arma1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια για να μην ανοιγω αλλο ποστ, μου αρεσει πολυ το lg g2 και σκεφτομαι για αγορα , σε αυτες τις διαστασεις και σε τετοια τιμη περιπου (δε θελω να ξεφυγω πολυ) υπαρχει κατι καλυτερο η το g2 ειναι μονοδρομος?
StigmaX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια για να μην ανοιγω αλλο ποστ, μου αρεσει πολυ το lg g2 και σκεφτομαι για αγορα , σε αυτες τις διαστασεις και σε τετοια τιμη περιπου (δε θελω να ξεφυγω πολυ) υπαρχει κατι καλυτερο η το g2 ειναι μονοδρομος? Nexus 5 Αν προτιμάς στοκ Android και λίγο καλύτερα υλικά κατασκευής, ως αίσθηση στο χέρι τουλάχιστον. Βέβαια χάνεις την μπαταρία τέρας και την καλύτερη κάμερα του g2. 1
arma1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ναι θελω κατι που να αντεχει λιγο η μπαταρια του, να φανταστειτε απ οταν αγορασα το bb z10 μου ερχετε η ΔΕΗ 60 ευρω πιο πανω τον μηνα , αν ηταν το g3 ιδιες διαστασεις με το g2 θα το επερνα, το μονο που με προβληματιζει λιγο ειναι οτι το g2 ειναι περσινο μοντελο, λιγο το κακο ,τελικα απ οτι βλεπω ειναι οτι καλυτερο για μενα, ευχαριστω για την βοηθεια σας
Hyphen Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ναι θελω κατι που να αντεχει λιγο η μπαταρια του, να φανταστειτε απ οταν αγορασα το bb z10 μου ερχετε η ΔΕΗ 60 ευρω πιο πανω τον μηνα , αν ηταν το g3 ιδιες διαστασεις με το g2 θα το επερνα, το μονο που με προβληματιζει λιγο ειναι οτι το g2 ειναι περσινο μοντελο, λιγο το κακο ,τελικα απ οτι βλεπω ειναι οτι καλυτερο για μενα, ευχαριστω για την βοηθεια σας Παντως η μπαταρια του οντως ειναι τρομερη παρτο ανετα
Fuzzboy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα και απο μενα σε ολο το forum!!! σαν καινουργιος στο forum χρειαζομαι και εγω μια βοηθεια με την αγορα ενος smartphone τα οικονομικα μου δεν με παιρνουν για αγορα πανω απο 260 euros και εχω καταληξει σε : 1)Sumsung s4 mini 2)Nokia Lumia 925 3)Huawei P6 ...ξερω πως δεν ειναι τελευται μοντελα αλλα την δουλεια τους την κανουν ...θα ειναι το πρωτο smartphone οποτε δεν εχω θεμα με android η windows..η γνωμη σας θα με βοηθουσε πολυ....παρακάτω θα βαλω ενα link με την συγκριση και των τριών για βοηθεια....αν έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε δεχτώ...δεν με πειράζει αν θα ειναι με 4 πυρήνες ή 2 αρκη να ειναι με καλη αναλυση και καμερα και φυσικα στην πορεια να μην παρουσιαζει πολλα προβληματα Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=3385582%2C3330184%2C3598654
Plasmamike Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει το κατάλαβα όλοι μου προτείνετε το lg g2 αλλά κανένα άλλο αααα και η lg τη εγγύηση έχει γιατί με συμφέρει
fitifititis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ναι θελω κατι που να αντεχει λιγο η μπαταρια του, να φανταστειτε απ οταν αγορασα το bb z10 μου ερχετε η ΔΕΗ 60 ευρω πιο πανω τον μηνα , αν ηταν το g3 ιδιες διαστασεις με το g2 θα το επερνα, το μονο που με προβληματιζει λιγο ειναι οτι το g2 ειναι περσινο μοντελο, λιγο το κακο ,τελικα απ οτι βλεπω ειναι οτι καλυτερο για μενα, ευχαριστω για την βοηθεια σας Πάντως το μέγεθος της μπαταρίας δεν έχει να κάνει με το πόσο ρεύμα ξοδεύει. Δηλαδή μια μικρή μπαταρία θα την φορτίζεις δύο φορές για 1600mAh για παράδειγμα και μια μεγάλη μία φορά για 3200mAh, οπότε το αποτέλεσμα το ίδιο στην τσέπη σου. Αν θες οικονομία στο ρεύμα, πάρε ένα κινητό με μικρή οθόνη, χαμηλή ανάλυση και διπύρηνο επεξεργαστή...
Plasmamike Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείτε να μου πείτε λίγο για αυτό που θέλω.
arma1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως το μέγεθος της μπαταρίας δεν έχει να κάνει με το πόσο ρεύμα ξοδεύει. Δηλαδή μια μικρή μπαταρία θα την φορτίζεις δύο φορές για 1600mAh για παράδειγμα και μια μεγάλη μία φορά για 3200mAh, οπότε το αποτέλεσμα το ίδιο στην τσέπη σου. Αν θες οικονομία στο ρεύμα, πάρε ένα κινητό με μικρή οθόνη, χαμηλή ανάλυση και διπύρηνο επεξεργαστή... για το ποσο ρευμα καιει πλακα κανω, θελω να μην ειμαι με το φορτιστη στο χερι ολη μερα, αυτο και μονο
eddie1996 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Θα απαντήσει κανείς παρακαλώ Η ίδια εγγυήση έχει με samsung κτλ κτλ 2 χρόνια ευρωπαικής εγγυήσης. Εάν δεν κάνω λάθος η lg έχει την δυνατότητα να έρθει να στο πάρει από το σπίτι και να στο ξαναφέρει χωρίς κάποια χρεώση μεταφορικών και χωρίς να μπλέκεις με εξουδιοτημένα service κτλ κτλ
Plasmamike Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία ευχαριστώ αλλά με κάποιο άλλο τηλέφωνο σχετικά εεε
annorax Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία ευχαριστώ αλλά με κάποιο άλλο τηλέφωνο σχετικά εεε Sony Xperia ZL? Δες εδώ σύγκριση: http://pricebaba.com/compare/lg-g2-vs-sony-xperia-zl Κάνε και μια γύρα από εδώ: http://android-phone.gr/smartphones.html Καλησπερα και απο μενα σε ολο το forum!!! σαν καινουργιος στο forum χρειαζομαι και εγω μια βοηθεια με την αγορα ενος smartphone τα οικονομικα μου δεν με παιρνουν για αγορα πανω απο 260 euros και εχω καταληξει σε : 1)Sumsung s4 mini 2)Nokia Lumia 925 3)Huawei P6 ...ξερω πως δεν ειναι τελευται μοντελα αλλα την δουλεια τους την κανουν ...θα ειναι το πρωτο smartphone οποτε δεν εχω θεμα με android η windows..η γνωμη σας θα με βοηθουσε πολυ....παρακάτω θα βαλω ενα link με την συγκριση και των τριών για βοηθεια....αν έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε δεχτώ...δεν με πειράζει αν θα ειναι με 4 πυρήνες ή 2 αρκη να ειναι με καλη αναλυση και καμερα και φυσικα στην πορεια να μην παρουσιαζει πολλα προβληματα Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=3385582%2C3330184%2C3598654 Αν δεν σ' ενδιαφέρει να είναι 4G, τότε Huawei P6. Δες κι εδώ: http://android-phone.gr/smartphones/Huawei.html
doctorkostis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλε annorax, καλοπροεραιτα θα πω οτι με εχεις κουρασει λιγο με το σπαμμαρισμα του μπλογκ σου σε ολα τα θεματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα