lak10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια βοηθειa εχω τo Netgear V2 και μου εβγαλε να κανω firmware upgrade επειδη δεν το εκανε απο το ρουτερ πηγα στην σελιδα της netgear και καταλαθος φλασαρα firmware για V4 το φλασαρε κανονικα και τωρα λεει οτι ειναι V4 αλλα πλεον δεν μπορω να ριξω το SNR μεσω Telnet τι να κανω? η V2 δεν υπαρχει πουθενα στην Netgear
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 εν τω μεταξυ δεν πολυβρισκω v2 . παντως κοιτα εδω μπας και βρεις κανα firmware εστω για v3 και λυσεις το θεμα σου . ftp://downloads.netgear.com/ και μου φαινεται παραξενο σε v4 να μην μπορεις να ριξεις το snr.μηπως απλα ειναι αλλες εντολες?γιατι ακομα και τωρα οσο ξερω ατομα αγοραζουν το netgear dgn2200 για να πειραξουν το snr.οι εντολες μπορει να εχουν αλλαξει.telnet εχεις?αφου το V2 παιρνει firmware v4 μια χαρα. http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=65215 μηπως η v2 ειναι καμια εκδοση που ειχε φτιαχτει μονο για isp??? στους ftp πολλες φορες βρισκεις και πιο παλια αρχεια για αυτο σου εβαλα το Link. παντως κοιτα πρωτα μηπως παιξει τo snr tweak Με αλλες εντολες για το v4.στο Forum υπαρχει και ο davemurray που ισως να μπορεσει να σου πει κατι παραπανω για τα netgear
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα