Bilbo1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα, ελπιζω να γραφω τη σωστη ενοτητα το προβλημα που θα περιγραψω εμενα μου φαινεται πολυ περιεργο, αλλα ελπιζω καποιος να εχει καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει εχω ενα pc με i5 750 και μια motherboard foxconn p55mx (απο τα λαθη μας μαθαινουμε) μεχρι περσυ το καλοκαιρι περιπου (2013) ολα λειτουργουσαν κανονικα (σε windows 7 32 bit τοτε) στο προβλημα τωρα δεν λειτουργει καμια συσκευη apple στο pc και κανενα wifi usb adapter εχω δοκιμασει ενα iphone 3gs, ενα iphone 5s, ενα ipad air και 4 wifi adapters (1 belkin, 1 tp link, ενα level one και ενα netgear) και δεν λειτουργει τιποτα οταν συνδεω τα iphones το pc τα αναγνωριζει ως MTP device στα wifi sticks οταν παω να κανω εγκατασταση drivers κολαει και δεν γινονται, μολις βγαλω το usb ολα (τα υπολοιπα δηλαδη γιατι το συγκεκριμενο δε λεει να λειτουργησει οτι και να εχω κανει) λειτουργουν κανονικα επισης πανω στο pc (στις πισω θυρες usb, εκει οπου συνδεω και τις προαναφερθεισες συσκευες) εχω εναν σκληρο δισκο usb και (μερικες φορες) ενα flash usb οταν συνδεω κατι απο τα παραπανω (η το wifi stick η το iphone) τα usb storage devices αποσυνδεονται (σα να κανω unmount δηλαδη) εκανα install τους drivers του chipset της motherboard, παλι δεν λειτουργει ουτε το iphone, ουτε το wifi το σιγουρο ειναι οτι δεν φταινε τα iphones γιατι τα εχω δοκιμασει σε αλλο pc και λειτουργουν κανονικα επισης δεν φταει το καλωδιο, γιατι τα δοκιμασα στο αλλο pc με το ιδιο καλωδιο δεν φταινε τα usb wifi adapters γιατι σε αλλα pc κι αυτα λειτουργουν κανονικα εχω δοκιμασει clean install windows 7 32 bit, δεν αλλαξε τιποτα εχω δοκιμασει clean install windows 7 64 bit, δεν αλλαξε τιποτα θα ελεγα λοιπον οτι φταει κατι στο συγκεκριμενο pc, ΟΜΩΣ οταν τρεχω ubuntu live usb, το wifi adapter λειτουργει κανονικα! τα iphone εχω την εντυπωση δε μπορω να τα δοκιμασω σε linux αυτο ειναι το προβλημα μου, οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη
00 George 00 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεκινάω λέγοντάς ότι δεν ξέρω το πρόβλημά σου, και ποτέ μου δεν είχα iphone για να γνωρίζω πως συμπεριφέρεται . Από το λεγόμενά σου αντιλαμβάνομαι ότι είναι θέμα driver. (μεχρι περσυ το καλοκαιρι περιπου (2013) ολα λειτουργουσαν κανονικα (σε windows 7 32 bit τοτε) Προσωπικά είχα θέμα με ένα laptop , ενώ έκανα εγκατάσταση τα 7 32bit διαπίστωσα ότι στην επίσημη σελίδα o κατασκευαστής δεν παρείχε οδηγούς για λειτουργικά 32bit έτσι δοκίμασα το Advanced Driver Updater και μου βρήκε τα πάντα και τα οποία δούλευαν σωστά , την εγκατάσταση τον driver την έκανα μέσα από το πρόγραμμα και το έκανε πανεύκολα . Κάνε και εσύ το ίδιο δεν χάνεις κάτι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα