Georgios2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 παιδιά κανένα προγραμματάκι για να κάνεις time laps βιντεάκια από youtube?
micos000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή; θέλεις να πάρεις ένα βίντεο και να εξάγεις καρέ ανά τακτά διαστήματα και να τα ενώσεις πάλι σε βίντεο; Δεν υπάρχει λόγος για να κάνεις μια τέτοια διαδικασία. Κατέβασε το δωρεάν avidemux2 και φόρτωσε το βίντεο. Βάλε στο output format την ίδια μορφή με αυτή που έχει το αρχικό βίντεο, μάλλον mp4 αφού πρόκειται για yt. Στο video βάλε mp4 avc και πάτα στο filters. Διπλό κλικ στο Change fps και θα σου ανοίξει τις ρυθμίσεις. Στο original άστο όπως είναι και στο destination βάλε πόσα fps θέλεις να το κάνεις, όσο ποιο πολλά τόσο ποιο γρήγορο το βίντεο. π.χ. αν είναι 30 fps και το βάλεις 300 θα το επιταχύνεις 10 φορές. Αυτό στην ουσία είναι και το time lapse, ένα επιταχυνόμενο βίντεο.
TheELF Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Τα περισσότερα καρέ θέλουν περισσότερο χρόνο για να παιχτούν,μιας και το πρόγραμμα με το οποίο βλέπεις βίντεο θα είναι ρυθμισμένο στα 25-30fps ,επιβραδύνεται δηλαδή η ταινία.
Georgios2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ακριβώς ένα επιταχυνόμενο βίντεο. Έχουμε βγάλει ένα βιντεάκι από βαφτίσια, το οποίο έχει χρόνο γύρω στα 8 λεπτά. Θέλω να το φτάσω γύρω στα 4 λεπτά και να του προσθέσω και ένα τραγουδάκι. Το έκανα πριν λίγο με το movie maker, αλλά από ότι είδα μόλις το αποθήκευσα στον υπολογιστή μου, δεν έχει την εικόνα της κάμερας το βιντεάκι. Δεν ξέρω μην έκανα εγώ καμιά μ@λ@κι@, δεν πολύ τα γνωρίζω πολύ αυτά. ήχο, εικόνα κλπ. Προφανώς μάλλον όσο επεξεργάζεσαι κάποιο βίντεο με κάποιο πρόγραμμα τόσο χάνει. Θα δοκιμάσω και το άλλο πρόγραμμα που είπες να δω. Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Τώρα που εξήγησες τη θέλεις αλλάζει το πράγμα. Γι αυτό καλά είναι όταν ζητάμε βοήθεια σε φόρουμ να αναλύουμε το πρόβλημα μας και όχι να ζητάμε ότι πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει. Αυτό που θέλεις είναι να μοντάρεις το βίντεο ώστε να αφαιρέσεις περιττές σκηνές για να το φέρεις στο μισό χρόνο. Δεν έχει καμία σχέση με το time lapse ούτε με το επιταχυνόμενο βίντεο. Δυστυχώς για σένα θα πρέπει να μπλέξεις με προγράμματα video edit όπως το movie maker, το οποίο είναι το απλούστερο που υπάρχει αλλά και με τις λιγότερες δυνατότητες. Πιστεύω όμως ότι θα σε καλύψει για τη δουλειά που θέλεις, αρκεί να βρεις για ποιο λόγο δεν σου έβγαλε εικόνα. Μάλλον δεν υποστηρίζει την κωδικοποίηση της κάμερας. Κατέβασε το media info και στήστο. Όταν το τρέξεις πρώτη φορά θα σου ζητήσει κάποιες ρυθμίσεις, βάλτο στα Ελληνικά και στη μορφοποίηση εξόδου βάλε Κείμενο. Φόρτωσε το αρχικό βίντεο και κάνε αντιγραφή-επικόλληση σε επόμενο μήνυμα όλες τις πληροφορίες να δούμε τι μορφή είναι.
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Το έκανα πριν λίγο με το movie maker, αλλά από ότι είδα μόλις το αποθήκευσα στον υπολογιστή μου, δεν έχει την εικόνα της κάμερας το βιντεάκι Φαντάζομαι ότι εννοείς ότι δεν έχει την ίδια καλή ποιότητα και όχι ότι δεν δείχνει καθόλου εικόνα έτσι;;; Πάνε στο αρχείο -> αποθήκευση ταινίας -> για τον Η/Υ (save movie -> for computer) έτσι κρατάει την αρχική ανάλυση και αρκετά καλή ποιότητα.Ανέβασε το δηλαδή μετά στο youtube και όχι μέσα από το movie maker αφού βάζει ποιο χαμηλή ποιότητα.
Supes Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Τώρα που εξήγησες τη θέλεις αλλάζει το πράγμα. Γι αυτό καλά είναι όταν ζητάμε βοήθεια σε φόρουμ να αναλύουμε το πρόβλημα μας και όχι να ζητάμε ότι πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει. Αυτό που θέλεις είναι να μοντάρεις το βίντεο ώστε να αφαιρέσεις περιττές σκηνές για να το φέρεις στο μισό χρόνο. Δεν έχει καμία σχέση με το time lapse ούτε με το επιταχυνόμενο βίντεο. Δυστυχώς για σένα θα πρέπει να μπλέξεις με προγράμματα video edit όπως το movie maker, το οποίο είναι το απλούστερο που υπάρχει αλλά και με τις λιγότερες δυνατότητες. Πιστεύω όμως ότι θα σε καλύψει για τη δουλειά που θέλεις, αρκεί να βρεις για ποιο λόγο δεν σου έβγαλε εικόνα. Μάλλον δεν υποστηρίζει την κωδικοποίηση της κάμερας. Κατέβασε το media info και στήστο. Όταν το τρέξεις πρώτη φορά θα σου ζητήσει κάποιες ρυθμίσεις, βάλτο στα Ελληνικά και στη μορφοποίηση εξόδου βάλε Κείμενο. Φόρτωσε το αρχικό βίντεο και κάνε αντιγραφή-επικόλληση σε επόμενο μήνυμα όλες τις πληροφορίες να δούμε τι μορφή είναι. Εγώ κατάλαβα πάντως ότι θέλει να κάνει hyperlapse φάση, fast forward. Η κάνω λάθος;
micos000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ κατάλαβα πάντως ότι θέλει να κάνει hyperlapse φάση, fast forward. Η κάνω λάθος; Με τη διευκρίνηση στο 4ο μήνυμα εξηγεί ο o.p. σωστά τι θέλει να κάνει, δηλαδή να μαζέψει ένα βίντεο από βαφτίσια των 8 λεπτών στα 4 για να πατήσει στη μουσική. Αν το κάνει fast forward θα καταντήσει κωμωδία σε στυλ benny hill. 1
Georgios2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Συγνώμη για την καθυστέρηση! Έκανα το εξής: πάω movie maker - επεξεργασία, και μετά ακριβώς από κάτω βγάζει ταχύτητα. Το κάνω x2 και αυτό ήταν! Βάζω και ένα τραγούδι και έτοιμο το επεισόδιο benny hill Έκοψα και μερικές σκηνές, μείωσα και λίγο την ταχύτητα για να χωρέσει το κομμάτι, αλλά πάλι μ@λ@κι@ φαίνεται! Το παράτησα, άλλη φορά θα βγάζω μικρότερα βίντεο
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Συγνώμη για την καθυστέρηση! Έκανα το εξής: πάω movie maker - επεξεργασία, και μετά ακριβώς από κάτω βγάζει ταχύτητα. Το κάνω x2 και αυτό ήταν! Βάζω και ένα τραγούδι και έτοιμο το επεισόδιο benny hill Έκοψα και μερικές σκηνές, μείωσα και λίγο την ταχύτητα για να χωρέσει το κομμάτι, αλλά πάλι μ@λ@κι@ φαίνεται! Το παράτησα, άλλη φορά θα βγάζω μικρότερα βίντεο Φίλε μου, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κόψεις τις σκηνές που δεν χρειάζεσαι. Δεν ξέρω ποιο movie maker χρησιμοποιείς και σε ποιο λειτουργικό. Βασικά χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα βίντεο μοντάζ. Δύο δωρεάν που ξέρω είναι το videopad και το lightworks αλλά στη δωρεάν έκδοση είναι λίγο περιορισμένα και αν θέλεις όλες τις δυνατότητες πρέπει να πας στην επί πληρωμή έκδοση. Ένα καλό πρόγραμμα για Ημι-επαγγελαμτική χρήση είναι το sony vegas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα