Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε παιδιά, έφτιαξα αυτό το θέμα για τους Internet Browsers να δω ποιον χρησιμοποιείτε οι περισσότεροι και ποιον θεωρείτε τον καλύτερο.

Ξεκινάω πρώτος. Εγώ για χρόνια ήμουν πιστός χρήστης του Chrome μέχρι που πρόσφατα με τις αλλαγές που έκανε στις τελευταίες εκδόσεις κατάφερε να με αγανακτήσει και να φύγω. Συγκεκριμένα το μπλοκάρισμα των εφαρμογών εκτός Chrome Webstore και την αλλαγή του dpi. Προσωπικά το καλύτερο στοιχείο που είχε κατ' εμέ ο Chrome σε σχέση με τον κύριο αντίπαλό του, τον Firefox, ήταν πως το μεγαλύτερο μέρος του αποτελείται από την ιστοσελίδα και το κομμάτι του UI πιάνει πολύ μικρό χώρο στην οθόνη. Με την τελευταία αναβάθμιση άλλαξε αυτό και το πάνω κομμάτι του πιάνει πολύ χώρο, επίσης οι σελίδες έγιναν δυσανάγνωστες.

Μετά από ένα μικρό πέρασμα από τον Opera στον οποίο αντιμετώπισα ακριβώς το αντίθετο πρόβλημα, ότι δηλαδή το dpi ήταν υπερβολικά μικρό και τα γραμματάκια δεν διαβάζονταν, κατέληξα τελικά στον Torch, ο οποίος είναι ουσιαστικά μια λίγο παλιότερη έκδοση του Chrome, χωρίς τα λάθη των τελευταίων εκδόσεων και με κάποιες έξτρα ευχάριστες προσθήκες, όπως το Torrent, η προεγκατεστημένη δυνατότητα κατεβάσματος βίντεο από οποιαδήποτε σελίδα, το Torch Music που προσωπικά βρίσκω πάρα πολύ χρήσιμο και το να σύρεις επιλεγμένο κείμενο προς μια λίστα από search providers στα δεξιά όπως google, g. images, g. translate, youtube, wikipedia, torrents ή ότι άλλο θελήσεις. Φυσικά δέχεται όλες τις επεκτάσεις του Chrome, κάτι που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για μένα, μιας και χρησιμοποιώ αρκετές. 

Ανυπομονώ να ακούσω ποιον browser χρησιμοποιείτε και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε ως τώρα.

Δημοσ.

Οίντερναιτ Εξπλώρρερ.

Αρχικά είχα ξεκινήσει με Firefox πριν χρόνια, αλλά όταν έβαλα το πρώτο 64bitο σύστημα μου, ο λεγάμενος άρχισε να κολλάει και να crash-άρει. Τότε γύρισα σε Chrome και μέχρι σήμερα είμαι πλήρως ικανοποιημένος!
Πάντα όμως έχω και Firefox στο PC για διάφορες ανάγκες του web dev.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...