spocky Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα.ΕΙμαι συνδρομητης της forthnet εδω και 6 χρονια χωρις σοβαρα προβληματα.Τον τελευταιο καιρο ειχα αρκετες αποσυνδεσεις και τους πηρα τηλεφωνο αν μπορουν να το ελεγξουν.Μου ανεβασαν το margin απο 8 σε 11 και ειμαι ψιλοσταθερος για την ωρα. Το θεμα ειναι οτι ειχα ενα modem πολυ παλιο USRobotics 9112 και τους ειπα αν γινεται να μου το αλλαξουν.Παρελαβα σημερα ενα ZTE zxhn h108l για το οποιο δεν ακουω και τα καλυτερα. Λεφτα δεν παιζουν για καινουργιο οποτε πιο απο τα 2 λετε να κρατησω?Υποψιν οτι δεν με νοιαζει το wifi μιας και εχω access point για αυτην την δουλεια.
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 to usr μετα απο τοσα χρονια σιγουρα θα τα εχει παιξει .οποτε δοκιμασε το zte.μαυρα χαλια και αυτο απλα ισως λειτουργει αυτο και θα ειναι και ενας τροπος να δοκιμασεις αν παιζει σωστα η γραμμη.αν παιζει σωστα τοτε ζητα 6 margin για να πιασεις το Max της γραμμης.με την πρωτη ευκαιρεια αγορασε ρουτερ εστωκαι κανα tp link Με 20-30 ευρω ή εστω κανα thomson v8 απο αγγελιες.και τα 2 ειναι χαλια παντως(usr,9112).για το 9112 ειχε βγει και firmware update https://www.hightail.com/download/UlRRclVHSyt5UkdybHNUQw στο ανεβασα εδω. για το zte Ναι δεν ακουγονται τα καλυτερα.απο τοτε που οι παροχοι ξεκινησαν να δινουν zte βλεπεις 10 θεματα καθε μερα με διαφορα προβληματα.χαμηλο sync<αποσυνδεσεις,προβλημα στο wifi με εμβλελεια και αποσυνδεσεις.εκτος αν οι αποσυνδεσεις ειναι θεμα γραμμης .το λεω επειδη ειπες οτι τωρα παιζει πιο σταθερα το Usr9112 μετα την αλλαγη του profile.γραψε μας και τα χαρακτηριστικα της γραμμης.απλα δοκιμασε και το zte εκτος αν βρεις απο κανα φιλο κανα δανεικο για δοκιμη .να σε βαλουν και στο 6 αρι Profile και να δεις αν παιζεις σταθερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα