stamatinho Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Για οσους εχουν θεμα με την Lg για δικους τους λογους μπορουν να βαλουν αλλα 150 ευρω περιπου να παρουν το Note 3 η λιγα ακομα για να πανε σε S5
stratos31 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 καλημερα με ενδιαφερει να παρω ενα smartphone δεν υπαρχει περιορισμος χρηματων απλα θελω να αξιζει με βαση την τιμη του .
annorax Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλε annorax, καλοπροεραιτα θα πω οτι με εχεις κουρασει λιγο με το σπαμμαρισμα του μπλογκ σου σε ολα τα θεματα. Όχι, αυτό που κάνω δεν λέγεται σπαμάρισμα, λέγεται προώθηση του site του φίλου μου, uniflamix (εγώ απλά έχω γράψει το review από το iNew V3 μου). Τέλος πάντων, απ' όσο ξέρω, σπαμάρισμα είναι όταν στέλνεις στον άλλο πληροφορίες άχρηστες και σε θέματα που δεν τον ενδιαφέρουν. Νομίζω ότι τα links που βάζω έχουν πάντα σχέση με το θέμα που συζητάμε (άσχετα αν είναι από άλλα sites, ή από sites φίλων...). Έτσι δεν είναι;
stratos31 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 smartphone με ενδιαφερει τα iphone τα ειχα ολα μεχρι στιγμης και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος και για τα λεφτα που εχουνε
Plasmamike Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει ευχαριστώ θα τα έχω υπόψιν μου
killmelater Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Samsung Galaxy Note 3 Neo LTE (16GB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα