Heatspreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ήρθε τελικά η ώρα να αγοράσω έναν Media Player για την προβολή ταινιών σε φιλικό μου πρόσωπο όπου δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης υπολογιστή με την TV. Αυτά που θέλω να κάνει ο Media Player είναι: 1) Να αναπαράγει mkv αρχεία με ήχο dts, αλλά και Dolby Digital, όσο μεγάλα και αν είναι αυτά, για παράδειγμα 16GB. 2) Να μπορεί να συνδεθεί εκτός από στικάκι και σκληρός δίσκος NTFS όπου να περιέχει τις ταινίες. 3) Να έχει φυσικά HDMI και αν είναι δυνατόν SPDIF εκτός από τα αναλογικά RCA. 4) Δεν με ενδιαφέρει η σύνδεση στο Internet ή στο δίκτυο για αναπαραγωγή ταινιών μέσω Streaming. 5) Να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους τόσο μέσα από το αρχείο mkv, όσο και σε ξεχωριστό srt. 6) Να είναι Full HD 1080p. Είμαι κοντά στο Media Player της Western Digital και συγκεκριμένα στους Western Digital TV και Western Digital TV - Live, όπου η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω τι διαφορές έχουν. https://www.skroutz.gr/c/893/media_players/m/360/Western-Digital.html?keyphrase=Media+Player Είδα ότι η διαφορά είναι στα μοντέλα. Εμένα το μοντέλο που με ενδιαφέρει είναι το WDBPUF0000NBK. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2014 από Heatspreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Το WD TV Live, κάνει όλα αυτά που ζητάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά που λένε ότι η ποιότητα εικόνα δεν είναι η καλύτερη αληθεύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Σε σύγκριση με τι; Πολύ καλή εικόνα έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Παρτο φιλε μου!!! το εχει και ο αδερφος μου τι συγκεκριμενο και παιζει τα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Σε σχέση με ένα Pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Σου ξαναλέω, πως έχει πολύ καλή ποιότητα εικόνας. Προσωπικά, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ. Θα το χτυπήσω τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε μου εγώ το έχω. Στην αρχή έκανε κάτι κόλπα-κολήματα αλλά μετά από updates δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Θα κοιτάξω να πάρω την έκδοση του 2014 και θα κάνω ότι updates υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Θα κοιτάξω να πάρω την έκδοση του 2014 Εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά γα το amazon fire tv που είναι και 4πύρηνο τι λέτε; Ορίστε και το link : http://www.amazon.com/gp/product/B00CX5P8FC/ Θέλει ο πατέρας μου μια συσκευή για youtube κυρίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα