Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

α) Χρησιμοποιώντας αυτό το προγραμμα http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/έχω φτιάξει φλασάκια με win7, win8 και linux να τα έχω για αρχείο και πειραματίζομαι. Επειδή όλα τα φλασάκια που έχω είναι 16,32,32gb και επειδή όλα τα λειτουργικά είναι κάτω από 16gb, γίνεται με κάποιο τρόπο να τα έχω ΟΛΑ σε ένα φλασάκι και κάθε φορά να επιλέγω πιο θα κάνω εγκατάσταση?

β) Σε ένα παρτισιον του δισκου εχω περασμενα τα 8αρια και σε ένα άλλο πέρασα τα 7αρια. Συνήθως χρησιμοποιώ τα 8αρια αλλα και μερικές φορές έμπαινα στα 7αρια (σπάνια όμως). Τώρα όμως ξαφνικά χάθηκε κατά το boot η επιλογή του λειτουργικού που ήθελα. Τώρα μπαίνει αμέσως στα 8. Το μόνο που έχω κάνει από τότε είναι απλή χρήση, εγκατάσταση προγραμμάτων και αναβάθμιση των windows. Πώς μπορώ να επαναφέρω και γενικά να ρυθμίζω το boot selection?

Δημοσ.

thanks φιλε δεν το ειχα προσεξει το yumi!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά με αυτό τον οδηγό και προγραμμα, εφτιαξα ενα ωραιότατο φλασάκι με win xp/7/8,1 και linux. Δουλευει άψογα. 

Θέλω όμως να φτιάξω και ένα 2ο ίδιο φλασάκι που θα αγοράσω αυριο. Θα δουλέψει με ένα απλό *copy-paste, θα πρέπει να ξανακάνω την ίδια διαδικασία και στο νέο φλασάκι ή υπάρχει άλλος τρόπος?

*Φαντάζομαι οτί θα έχει κάνει και αλλαγές σε κρυφά αρχεία ή στο boot του usb που δεν αντιγράφονται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...