john2gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Κλαίνε και τα πλακάκια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 - No video options - 720p Locked gg square enix Θέλουν να βγάλουν και τα υπόλοιπα FF στο pc... σοβαρά; τι fail είναι αυτό; ρε πούστη μου γιατί μας πηδούν στα pc; τι αμαρτίες πληρώνουμε;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 σοβαρά; τι fail είναι αυτό; yup Δεν υπάρχουν video settings.Ακόμα και το port του dark souls είχε κανα δυο settings για τα μάτια του κόσμου.Αυτό ούτε sound settings δεν έχει. Μάλλον περιμένουμε τον Durante να μας σώσει για άλλη μια φορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 επίσης 56 GB? τι διάολο έχουν σε τόσο όγκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 επίσης 56 GB? τι διάολο έχουν σε τόσο όγκο; Ναι δεν ξέρω τι παίζει με αυτό.Τα cutscenes ? Επίσης το μοναδικό configuration file που υπαρχει στον κατάλογο του παιχνιδιού είναι το παρακάτω xml <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <SaveData xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"> <window_mode>1</window_mode> <voice_mode>1</voice_mode> <confirm_mode>false</confirm_mode> </SaveData> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 ναι τα διάβασα στα review στο steam προς το παρόν μόνο επιλογή για windowed mode και full screen παίζει, τίποτα για τα γραφικά και τίποτα για τον ήχο τελείως προχειροδουλειά και πολύ κρίμα γιατί η square τουλάχιστον στα pc έχει κάνει πολύ καλές μεταφορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μάλλον έρχεται fix από τον durante με GeDoSaTohttp://www.gamersyde.com/thqstream_first_working_run_of_ff13_gedosato_plugin-zqllcqGKENBBKi6p_en.html1080p@60fps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 καλα ελεος απλα,και γιατι ειναι 57 γιγα?εγω νομιζα οτι θα εχει Ηd texture κτλ για να ειναι τοσο μεγαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 καλα ελεος απλα,και γιατι ειναι 57 γιγα?εγω νομιζα οτι θα εχει Ηd texture κτλ για να ειναι τοσο μεγαλο Για να μην το κατεβάσεις ούτε πειρατικό, αλλά ούτε και αυθεντικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 δεν θα το κατεβαζα το εχω στο χβοχ,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι ειναι τοσο μεγαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Αδιάφορο τελείως, έλεγα μπας και το κατεβάσω για τη κοπέλα μου(Μιας και είναι fan των FF) αλλά μόλις είδα πόσο μεγάλο είναι....Nein.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 - No video options- 720p Lockedgg square enixΘέλουν να βγάλουν και τα υπόλοιπα FF στο pc... Καινούργιος είσαι στα console ports ? http://blog.metaclassofnil.com/?p=618 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Κλαίνε και τα πλακάκια κλαίνε και τα μπετά :-D την HD 5870 για τα 720p την ήθελε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Απο αποψη σεναριου θα καταλαβω τπτ ή πρεπει να εχω παιξει τα προηγουμενα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Καμιά σχέση η ιστορία με τα προηγούμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα