Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Final Fantasy XIII Coming To PC This October, PC Requirements Revealed, First Screenshots Και τελικά η Square Enix το αποφάσισε και θα το βγάλει για PC 9 Οκτωβρίου.Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα μέσω του διαδικτυακού καταστήματος της Square Enix και μέσω Steam με την τιμή των 15,99$.Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για pre-order εδώ και όσοι πρόκειται να το πάρουν μέσω Steam, έχουν 10% έκπτωση(11,69€ από 12,99€).Τέλος, η Square Enix ανακοίνωσε και τις απαιτήσεις του παιχνιδιού : Minimum:OS: Windows® XP SP2 or laterProcessor: 2GHz Dual Core CPUMemory: 1 GB RAMGraphics: NVIDIA® Geforce® 8 Series/ ATI Radeon™ HD 2000 series VRAM 256MB or laterDirectX: Version 9.0cHard Drive: 30 GB available spaceSound Card: Sound card compatible with DirectX® 9.0c Recommended:OS: Windows® Vista/ 7/ 8Processor: Intel® Core™ 2 Quad (2.66 GHz)/ AMD Phenom™ II X4 (2.8 GHz) processorMemory: 1 GB RAMGraphics: NVIDIA® Geforce® GTX™ 460/ ATI Radeon™ HD 5870DirectX: Version 11Hard Drive: 30 GB available spaceSound Card: DirectX 11 compatible sound cardAdditional Notes: A game controller using Xinput is reccomended for this game. (If using a DirectInput based controller, please use the driver side key configuration to adjust settings as required ) Screenshots: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά εντάξει. Νωρίς το θυμήθηκαν. Στις εκπτώσεις με 80% και αν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ FF τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Από κάπου πρέπει να αρμέξουν και αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μακραν το χειροτερο final fantasy της σειρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 δεν το εχω παιξει ΠΟΤΕ λογω οτι δεν ειμαι κατοχος κονσολας ,οταν πεσει με το καλο στα 5 ευρω σιγουρα θα το τσιμπησω,ειμαι θυμα με οτι εχει σχεδη με final fantasy sorry! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 αμα θέλετε ff 15 και kingdom hearts 3 στα pcια σας τσιμπιστε το παιχνιδακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Αν αγοράζαμε με αυτή τη λογική τότε θα είχαμε ένα σωρό σαβούρα στην βιβλιοθήκη μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Σαν πολύ Γιαπωνεζίλα πέφτει τώρα τελευταία στο PC ή μου φένεται? Πολύ καλό αυτό! Άντε με το καλό και Tekken, Kingdom Hearts κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δε πειράζει,ας βγει.Δεν είναι κακό να υπάρχουν επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ λέω να το παίξω πάντως, πρέπει να έχω να τερματίσω ff από το X πριν 12 χρόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μακραν το χειροτερο final fantasy της σειρας. Είναι rpg που δεν ευνοεί καθόλου το grinding (ότι χειρότερο για τους καμένους) και έχει αντικειμενικά την πιο δύσκολη ιστορία της σειράς. Το πόσο αρέσει στον καθένα είναι άλλη ιστορία... Πληροφοριακά τα sequel, είναι spin-offs. Αυτή η αιωρούμενη πόλη... ...είναι στο κέντρο αυτού του "κούφιου" πλανήτη, που το έδαφος είναι στο εσωτερικό του φλοιού. Πολύ καλό αυτό! Δεν συμφωνώ. Όχι, με την πρακτική των ports αλλά με το κατά πόσο αυτό είναι δείγμα υγιούς πορείας της Ιαπωνικής βιομηχανίας. Ξεπουλάνε ότι έμεινε και δεν βγάζουν νέα παιχνίδια με τον ίδιο ρυθμό. Δηλαδή δεν είδα τα ports που έχουν βγει να βοηθάν στην δημιουργία νέων τίτλων. Νέο MGR δεν βλέπω. Αντίθετα τα νέα παιχνίδια από την Grasshopper & from software είναι με την βοήθεια της Sony (και κάτι μου λέει πως ο μόνο λόγος είναι να σπρώξουν το PS4 στην Ιαπωνία.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 τι λέει το ξεκίνησε κανείς, θα το ξεκινήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 50gb 2-3 μέρες θα κατεβάζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 - No video options- 720p Lockedgg square enixΘέλουν να βγάλουν και τα υπόλοιπα FF στο pc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα