Plasmamike Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω πιο είναι το καλύτερο smartphones το sony xperia z , sony xperia z1 honami ή sony xperia z1 compact και πρέπει να εμπιστεύομαι την εταιρία για την εγγύηση γιατί έχω ακούσει διάφορα αρνητικά σχόλια για την εγγύηση
Grey Warden Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Tα Z και Z1 έχουν ξεβαμμένη οθόνη. Το z1 compact βρίσκεται σε λίγο καλύτερη μοίρα αλλά έχει 4,3 ιντσες οθόνη με bezels που κάνουν το κινητό σε μέγεθος που θα χωρούσε τουλάχιστον 4,7. Αν βάλεις και το γεγονός οτι η Sony συνεργάζεται με Arvato στο σέρβις καλά ξεμπερδέματα. Χίλιες φορές προτιμότερη επιλογή ένα Lg G2 αν δεν χρειάζεσαι extra micro sd παρά τα τρία κινητά της Sony. ΥΓ. Αν τελικά επιμείνεις για Sony για κάποιο ανεξήγητο λόγο που υποψιάζομαι οτι θα είναι καμια αδιαβροχοποίηση, μην πάρεις το Z. Διάλεξε κάποιο από τα άλλα δύο. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2014 από Grey Warden
Plasmamike Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ αλλά μπορείς να μου ξεχωρίσεις το z1 με το Z1 που γράφεις ;
Grey Warden Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ αλλά μπορείς να μου ξεχωρίσεις το z1 με το Z1 που γράφεις ; To Ζ1 compact εννοούσα και δυστυχώς ξέχασα να το πληκτρολογήσω αλλά τώρα το διόρθωσα. Έχει Ips οθόνη με αποτέλεσμα να έχει καλύτερη απόδοση από την απλή tft των άλλων δύο. Να φανταστείς η ίδια η Sony έβαζε δίπλα δίπλα το Z1 με το Z2 για να δείξει πόσο βελτιωμένη είναι η οθόνη του Z2. Για μένα το Z1 έχει από τις πιο τραγικές οθόνες για (πρώην) high end. Απ' την άλλη να χαντακωθείς με το compact με μια οθονούλα 4,3 ίντσες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα