Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις του ρουτερ 

αφού έχω αλλάξει ρουτερ και του έχω κανει reset και να σας πω το προβλημα με φορτώνει μια χαρά μεχρι το παράθυρο με κωδικό και όνομα πρόσβασης άλλα από εκεί και μετά του βάζω όνομα και  κωδικό και μου ξαναπάει  στο παραθυράκι κωδικός και όνομα χρήστη δεν ξέρω τι να κάνω έχω αλλάξει ένα ρυτερ και του έχω κανει ρεσετ άλλα δεν ξερω τι άλλο να κάνω

Δημοσ.

Στην κάτω πλευρά του ρουτερ θα βρείς μία μικρή τρύπα, αυτή είναι το ρεσετ πάτησε το 10-15 δευτερα και θα κάνει ρεσετ και θα επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Λογικά θα είναι οκ μετά

Δημοσ.

ρε μεγαλε σημερα παρελαβα το καινουργιο ρουτερ

με καινούργιο κωδικό και δεν γραφω το wpa γραφω τον κωδικο κατω απο το username

Δημοσ.

ρε παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα και ειναι ιδιο....εχω hol και ρουτερ zte δεν ξερω ποιο ακριβως αν παιζει ρολο να το ψαξω να σας πω...αλλα βαζω τα στοιχεια και μ λεει λαθος και δεν γινεται να μπω. γιατι?
επισης ολο το νετ εχει τρελαθει μου κολαει και μου κανει διαφορα μονο σε μερικα site μπαινει χωρισ κανενα προβλημα....αν μπορειτε βοηθηστε λιγο...ευχαριστω προκαταβολικα!

edit παιδια μετα απο ωρα προσπαθειας μπηκε στο ρουτερ...

Δημοσ.

ρε μεγαλε σημερα παρελαβα το καινουργιο ρουτερ

με καινούργιο κωδικό και δεν γραφω το wpa γραφω τον κωδικο κατω απο το username

Μη με παρεξηγείς απλά στη δουλειά μου έχω ακούσει πολλά κουλά γι αυτό πάντα ρωτάω ακόμη και αυτονόητα πράγματα. Πιθανότατα το sticker γράφει λάθος κωδικό, οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο παρά να ζητήσεις αντικατάσταση.

ρε παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα και ειναι ιδιο....εχω hol και ρουτερ zte δεν ξερω ποιο ακριβως αν παιζει ρολο να το ψαξω να σας πω...αλλα βαζω τα στοιχεια και μ λεει λαθος και δεν γινεται να μπω. γιατι?

επισης ολο το νετ εχει τρελαθει μου κολαει και μου κανει διαφορα μονο σε μερικα site μπαινει χωρισ κανενα προβλημα....αν μπορειτε βοηθηστε λιγο...ευχαριστω προκαταβολικα!

edit παιδια μετα απο ωρα προσπαθειας μπηκε στο ρουτερ...

2 περιπτώσεις υπάρχουν.

1) Η κάρτα δικτύου σου τα χει παίξει

2) Το ρούτερ έχει θέμα

Θα σου σύστηνα να κάνεις ένα reset το ρούτερ μήπως συνέλθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...