Tablet Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Γνωρίζει κανεις κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτά ακριβώς http://www.msavisuals.com/msaqtplayer/ αλλα για pc??
micos000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με κάτι τέτοιο; Να παίζεις Ultrahd 4Κ αρχεία και στις δύο εξόδους τις κάρτας γραφικών και να προβάλεις σε 54 προτζέκτορες; Βασικά δεν κατάλαβα τη χρησιμότητα του εν λόγω εργαλείου σε έναν μέσο χρήστη.
Tablet Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) δεν απυθυνεται για μέσο χρηστη σίγουρα.. και ο φίλος μου που το ζητάει δεν είναι μέσος χρήστης θέλει να προβάλει 4Κ ποιότητα και από τις δυο έξοδος Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2014 από Tablet
micos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Σόρυ αλλά δεν ξέρω τίποτα σχετικά με το θέμα και δεν ξέρω πως να το ψάξω στο google. Έκανα μερικές προσπάθειες αλλά πάντα κατέληγα σε αυτό που είπες στην αρχή για mac.
Tablet Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 ευχαριστώ φιλε μου και εγώ τα ιδια αποτελέσματα έχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα