότι είναι η μητρική δοκίμασα τα πάντα.. λοιπόν τα έβαζα επάνω όλα και δεν άνοιγε έβαλα επάνω ένα speeker και έκανε 3 συνεχόμενα μπιπ άλλαξα 3 ram πάλι το ίδιο έτσι λοιπόν συμπέρανα πως η είναι χαλασμένα τα slot τις ram η δεν είναι συμβατές η ram το δεύτερο δεν μπορώ να το δω και το πήγα στο μαγαζί εκεί είδανε πως 3 πινάκια είναι ίσα ίσα λίγο λυγισμένα ούτε λίπανε ούτε τέρμα στραβά πολύ λίγο λυγισμένα τους είπα πως είτε είναι από το εργοστάσιο έτσι είτε είναι από το πάτημα του επεξεργαστή να πω πως είναι 3 συνεχόμενα κιόλας μόνο υπάρχει περίπτωση να μου πουν πως έχασα την εγγύηση από αυτό ότι φταίνε αυτά τα 3 που δεν δουλεύουν η ram ? εφόσον ξέρω ότι είναι η ram και εγώ ? και αν ναι τι μπορώ να κάνω αν μου πουν ότι δεν την φτιάχνουν ? η μητρική είναι η Asrock z97x killer ? γιατί πολλά έχω ακούσει και επίσης είναι η τεταρτη μητρική από e-shop και είναι η 3 που την πάω πίσω αλλα δεν μου κάνανε τέτοια πρώτη φορα τώρα όλα από το crazy sundays..

Επεξ/σία από Galadian
Δημοσ.

Για αρχη, θα σου ελεγα να το ξαναγραψεις με σημεια στιξης αυτη τη φορα γιατι δεν βγαινει και πολυ νοημα. Απο οτι καταλαβα, παιζει να εχεις κανει εσυ ζημια στη μητρικη; Αν ναι τοτε δεν υπαρχει περιπτωση αντικαταστασης.

Δημοσ.

ναι είμαι από κινητό και δη είναι εύκολο ρωτάω αφού δεν έκανα εγώ τίποτα υπάρχει περίπτωση να μου πουν πως φταίει αυτό ενώ ξέρω ότι είναι η ram ? και δεν το έκανα καν εγώ αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...