leo123n Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα σε ολο το φορουμ εδω και καμια βδομαδα οταν ακουγα μουσικη στον υπολογιστη κατω δεξια στις ειδοποησεις μου εβγαζε οτι αποσυνδεθηκε μια υποδοχη και μου εβγαζε το παραθυρακι της διαχιρισης ηχου HD της realtek και μετα απο μονη της συνδεοταν ξανα.. η μουσικη ηταν μια χαρα σημερα το απογευμα οταν εβαλα ενα τραγουδι μου την βγαζει πιο συχνα την ειδοποιηση και μου κοβει τον ηχο απο την μουσικη ολη την ωρα αποδυνδεεται και ξανασυνδεετε κοιταξα τα καλωδια ολα ειναι κομπλε εψαξα και στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα τιποτα μηπως ξερετε τι φταιει??
discoboyminimal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 δοκιμασε αλλο καλωδιο..παιζει να χαλασε το jack η παιζει να χαλασε η θυρα..επισης δοκιμασε αλλη θυρα..
leo123n Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 εχω τα logitech z550.. δεν μπορω να βρω αλλη θυρα
discoboyminimal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 βαλε ακουστικα σε καθε μια απο τις θυρες να δεις αν στο κανει παλι
Xristaras12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 γιατί η κάρτα ήχου σου 1 υποδοχή έχει μόνο; βάλε τα ήχεια σε άλλη "τρύπα" και μέσα απ τον πίνακα ελέγχου της realtek δήλωσε τα ότι είναι ηχεια κλπ.
leo123n Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 περιεργο τωρα εχω παιξει 3-4 τραγουδια και δεν εχω προβλημα χωρις να πειραξω τιποτα επισης παρατηρησα οτι οταν βαζω μουσικη απο τον υπολογιστη με vlc μου το βγαζει ενω απο το youtube παιζουν κανονικα...
discoboyminimal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 θα πω οτι ειναι παραγωντας τυχης...δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα