Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα φορητό ηχείο για το κινητό με τις παρακάτω προδιαγραφές:

- να είναι όσο το δυνατόν πιό μικρό

- να έχει όσο το δυνατόν πιό δυνατό και καθαρό ήχο

- να είναι μονοκόμματο (να μην αποτελείται από δύο ξεχωριστά ηχειάκια)

- να συνδέεται με το κλασικό 3,5μμ

- να λειτουργεί με μπαταρία (εσωτερική επαναφορτιζόμενη/ες ή κλασικές περιπτέρου, δεν με νοιάζει), και αν έχει και βύσμα για εξωτερική τροφοδοσία για παν ενδεχόμενο ακόμη καλύτερα

- να έχει κόστος μέχρι 20-30 ευρώ.

Κάποια στιγμή είχα κάνει τη δουλειά μου με ένα τέτοιο logitech για να πάρετε μια ιδέα περίπου τί ψάχνω. Έχω υπόψη μου τα Χ-mini αλλά δεν έχω ακούσει live ποτέ κανένα για να ξέρω αν αξίζουν τα λεφτά τους γιατί μου φαίνονται πολύ μικρά και ψεύτικα. Θα τα προτείνατε γενικά; Επίσης δεν θέλω bluetooth κλπ.

ευχαριστώ

Δημοσ.

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/PEAQ-PPA20BT-B,99452,536128,1198899.html?langId=-18

καλησπέρα ... εγς εχω το συγκεκριμενο ηχειο ... φοβερη κατασκευη... μεταλλικο με πλαστικο στιβαρο και με φοβερη ποιοτητα ηχου ... και αρκετα δυνατο 8α ελεγα ... σκεψου ότι βγαζει μπασο και ψιλοτρεμει το τραπεζι ... μπορεις να το δοκιμασεις στα media markt ... υπαρχει και σε ασπρο ..! εχει Bluetooth αλλα παιζει και ενσύρματα αν 8εσ ... αυτονομια 2+ ωρες στο τερμα ηχο . Αν το εχεις χαμηλοτερα εχω καταφερει μεχρι και 5-6 ωρες σερι ... ! το χρησιμοποιω πολύ στιν δουλεια μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω με 12€ πηρα τα x-mini pro απο το τοπικ των προσφορων πολυ καλη διαρκεια μπαταριας και αρκετα ικανοποιητικος ηχος!

Για 12€ ειναι μεγαλη ευκαιρια μην το σκεφτεσαι καν!!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά αφενός δεν υπάρχει πια αυτή η προσφορά, αφετέρου έχω αρχίσει και το ψήνω και για Bluetooth με την προϋπόθεση ότι έχει και έξτρα είσοδο καλωδίου ήχου.

Δημοσ.

κοιτα και προς crystal audio.

το boomer-G ειναι πολυ καλο

Μολις το πηρα εγω !

Οντως ! ποιοτητα 10/10 σε συνδιασμο με αψογο μπασο το οποιο πιανει απιστευτες συχνοτητες μπασων..

ενταση ικανοποιητικη...αλλα εκει που δινει ρεσιταλ ειναι το μπασο και το response του εξαιρετικο !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παρέλαβα. Μικρό ωραίο και πολυ καθαρό ήχο. Αξίζει τα λεφτα του

post-179147-0-36181700-1412765033_thumb.jpg

Επεξ/σία από speedman_26
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πήρες το bloetooth η το microII; από εδώ η από το εξωτερικό;

Από μπάσο πως είναι;

Επεξ/σία από smpt
Δημοσ.

Αυτό που έχω στην φώτο πήρα συνδέεται μέσω Bluetooth και με καλώδιο απο μπάσο πολύ καλό και καθαρο ήχο. Το συνδέω με το tablet θέλω να ακούω ράδιο και podcast στο κρεβάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...