arxaggelos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ψάχνω ένα φορητό ηχείο για το κινητό με τις παρακάτω προδιαγραφές: - να είναι όσο το δυνατόν πιό μικρό - να έχει όσο το δυνατόν πιό δυνατό και καθαρό ήχο - να είναι μονοκόμματο (να μην αποτελείται από δύο ξεχωριστά ηχειάκια) - να συνδέεται με το κλασικό 3,5μμ - να λειτουργεί με μπαταρία (εσωτερική επαναφορτιζόμενη/ες ή κλασικές περιπτέρου, δεν με νοιάζει), και αν έχει και βύσμα για εξωτερική τροφοδοσία για παν ενδεχόμενο ακόμη καλύτερα - να έχει κόστος μέχρι 20-30 ευρώ. Κάποια στιγμή είχα κάνει τη δουλειά μου με ένα τέτοιο logitech για να πάρετε μια ιδέα περίπου τί ψάχνω. Έχω υπόψη μου τα Χ-mini αλλά δεν έχω ακούσει live ποτέ κανένα για να ξέρω αν αξίζουν τα λεφτά τους γιατί μου φαίνονται πολύ μικρά και ψεύτικα. Θα τα προτείνατε γενικά; Επίσης δεν θέλω bluetooth κλπ. ευχαριστώ
dimitrisdim14 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/PEAQ-PPA20BT-B,99452,536128,1198899.html?langId=-18 καλησπέρα ... εγς εχω το συγκεκριμενο ηχειο ... φοβερη κατασκευη... μεταλλικο με πλαστικο στιβαρο και με φοβερη ποιοτητα ηχου ... και αρκετα δυνατο 8α ελεγα ... σκεψου ότι βγαζει μπασο και ψιλοτρεμει το τραπεζι ... μπορεις να το δοκιμασεις στα media markt ... υπαρχει και σε ασπρο ..! εχει Bluetooth αλλα παιζει και ενσύρματα αν 8εσ ... αυτονομια 2+ ωρες στο τερμα ηχο . Αν το εχεις χαμηλοτερα εχω καταφερει μεχρι και 5-6 ωρες σερι ... ! το χρησιμοποιω πολύ στιν δουλεια μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος! 1
arxaggelos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ! Αν το έχουν ανοιχτό σε demo στο ΜΜ θα περάσω να το δοκιμάσω.
lambroszekis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω με 12€ πηρα τα x-mini pro απο το τοπικ των προσφορων πολυ καλη διαρκεια μπαταριας και αρκετα ικανοποιητικος ηχος! Για 12€ ειναι μεγαλη ευκαιρια μην το σκεφτεσαι καν!! 1
arxaggelos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αλλά αφενός δεν υπάρχει πια αυτή η προσφορά, αφετέρου έχω αρχίσει και το ψήνω και για Bluetooth με την προϋπόθεση ότι έχει και έξτρα είσοδο καλωδίου ήχου.
smpt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 κοιτα και προς crystal audio. το boomer-G ειναι πολυ καλο
Sed22 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 κοιτα και προς crystal audio. το boomer-G ειναι πολυ καλο Μολις το πηρα εγω ! Οντως ! ποιοτητα 10/10 σε συνδιασμο με αψογο μπασο το οποιο πιανει απιστευτες συχνοτητες μπασων.. ενταση ικανοποιητικη...αλλα εκει που δινει ρεσιταλ ειναι το μπασο και το response του εξαιρετικο !
speedman_26 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 τελικα πηρα το jbl αν και γραφει ελαχιστα κομματια
speedman_26 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το παρέλαβα. Μικρό ωραίο και πολυ καθαρό ήχο. Αξίζει τα λεφτα του Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2014 από speedman_26
smpt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) πήρες το bloetooth η το microII; από εδώ η από το εξωτερικό; Από μπάσο πως είναι; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2014 από smpt
speedman_26 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Αυτό που έχω στην φώτο πήρα συνδέεται μέσω Bluetooth και με καλώδιο απο μπάσο πολύ καλό και καθαρο ήχο. Το συνδέω με το tablet θέλω να ακούω ράδιο και podcast στο κρεβάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα