evil_dildo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα στο iRiver iMP-550 αλλά εδώ στη Θεσ/κη δε μπορώ να το βρω πουθενά :evil: Μήπως το είδε κανείς σε κάποιο κατάστημα; Ξέρω ότι μπορώ να το αγοράσω και online, αλλά είμαι λιγάκι επιφυλακτικός :oops: και θα το θεωρήσω ως τελευταία λύση..
Toufas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 eilikrina apo online agores min fovase tipota.... protimo online agores apo otidipote allo
telikiasmenos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Γιατί είσαι επιφυλακτικός. Νομίζω ότι στέλνει αντικαταβολή και έτσι δεν χρειάζεται να το πάρεις με πιστωτική!!!
heyhop Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 πολύ καλή επιλογή, το είχαμε συζητήσει και σε παλαιότερο thread. δύσκολα θα το βρεις σε βιτρίνες καταστημάτων. εγώ αγόρασα online το iMP-150 χωρίς κανένα πρόβλημα. το παρήγγειλα, νομίζω Δευτέρα, και Τρίτη πρωί το είχα στα χέρια μου! και πληρώνεις μετρητά κατά την παραλαβή, άρα δεν έχεις και τίποτα να φοβηθείς. πληρώνεις μόνο και όταν το πάρεις. η http://www.digimania.gr είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της iriver για την ελλάδα και σε καλύπτει με εγγύηση. περιμένουμε εντυπώσεις μόλις το παραλάβεις. :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.