Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχύει αλλά αυτό το αφήνω για πιο μετά, γιατί σκέφτομαι dual screen!

Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγως για να μην πάω σε Z97, αφού είναι καλύτερη από το H97?

Αν πας σε 2 οθόνες τότε να κοιτάξεις τα ανάλογα outputs της κάρτας που θα σε βολέψουν καλύτερα καθώς και τη vram.Κοίταξε να έχει σύγχρονα πρότυπα νεότερων εκδόσεων.

Οι Ζ97 μητρικές συνήθως είναι καλύτερα εξοπλισμένες με καλύτερα υλικά κατασκευής (αν και παίζει ρόλο και το μοντέλο),και καλύτερη μεταπωλητική αξία.Σε γενικές γραμμές είναι καλύτερες από τις Η97.Εγώ στη θέση σου σε Ζ97 με λογική τιμή θα πήγαινα για να χα ανοιχτές τις επιλογές,και μπορεί να σου χρειαστεί και το oc.

Τροφοδοτικό ποιό μοντέλο έχεις;

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

+1 στην Asus

Με αυτό το τροφοδοτικό δε νομίζω ότι πρέπει να κάνεις o/c

oc δεν θα έκανα έτσι και αλλιώς!

Συγκριτικά πάντως η Gigabyte έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από την Asus!

Εγώ θα άλλαζα και τροφοδοτικό έτσι και αλλιώς.

Από ότι είδα, και εγώ το βλέπω για αλλαγή!

Δημοσ.

Τώρα πρόσεξα ότι είχε μπει επεξεργαστής S. Κανένας δε το παρατήρησε; Αν πας σ΄ αυτόν πάρε την κανονική έκδοση

http://www.e-shop.gr/intel-core-i7-4790-360ghz-lga1150-box-p-PER.558462

@Physiciant, συγκρινα μέσα απο Intel και έχεις δίκιο... Την είχα πατήσει μάλλον από κακό/λάθος comparison..

Ευχαριστώ για την παρατήρηση!

Τι τροφοδοτικό θα προτείνατε? Φαντάζομαι το πολύ μέχρι 500Watt!

Δημοσ.

Τώρα πρόσεξα ότι είχε μπει επεξεργαστής S. Κανένας δε το παρατήρησε; Αν πας σ΄ αυτόν πάρε την κανονική έκδοση

Και φυσικά το παρατήρησε, απλά σε non gaming συστήματα που δουλεύουν πολλές ώρες και υπάρχει ένας προσανατολισμός σε μικρότερη κατανάλωση-πιό ήσυχη λειτουργία γίνονται λογικότερες επιλογές οι S. Εγώ απλά θεώρησα ότι ο άνθρωπος εσκεμμένα τον επέλεξε και ότι το είχε ψάξει. Δεν είναι και παράλογη επιλογή.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο αυτό.Εδώ δίνει πόσα λεφτά και πάει σε κλειδωμένα.

Δημοσ.

Παιδιά τον 4790S ειλικρινά δεν θυμάμαι για ποιόν λόγο τον επέλεξα. Κάπως όμως έφτασα σε αυτή την επιλογή. Συγκρίνοντάς τον όμως με τον 4790 καταλήγω πως η πρόταση του δεν είναι ασκοπη. Αν όμως η παρουσία του Embedded Options Available(αυτό θα ήθελα κάποιος να μου το εξηγήσει απλά), είναι σημαντική τότε ίσως να πρέπει να το κοιτάξω ξανά.

Εν το μεταξύ προσπαθώ να ξανακάνω την σύνθεση με βάση τα όσα λέτε και τα όσα ψάχνω παραπάνω με βάση αυτά που μου προτείνεται, αλλά δεν προλαβαίνω....!

Και μάλλον κατέληξα:

INTEL CORE I7-4790 3.60GHZ LGA1150 - BOX € 283.50
GIGABYTE GA-H97-D3H RETAIL € 102.19
G.SKILL F3-1600C9D-16GXM 16GB (2X8GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ RIPJAWSX DUAL CHANNEL KIT € 171.39

GIGABYTE GEFORCE GTX750 GV-N750OC-2GI 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL  € 115.90

WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 € 54.00
COOLERMASTER NSE-600-KKN1 N600 MIDI TOWER BLACK € 86.90
MICROSOFT WIRELESS DESKTOP 3000 EN  € 43.00
SAMSUNG DVD-RW SH-224DB/BEBE SATA BLACK BULK € 14.50
SUPER FLOWER GOLDEN GREEN HX SERIES 450W (SF-450P14XE) € 59.90    

Total € 931.28

Λέω πως είμαι οκ!
Εσείς τι λέτε????

Δημοσ.

Αν όμως η παρουσία του Embedded Options Available(αυτό θα ήθελα κάποιος να μου το εξηγήσει απλά), είναι σημαντική τότε ίσως να πρέπει να το κοιτάξω ξανά.

Αυτό απλά σημαίνει ότι ο επεξεργαστής υπάρχει και σε έτοιμα ολοκληρωμένα συστήματα(επειδή είναι η λιγότερο ενεργοβόρα επιλογή) ,ίσως και χωρίς επιλογή για να αλλαχτεί μετέπειτα ο επεξεργαστής.

Γενικά για τον χρήστη δεν παίζει ρόλο.  

Ένας ssd για λειτουργικό και vm πραγματικά θα δώσει άλλη αίσθηση στο σύστημα,χωράει και λουκούμι με 70€ ένας 120gb για να φτάσεις ακριβώς τα 1000€.

Δημοσ.

Γιατί όχι κάτι τέτοιο  Link.png Site: CORSAIR CS SERIES MODULAR CS450M - 450W 80 PLUS GOLD CERTIFIED PSU στα 70Ε, που είναι και Modular και έτσι μπορεί να αφαιρέσει τα περιτά καλώδια;

Τα 450W αρκούν για το σύστημά του; Διερωτιέμαι, επειδεί το αρχικό του τροφοδοτικό ήταν 420W και δεν ξέρω αν αυτά τα έξτρα 30W θα κάνουν τόση διαφορά. Εκτώς και αν του προτείνετε να το αλλάξει λόγω συμβατότητας με το καινούριο σύστημα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...