Προς το περιεχόμενο

windows 7 home premium 32 bit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

πως μπορώ να κάνω φορματ τα windows 7 που έβαλα και να βάλω άλλα. αυτά που εχω εγκαταστήσει δεν ειναι και πολύ σοι. είναι τα windows 7 sp 1 32. ούτε το wifi μου ανοίγει ουτε και την γλωσσά μπορώ να αλλάξω και θέλω να τα σβήσω. όταν όμως πατάω για φορματ μου λέει οτι ο δίσκος δεν μπορεί να γίνει γιατί περιεχέι την έκδοση των window που χρησιμοποιειτε. τι κάνω?

Δημοσ.

Θα κάνεις boot με την έκδοση των windows που θέλεις , μεσα στην εγκατάσταση πριν αρχίσει θα σου βγάλει τον δίσκο θα πατήσεις delete ή φορματ και μετα θα σου περάσει τα windows κανονικά

Δημοσ.

καλησπέρα

πως μπορώ να κάνω φορματ τα windows 7 που έβαλα και να βάλω άλλα. αυτά που εχω εγκαταστήσει δεν ειναι και πολύ σοι. είναι τα windows 7 sp 1 32. ούτε το wifi μου ανοίγει ουτε και την γλωσσά μπορώ να αλλάξω και θέλω να τα σβήσω. όταν όμως πατάω για φορματ μου λέει οτι ο δίσκος δεν μπορεί να γίνει γιατί περιεχέι την έκδοση των window που χρησιμοποιειτε. τι κάνω?

Το wifi μπορεί να μην ανοίγει επειδή δεν έχεις περάσει τον driver, η γλωσσά επειδή δεν έχεις προσθέσει τα ελληνικά στις επιλογές.Επίσης, νομίζω στα home premium δεν μπορείς να περάσεις γλωσσικό πακέτο για να αλλάξουν τα μενού κ.λ.π στα ελληνικά. .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...