Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

smartphone  η iphone σε ενδιαφερει?

Γιατί υπάρχει iphone μέχρι 300;

Ποιο τηλέφωνο να πάρω μέχρι 300 € αλλά όχι μάρκα lg αλλά όλες τις άλλες

Δεν μας λες κανένα χαρακτηριστικό που να σε ενδιαφέρει...

Δημοσ.

Θα ήθελα ένα smartphone που θα έχει τέτοια τιμή τα Χριστούγεννα γιατί τότε θα το πάρω (300€).Να έχει μια μέτρια κάμερα προς καλή 5 megapixel και πάνω να είναι 4 πυρηνο ή να είναι ένα 2 πυρηνο αλλά γρήγορο να αλλάζει μπαταρία να έχει κάπως χαμηλή ακτινοβολία να έχει αν είναι δεύτερη κάμερα φλας ή νυχτερινή λήψη και να πέρνει micro Sid και να έχει αρκετή ram αν είναι να ξέρετε την τιμή τέτοιου τηλεφώνου τα Χριστούγεννα μετά τα αλλά χαρακτηριστικά ότι να ναι απλά να μην είναι lg γιατί έχω ακούσει αρνητικά σχόλια και αν αληθεύει αυτό για την lg στα smartphones

Ααα και η εταιρία να έχει καλή εγγύηση

Επίσης ότι και αν είναι ακόμα και iPhone

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό που λες για την lg τουλάχιστον για το g2 και το nexus.

Πάντως για αυτά που κοιτάς ειναι το lg g2 η καλύτερη επιλογή.

Εκτός από αυτό ως τα Χριστούγεννα οι τιμές των android θα έχουν αλλάξει αυτό ειναι σίγουρο...

Δημοσ.

To LG G2 αυτή τη στιγμή παίζει να ναι το καλύτερο κινητό στα 300€ και εσύ το απορρίπτεις (την LG γενικά) επειδή είδες, άκουσες κάπου οπότε χάνεις μια πολύ καλή ευκαιρία στο να πάρεις ένα από τα καλύτερα κινητά που κυκλοφορούν σε πολύ καλή τιμή. Οπότε πάμε παρακάτω, κοίτα τα xperia των 300€, όλα πάνω κάτω τα ίδια specs έχουν και είναι αρκετά καλά. Αν δεν έχεις κόλλημα με το λογισμικό, δε σε νοιάζει δηλαδή να είναι android ή windows κοίτα και τα Lumia της Nokia.

Θες να πεις οτι τα iPhone δεν ειναι smartphones?  :-D  

Όλα κι όλα, το iphone είναι iphone και τίποτα άλλο, μια κατηγορία μόνο του. :P

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω οτι θέλω περισσότερο android γιατί είχα android και από το άκουσα τα windows είναι δύσκολα να τα μάθεις και θέλω να ξέρω και για εγγύηση γιατί με συμφέρει

Δεν ξέρω αν τα σχόλια του skroutz αν είναι σωστά αλλά λένε οτι υπερθεμανεται εύκολα το lg g2 αληθεύει ;

Δημοσ.

Ακουσα το ενα, μου ειπανε το αλλο και ολα αυτα για να παρεις τηλεφωνο σε 3 μηνες. Ανοιξε ενα θεμα τοτε, τι νοημα εχει να συζηταμε απο τωρα? Δεν ξερεις τι θα υπαρχει στην αγορα ως τοτε και τι τιμες θα παιζουν.

Ανουσια κουβεντα κατα τη γνωμη μου, carry on.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ κοιτάω για να έχω υπόψη ποσά περίπου λεφτά πρέπει να έχω

Και διότι τα καινούργια θα είναι πανάκριβα

Το lg g2 τα σχόλια που έχει στο skroutz είναι αληθινά

Δημοσ.

Tι θα πει υπερθερμένεται? Βάζουν θερμοκρασίες? Το σύγκριναν με άλλα κινητά ή επειδή το προηγούμενό τους δε ζεσταινόταν νομίζουν ότι αυτό έχει πρόβλημα? 4 πύρηνο στα 2 και κάτι Ghz είναι λογικό είναι να ζεσταίνεται. Θέμα έχεις όταν αρχίσει και λαγκάρει. Μπες σε αξιόπιστα fora όπως το εδώ αλλά και το myphone και ρώτα. Άσε τα σχόλια στο skroutz.

• Like 1
Δημοσ.

πήγαινε απο ένα κατάστημα και παίξε με τα κινητά

δεν θα μάθεις διαφορετικά ποιο σ άρεσει και ποιο όχι.

όσο για τα WP ότι είναι δύσκολα κλπ βλακείες.Απλα αυτοί που το λένε προφανώς έμαθαν στο android κλπ και δεν θέλουν/μπορούν κλπ να του δώσουν λίγο χρόνο εκμάθησης λες και το android το γνώριζαν απο φυσικού τους.

Παρ ολα αυτά η συζήτηση ΟΝΤΩΣ δεν έχει νόημα γιατι σε 3 μήνες δεν ξέρεις τι τιμές/προσφορές μπορεί να δημιουργηθούν.

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω οτι θέλω περισσότερο android γιατί είχα android και από το άκουσα τα windows είναι δύσκολα να τα μάθεις και θέλω να ξέρω και για εγγύηση γιατί με συμφέρει

Δεν ξέρω αν τα σχόλια του skroutz αν είναι σωστά αλλά λένε οτι υπερθεμανεται εύκολα το lg g2 αληθεύει ;

οτι και να παρεις θα υπερθερμενεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...