Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy XIII (PC)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχε ποτέ ff σχέση η ιστορία του το ένα με το άλλο? Αν και έχω χρόνια να πιάσω κάποιο από αυτά στα χέρια μου. Με αυτό πάντως λέω να ασχοληθώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με την εξαίρεση κάποιων "sequel" (βλ. FFX και FFX-2) και κάποιων spin-off τίτλων (π.χ. FFVII και Dirge of Cerberus), κατά κανόνα τα Final Fantasy αλλάζουν worlds, systems, plots και χαρακτήρες με κάθε νέο παιχνίδι στη σειρά (με μερικά κοινά elements, όπως το όνομα Cid, τα Chocobo, την ύπαρξη κάποιας μορφής airship και summon abilities κ.ο.κ.).

• Like 6

• 1 μήνα μετά...

Πάντως είχα να παίξω final fantasy από την εποχή του ffviii που τα είχα λατρέψει όπως και το 7. E και με αυτό εδώ κόλησα με τις ώρες. Μπορεί να είναι ότι είχα τόσα χρόνια να παίξω κάποιο crpg αλλά γενικά αυτό ο παραμυθένιος τους κόσμους τα απίστευτα scifi σκνικά που βλέπεις και αυτή η αχαλίνωτη γιαπωνέζική φαντασία είναι τα πράγματα που σε κερδίζουν με την μια και δεν μπορείς να ξεκολήσεις.

Το σύστημα μάχης του νομίζω ακολουθεί τα κλασικά crpg και δεν είδα κάτι που να με χαλάει. Το grind όντος δεν υπάρχει αν και σήμα κατατεθέν νομίζω της σειράς. 

Σε γενικές γραμμές πολύ καλό για μένα και προσθέστε σε όλα τα παραπάνω και αυτή την χαζοχαρουμενιά αφέλεια που πρέπει να έχει κάθε crpg που σέβεται τον εαυτό του.

Και εμενα μου αρεσε το 13,οχι σαν τα παλια βεβαια αλλα μου αρεσε.Βεβαια το εχω ακομα στο Ps3 αλλα το παρατησα για καποιο λογο και πιο πολυ μου αρεσε το FF XIII-2.Το οτι γενικα υπηρξε υπερβολικο Hate ειναι αληθεια.

Ενταξυ ειναι ισως το κακο σημειο του παιχνιδιου,το οτι εχει τεραστιο Lore για οποιον θελει να το ψαξει αλλα δεν το πολυ καταλαβαινεις μεσα στα παιχνιδια.

Ακόμα ούτε μία ερώτηση για την ιστορία του παιχνιδιού ?

Να σου πω αν και είμαι ούτε μέχρι την μέση έχω καταλάβει προς τα που πάει το πράγμα.. :P

Εχθες μπηκε το patchaki και μπορω να πω οτι τωρα εγινε σωστη δουλεια αν και καθυστερημενα, επισης αγορασα και το xiii-2 μολις τελειωσω το πρωτο να ξεικνησω και αυτο, ακουσα οτι εχει μερικα dlc ενσωματωμένα ισχυει?

Εχθες μπηκε το patchaki και μπορω να πω οτι τωρα εγινε σωστη δουλεια αν και καθυστερημενα, επισης αγορασα και το xiii-2 μολις τελειωσω το πρωτο να ξεικνησω και αυτο, ακουσα οτι εχει μερικα dlc ενσωματωμένα ισχυει?

μιλάς για επίσημο patch από τη square, ή για κάνα mod? 

τι φτιάχνει αυτό? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...