Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη εισαι στο ιδιο μερος που ησουν πριν το update και τωρα σου κανει ¨κολπα¨?Παραξενο....και γω 4s αλλα δεν υπαρχει προβλημα.Μηπως να κανεις μια επαναφορα(αφου κανεις back up εννοειτε) και να το φορτωσεις παλι?

Δημοσ.

ακριβωσ σ

Δηλαδη εισαι στο ιδιο μερος που ησουν πριν το update και τωρα σου κανει ¨κολπα¨?Παραξενο....και γω 4s αλλα δεν υπαρχει προβλημα.Μηπως να κανεις μια επαναφορα(αφου κανεις back up εννοειτε) και να το φορτωσεις παλι?

ακριβωσ εχω ξενερωση 

Δημοσ.

τι κάνετε τα μηχανήματα update αν δεν δείτε λίγο αντιδράσεις ρε παιδιά;

δοκίμασε restore και βλέπεις.
μετά SIM

μετά πουλα το.

• Like 1
Δημοσ.

τι κάνετε τα μηχανήματα update αν δεν δείτε λίγο αντιδράσεις ρε παιδιά;

δοκίμασε restore και βλέπεις.

μετά SIM

μετά πουλα το.

δν ειμαι ειδικος κ δηλωνω παντελος ασχετος με τα iphone. επεσε στα χερια μου ομως το 4 πριν απο 3 μηνες κ αρχισα να το δουλευω (μιας κ το samsung Που ειχα εκανε μπανιο με μπυρα). ομως αυτο που καταλαβα κ σε συζητησεις με φιλους που εχουν iphone apo to 3 αν δν εχεις κανει jailbreak το App store δν δουλευει οταν βγει μια καινουργια αναβαθμιση του iOS.

τι εννοω εγω οταν το πηρα κ το εκανα ριστορ πηγε τοτε στην 7.0.1 κ ειχε βγει τοτε η 7,0,4, Ε το κινητο δν με αφηνε να μπω στο App Store αν δν εκανα αναβαθμιση λογισμικού. με φιλους που μιλησα μου ειπα οτι μετα την 7 αυτο ειναι στανταρ εκτος εαν το εχεις κανει jailbreak.

An kaνω λαθος διορθωστε με. προσωπικη εμπειρια ειπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...