Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες έχει κανείς τι μπορεί να φταίει; Συμβαίνει τις τελευταίες μέρες, αλλάζει δλδ ο c από μόνος τον χώρο που χρησιμοποιεί χωρίς να προσθέσω εγώ κάποια εφαρμογή ή οτιδήποτε.

Όχι τπτ άλλο, απλά με ssd 120gb δεν με παίρνει και για πολλά.

Δημοσ.

Κατέβασε και τρέξε το process explorer κάνε sort στην καρτέλα IO /write bytes για να δεις ποιο πρόγραμμα(ή υπηρεσία) είναι αυτό που γράφει πολλά gb με δεξί κλικ properties στην καρτέλα environment σου δείχνει και όλους τους φακέλους που δουλεύει το πρόγραμμα.

 

Το spacesniffer σου ψάχνει τον δίσκο και σου δείχνει με πολύ καθαρό τρόπο το που (σε ποιους φακέλους) είναι τα περισσότερα gb.

Δημοσ.

επίσης να γνωρίζεις ότι όσο σερφάρεις στο νετ,αν χρησιμοποιείς ιστορίκο αποθηκεύονται όλα στον δίσκο σου ως cache για μεταγενέστερη χρήση.

τα updates του A/V σου πιάνουν χώρο όπως επίσης και η επαναφορά συστήματος αν την έχεις ενεργή.

Δημοσ.

κάνε sort στην καρτέλα IO /write bytes για να δεις ποιο πρόγραμμα(ή υπηρεσία) είναι αυτό που γράφει πολλά gb 

 

Το spacesniffer σου ψάχνει τον δίσκο και σου δείχνει με πολύ καθαρό τρόπο το που (σε ποιους φακέλους) είναι τα περισσότερα gb.

Καρτέλα IO /write bytes δεν βρίσκω κάπου, αν εννοείς τη στήλη private bytes βγαίνει πρώτος o chrome. Παίζει να τρώει τόσο χώρο; Το spacesniffer το έβαλα και πρέπει να το παρακολουθήσω.

Το θέμα είναι γτ αλλάζει (δεν αυξάνεται μόνο άλλοτε μειώνεται) ο κατηλλειμένος χώρος στο c από μόνος του; 

 

τα updates του A/V σου πιάνουν χώρο όπως επίσης και η επαναφορά συστήματος αν την έχεις ενεργή.

όταν λες του A/V; επίσης system restore είναι απενεργοποιημένο.

Δημοσ.

Πάνω στην μπάρα κάνε δεξί κλικ και select columns επέλεξε την καρτέλα process ι/ο και από εκεί το write bytes.

 

Το ποσό που γράφει δεν είναι πόσο καταλαμβάνει αυτήν την στιγμή αλλά το πόσα έγραψε από την στιγμή που ξεκίνησε,αν το παρακολουθείς μπορείς έτσι να βρεις τι ξεκινάει και γράφει μεγάλους όγκους. 

Δημοσ.

αν το παρακολουθείς μπορείς έτσι να βρεις τι ξεκινάει και γράφει μεγάλους όγκους. 

Λοιπόν έβγαλα τη στήλη που ανέφερες. Σε ευχαριστώ btw.

Έκανα sort να δω τι γράφει πιο πολύ στο c. Δες μια την επισύναψη που έχω.

post-167684-0-73147700-1411101452_thumb.jpg

Δημοσ.

Βλέπεις και εσύ μόνο της logitech είναι που γράφουν αλλά και αυτά δεν είναι τόσο πολλά,εκτός και αν η εικόνα είναι μετά από λίγα λεπτά και συνεχίζουν να γράφουν αυτό συνεχώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σέταρα pagefile στα 1GB min και 2GB max και έχω απενεργοποιήσει εντελώς το hibernation. Είμαι τώρα στα 11,4gb. Για να δούμε...

 

Ελπίζω με τις ρυθμίσεις του pagefile να μην έχω θέμα.

Επεξ/σία από N3CR4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...