ParhsG Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) --delete-- Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2014 από ParhsG
ParhsG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Αν υπάρχει δυνατότητα αναπτυξης μιας εφαρμογής μέσω (asp.net,php κτλ) η οποία Να έχει 5-7 χρήστες με διαφορετικά δικαιώματα Αρκετές φόρμες Ειδοποιήσεις Προσωπικά ιατρικά δεδομένα που δε θα τα βλεπει ο καθενας Δυνατότητα εκτυπωσης report Θα προτιμούσατε MS Access ή όχι; Απο ότι έχω δει τα κάνει αυτά μια χαρά η access. Και το θέμα μου είναι οτι αυτοί που δίνουν την πιστοποίηση λένε πως το access είναι πιστοποιημένο (ως access) για αυτη τη δουλειά (αποθηκευση ιατρικων δεδομένων) σε αντιθεση με μια άλλη λύση γιατι το δουλευουν έτσι παντου. Τι πιστευετε;
taazz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Προσωπικά αν είχαν να διαλέξω ανάμεσα σε μια λύση asp.net/php ή access όπου πληρούνται όλα τα κρητήρια και στις δύο λύσεις με τα μάτια κλειστά access αυτο σε προσωπικό επίπεδο. Σε εταιρικό επίπεδο αλλάζει το πράγμα η access απαιτεί φυσική πρόσβαση στα δεδομένα κάτι το οποίο ως εταιρία δεν το θέλω όσο πιο μακρια από τα δεδομένα είναι ο χρήστης τόσο το καλήτερο. Επίσης με συμφαίρει να επενδύσω σε ένα υπολογιστή για να τρέχει κάποιον WEB server ο οποίος θα εξυπηρετεί την εφαρμογή αυτή αντί να χρειαστεί να επενδύσω σε πολλαπλές άδειες χρήσης της εφαρμογής για κάθε υπάλληλο κλπ. Άρα ανάλογα τον χώρο εργασίας όποιος βασίζεται μόνο στην μπιστοποίηση έχει χάσει την μπάλα καλή η πιστωποίηση αλλά είναι μόνο ένα παράγοντας για την επιλογή λογισμικού..
ParhsG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Για να γίνει σε access λογικά θέλει split database και να ειναι shared στο δικτυο.Με access με το runtime μία άδεια δεν αρκεί στην πράξη; Κυρίως ανησυχώ εαν υπάρχει θέμα αν δεν γίνει χρηση access όχι απο τον πελάτη όμως. Τα report ,φορμες κτλ ειναι ευκολα αλλα να έχεις δικαιώματα ανα χρήστη στη βάση πιο δυσκολο θεωρω. Και λογικά θέλει πειραγμα με VBA να μην αλλάζει ευκολα ο χρήστης τις ρυθμίσεις και πειράζει τους πίνακες! Δε ξέρω πολλα απο access αλλα δε θα ηταν καλύτερα αν χρησιμοποιηθεί access να γίνει μονο για frontend με χρηση SQL express ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα