qsis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 τελικά το πήρα σήμερα από στο steam στα 6κατι και θα το ξεκινήσω το επόμενο διάστημα δε ξέρω αν θα μου αρέσει σα τα παλιότερα (το κόβω λίγο δύσκολο γιατί φαίνεται πως είναι πιο "επιφανειακό") , αλλά ελπίζω να είναι τουλάχιστον ένα καλό παιχνιδάκι που να αξίζει τα 6 του ευρώ θέλω να προβάλλω και λίγο "θέαμα" στη νέα μου τηλεόραση που σύνδεσα κυρίως για το pc και τουλάχιστον σε αυτό το τομέα δε νομίζω να με απογοητεύσει σαν ff
chek2fire Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Είναι όντος γραμικό όπως λένε αλλά έχει για άλλη μια φορά πολύ δυνατό story, πολύ καλού χαρακτήρες δλδ που θα τους θυμάσαι και για μένα φοβερό σύστημα μάχης
qsis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 αυτό που με χαλάει πάντως είναι το τεράστιο μεγεθός του ακόμα κατεβαίνει σκέψου και θα μου γεμίσει και όλο σχεδόν τον ssd, οπότε μέχρι να το τερματίσω δε θα παίξω κάτι άλλο
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εγω το εχω στο Ps3 αλλα δεν το εχω βγαλει και μιας και θα φυγει το Ps3 για Wii U λογικα αν το ξαναβαλει σε χαμηλη τιμη θα το τιμησω μιας και δεν το τερματισα,μονο το FF XIII-2 εβγαλα.Ενταξυ Qsis για 6ευρω φυσαει το παιχνιδι.Ειναι αρκετα γραμμικο στην αρχη πιο πολυ για να προωθησει το Story και τους ηρωες μιας και ειναι απο την αρχη πολλοι,αλλα αργοτερα στην μεσα προς τελος ανοιγει.Γενικα ειναι καλο παιχνιδι αν δεν εισαι κολλημενος στα παλια και δεν ξερω αν φτιαξανε τελικα την αναλυση γιατι παλια υποστηριζε μεχρι 720p.
qsis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 καλά αν ήμουν "κολλημένος" με τα παλιά, θα είχα σταματήσει το gaming εντάξει θετικός είμαι για αυτό και το αγόρασα το 1080 έχει φτιαχτεί
>-Nosakos<- Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Χωρίς να έχω παίξει άλλο ff παρα μόνο ένα παρόμοιο είδους, το last remnant , το οποίο και μ'αρεσε . Θα μου το προτείνατε αυτό?
chek2fire Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Αν σου αρεσε το last remnat θα σου αρέσει και αυτό σίγουρα
>-Nosakos<- Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Το σκέφτομαι μιας και το βρήκα στα 10€.
naruto14 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Να φανταστώ 50 ώρες διάρκεια; δεν έχω παίξει ποτέ FF αλλά πάντα με εψηναν λόγω του εικαστικου τους...
nikos5800 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 327.000 πούλησε το παιχνιδι στο steam και 159.000 το final fantasy xiii-2 νομιζω οι αριθμοί είναι καλοί για κάνα port του final fantasy xv
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Πουλησε πολυ λογω και της προσφορας που το ειχαν στα 6ευρω το καθενα. Επισης ειχε γινει μεγαλο θεμα με το 13 μιας και οταν πρωτοβγηκε ετρεχε μονο σε 720p και 30fps πραγμα που εκανε πολλους να νευριαζουν. Εγω παντως τα τιμησα και τα 2 αν και τα ειχα παιξει στο Ps3,κυριως επειδη το 13 δεν το τερματησα ποτε και το 13-2 για τα Dlc που εδινε μαζι που στις κονσολες κοστιζανε παρα πολυ. Εν αναμονη και του Lightning Returns.
Millennium Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Lightning Returns: Final Fantasy XIII is coming to PC in December
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα