koularasss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Νομιζω πως εχω εναν ιο στο λαπτοπ μου. Το avast μου βγαζει ειδοποιηση πως σταματησε ενα προγραμμα να λειτουργει σαν πιθανο ιο,το οποιο λεγεται browsemark. Πηγα να το βρω στον πινακα ελεγχου μπας και το ειχα εγκαταστησει καταλαθος αλλα τιποτα και ετσι αφου βρηκα τη θεση του απο την ''εκκινηση διαχειρησης εργασιων'' πηγα να το διαγραψω αλλα δεν γινεται. Πηγα να διαγραψω χωριστα ενα ενα τα αρχεια αλλα οσα διεγραφα επανερχονταν σε 4-5 δευτερα . Στην αρχη το ειχα κανει σαρωση αλλα το avast δν μπορεσε να σαρωσει καποια αρχεια γιατι ηταν σε μορφη zip. Επισης εχω παρατηρησει πως αν και εχω εδω και καιρο adblocker στο chroome μου βγαζει διαφημισεις. Και σαν να εχει πεσει η ταχυτητα του ιντερνετ . Τι μπορω να κανω?
SPANK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Θα μπείς σε ασφαλή λειτουργία και θα κανεις καθάρισμα με malwarebytes , adwcleaner και superantispyware 1
orion1986 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 ισως να μην ειναι ιος , ισως ειναι ενα απλο adware που σου δημιουργει τα ενοχλητικα συμπτωματα , οπoτε κανε οτι σου ειπε ο σπανκ και θα εισαι ΟΚ
koularasss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Θα μπείς σε ασφαλή λειτουργία και θα κανεις καθάρισμα με malwarebytes , adwcleaner και superantispyware θα μπω σε ασφαλη λειτουργια και μετα θα κατεβασω αυτα τα προγραμματα?
orion1986 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 μπορεις και ετσι αρκει να επιλεξεις safe mode with network
koularasss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Κατεβασα τα δυο πρωτα και μπηκα χωρις network. Τωρα τρεχει το 2ο(με τη σειρα που τα ειπε ο spank)
orion1986 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 ωραια . φανταζομαι τους εκανες και update ετσι?
koularasss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Νομιζω εγινε αυτο που ηθελα . Μου εκανα reboot και ανοιξαν κανονικα τα windows και δεν υπαρχει πλεον στα αρχεια εφαρμογων ο φακελος του browsemark 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα