newtech Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδια υπαρχει κατι αξιολογο σε android σε αυτην την τιμη? Κατα προτίμηση απο δοκιμασμένο μαγαζι.. (και σε θεμα τελωνείου) Με ενδιαφέρει στις ~4.5 ιντσες η και καμερα του να ειναι καλη. (DUAL SIM) Ευχαριστω Βρικα αυτο Lenovo S820Δεν ξερω αν αξιζει... εχει κανεις αντιπρόταση ή πρόταση απο ποιο μαγαζί να το παρω να μην εχω θεμα? Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2014 από newtech
stevengreeceGR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Απο Ασια δεν ξερω. Εγω θα επερνα moto e στα 130€.
newtech Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Απο Ασια δεν ξερω. Εγω θα επερνα moto e στα 130€. Δεν ειναι Dual
doctorkostis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Xiaomi Hongmi 1S. Απο Vickmall ή Minideal. Δυσκολα θα βρεις κατι καλυτερο ως τα 130 ευρω. Εκτος αν ξερεις να παιζεις με αλλαγες ρομ κλπ, οποτε κοιτας και το coolpad F1.
newtech Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 το εβλεπα αυτο μαζι με το αλλο xiomi στα ιδια χρηματα.. αλλα μαλλον για το MPIE G7 θα παω.
doctorkostis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μην κανεις το λαθος. Καλα τα specs (σχετικα), αλλα αγνωστη εταιρεια. Κατα τη γνωμη μου παντα, ψωνιζουμε απο επωνυμες κινεζικες εταιρειες (Xiaomi, Huawei, Lenovo, ZTE, CoolPad) γιατι παιρνουμε ποιοτικα κινητα. Το MPIE δεν το ξερει κανεις και αν εχεις οποιοδηποτε προβλημα δεν θα εχεις καθολου υποστηριξη. Αντιθετα απο τις εταιρειες που σου ειπα εχουν αγορασει πολλοι Ελληνες και υπαρχει ανεπισημη υποστηριξη στα διαφορα fora (myphone κυριως). Παρε κατι δοκιμασμενο, μη γινεις εσυ beta tester.
arxaggelos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ^Αυτό ακριβώς. Μην πας σε άγνωστα. Η δική μου πρόταση αν μπορείς να ανέβεις κανένα 10ρικο είναι το Zenfone 5. Πάρ'το από το Vickmall. Όμως μην κάνεις τσιπιές, πάρε την φουλ έξτρα έκδοση με 2.0g επεξργαστή και οπωσδήποτε με 2g ραμ.
annorax Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 ^Αυτό ακριβώς. Μην πας σε άγνωστα. Η δική μου πρόταση αν μπορείς να ανέβεις κανένα 10ρικο είναι το Zenfone 5. Πάρ'το από το Vickmall. Όμως μην κάνεις τσιπιές, πάρε την φουλ έξτρα έκδοση με 2.0g επεξργαστή και οπωσδήποτε με 2g ραμ. Σχετικό review εδώ: http://android-phone.gr/reviews/Zenfone5.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα