Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα το λάπτοπ μου έχει αρχίσει και σβήνει με το παραμικρό και μάλλον είναι λόγω υπερθέρμανσης πώς σας φαίνονται αυτες η θερμοκρασίες με ανοιχτό μόνο firefox?

Link.png Site: temps

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες ειναι τραγικές άνοιξε το αμέσως καθάρισμα απο σκόνες και καινούργια πάστα , επίσης σιγουρέψου οτι λειτουργεί το ανεμιστηράκι του και καλο θα ειναι να πάρεις και μια βάση με ανεμιστήρες

Δημοσ.

το φανταστηκα..... ξεκιναω την εγχείριση? σε ideal η θερμοκρασία πρέπει να είναι περίπου 35-40 έτσι για να ξέρω τι να περιμένω μετά τον καθαρισμό .

Δημοσ.

αναλογα με τον επεξεργαστη ειναι και ιδανικες θερμοκρασιες εαν εχει amd τοτε θα ειναι λιγακι πιο πανω απο απο το 45-50 που προαναφερε ο φιλτατος SPANK.

Δες τι επεξεργαστη φοραει και ψαξε να δεις που κυμαινεται και ενοειται μια παρα πολλη καλη θ. παστα να βαλεις και καλο καθαρισμα

good luck

Δημοσ.

βασικά είναι και ανάλογα το λάπτοπ και πως έχει ορίσει ο κατασκευαστής την πολιτική ψύξης του συστήματος

πχ σε άλλα είναι περισσότερο παθητική η ψύξη και ανοίγει μετά τους 60°C ο ανεμιστήρας(όπως γίνεται σε πάρα πολλα dell)

και σε άλλα λάπτοπ απ τους 40°C είναι ήδη ανοιχτό το ανεμιστηράκι.

αν το λάπτοπ το έχεις και πολύ καιρό αντικατέστησε ΚΑΙ την θερμοαγώγιμη πάστα.

Δημοσ.

sry που αργησα να απαντήσω δεν βρήκα χρονο να το ανοίξω ακόμα.... προτείνετε μου μια πάστα... 

αυτην λεω να πάρω . 

http://www.e-shop.gr/arctic-silver-5-thermal-compound-12g-p-PER.641206

η

http://www.e-shop.gr/arctic-silver-alumina-thermal-paste-14g-p-PER.811362

acer είναι 5-6 χρόνια το έχω δεν θυμάμαι μοντέλο .

Δημοσ.

Ότι και να πάρες απο τις 2 την ίδια δουλειά θα κάνεις προσωπικά ομως χρησιμοποιώ arctic silver 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...