don korleon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπέρα πως μπορώ να κάνω φορματ τα windows 7 που έβαλα και να βάλω άλλα. αυτά που εχω εγκαταστήσει δεν ειναι και πολύ σοι. είναι τα windows 7 sp 1 32. ούτε το wifi μου ανοίγει ουτε και την γλωσσά μπορώ να αλλάξω και θέλω να τα σβήσω. όταν όμως πατάω για φορματ μου λέει οτι ο δίσκος δεν μπορεί να γίνει γιατί περιεχέι την έκδοση των window που χρησιμοποιειτε. τι κάνω?
SPANK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Θα κάνεις boot με την έκδοση των windows που θέλεις , μεσα στην εγκατάσταση πριν αρχίσει θα σου βγάλει τον δίσκο θα πατήσεις delete ή φορματ και μετα θα σου περάσει τα windows κανονικά
don korleon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως πρέπει η επόμενη έκδοση να ταίριαζει με τα Windows της προηγούμενης
Gtr34 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπέρα πως μπορώ να κάνω φορματ τα windows 7 που έβαλα και να βάλω άλλα. αυτά που εχω εγκαταστήσει δεν ειναι και πολύ σοι. είναι τα windows 7 sp 1 32. ούτε το wifi μου ανοίγει ουτε και την γλωσσά μπορώ να αλλάξω και θέλω να τα σβήσω. όταν όμως πατάω για φορματ μου λέει οτι ο δίσκος δεν μπορεί να γίνει γιατί περιεχέι την έκδοση των window που χρησιμοποιειτε. τι κάνω? Το wifi μπορεί να μην ανοίγει επειδή δεν έχεις περάσει τον driver, η γλωσσά επειδή δεν έχεις προσθέσει τα ελληνικά στις επιλογές.Επίσης, νομίζω στα home premium δεν μπορείς να περάσεις γλωσσικό πακέτο για να αλλάξουν τα μενού κ.λ.π στα ελληνικά. .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα