Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yπαρχει καποιο προγραμμα να κανει merge τις ip(και τις ταχυτητες) απο τους isp για να κετεβαινουν πιο γρηγορα τα τορρεντ? 

Η μονη λυση που εχω κανει ειναι να φτιαξω αλλα 2 εικονικα λειτουργικα ,στο κανονικο εχω συνδεμενο τη γραμμη μου και στα αλλα 2 απο μια καρτα wifi και ειναι συνδεδεμενα με αλλους 2 ISp.Αν το τορεντ ειναι σε κομματια  κατεβαζω ταυτοχρονα το ιδιο τορρεντ αλλα διαφορετικα κομματια σε καθε λειτουργικο και ετσι κατεβαινει ποιο γρηγορα.Μπορει να γινει αυτο χωρις τα εικονικα λειτουγικα?

Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετά software που κάνουν τέτοια δουλειά, δυστυχώς δε θυμάμαι πιο είχα δοκιμάσει πριν από κάμποσα χρόνια αλλά με ένα γοογλαρισμα θα βρεις πολλά. Ενδεικτικά για κοίταξε το Connectify  που μου κέντρισε το ενδιαφέρον (βρήκα αυτό το ψευτο-tutorial)

Δε πιάνω και κανένα ξεκλείδωτο wifi στη γειτονιά μου για να το δοκιμάσω ρε γαμώτο :P

Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετά software που κάνουν τέτοια δουλειά, δυστυχώς δε θυμάμαι πιο είχα δοκιμάσει πριν από κάμποσα χρόνια αλλά με ένα γοογλαρισμα θα βρεις πολλά. Ενδεικτικά για κοίταξε το Connectify  που μου κέντρισε το ενδιαφέρον (βρήκα αυτό το ψευτο-tutorial)

Δε πιάνω και κανένα ξεκλείδωτο wifi στη γειτονιά μου για να το δοκιμάσω ρε γαμώτο :P

δε το κανει αυτο δυστυχως το εχω δοκιμασει ,απο  τη μια γραμμη να κατεβαζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...