Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Freeze on Start Up

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τα bad sectors δεν σημαίνει οτι εχει τοσο σοβαρό πρόβλημα ο δίσκος ωστε να επηρεάζει και τους αλλους βέβαια ποτε δεν ξέρεις , αφου ομως σου προκαλεί αυτος το πρόβλημα θα σου έλεγα για αρχή να τον βγάλεις απο το μηχάνημα και τον ελέγξεις σε καποιο αλλο παλι με το hdsentinel να δούμε την υγεία του ακριβώς και ισως αν του έκανες και ενα format να έστρωνε.

Δημοσ.

Ορίστε και ένα screenshot με το αποτέλεσμα. Γιατί υπάρχει περίπτωση αν το συνδέσω σε άλλο PC να βγάλει περισσότερα προβλήματα?

post-212896-0-64019100-1411044092_thumb.jpg

Δημοσ.

Το health ειναι στο 57 % αρκετά χαμηλό και με μερικά bad sectors οποτε μπορεί να ευθύνονται και αυτα βασικά βγάλε τον απο αυτο το pc να λειτουργήσει κανονικά μονο κακό κανει καλό δεν κανει , βάλε τον σε αλλο pc να δεις απο περιέργεια αν προκαλεί και εκει ίδια θέματα

Δημοσ.

Το health ειναι στο 57 % αρκετά χαμηλό και με μερικά bad sectors οποτε μπορεί να ευθύνονται και αυτα βασικά βγάλε τον απο αυτο το pc να λειτουργήσει κανονικά μονο κακό κανει καλό δεν κανει , βάλε τον σε αλλο pc να δεις απο περιέργεια αν προκαλεί και εκει ίδια θέματα

Οκ θα το κάνω και αυτό. Αν δω ότι εμφανίζει και εκεί θέματα μετά τι κάνω; γιατί έχω και αρχεία μέσα που δεν θέλω να χαθούν.

Δημοσ.

Δοκίμασε αν μπορείς να μπεις στον δίσκο σου απο το αλλο pc και πάρε τα αρχεία σου οπως και να εχει γιατι το health ειναι σχετικά χαμηλό οποτε δεν ειναι και εμπιστοσύνης , μετα ρίξε του και ενα format και βλέπουμε

Δημοσ.

Μάλιστα. Bootαρε στο άλλο pc. Τώρα σωζω τα αρχεία που θέλω. Μάλιστα σε έναν φάκελο δεν με αφήνει να μπω.

Μπορώ να κάνω format τον σκληρό έτσι όπως τον έχω στο άλλο pc με δεξί κλικ από My Computer; Επίσης με αυτόν τον τρόπο θα εξαφανιστούν τα bad sectors;

Δημοσ.

Τώρα ανοίγει και το δικό μου PC αφού έχω συνδεδεμένο το σκληρό. Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να μπω σε κάποιος φακέλους και κάποια αρχεία δεν μπορώ να τα διαβάσω. Επίσης κάθε φορά που τον ανοίγω ξεκινάει να τον κάνει check αλλά βγάζει κατευθείαν error και προσπερνάει την διαδικασία bootαροντας μου το PC.

Τώρα τι μπορώ να κάνω? Γιατί σίγουρα έτσι δεν μπορώ να μείνω. Μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου ή να τον επιστρέψω για αλλαγή? (θα είναι και η δεύτερη φορά αφού την πρώτη είχε άλλα προβλήματα...)

Δημοσ.

κατέβασε το διαγνωστικό της WD(νομίζω υπάρχει και σε bootable εκδόση-αν το κάνεις έτσι αποσύνδεσε τους υπόλοιπους δίσκους) και τρέξτο στον προβληματικό δίσκο.

ΠΡΟΣΟΧΗ τι τέστ θα επιλέξεις μπορεί να ειναι καταστροφικό για δεδομένα!!!!

αν δεν περάσει τον πας πίσω για αλλαγή φυσικά.

Δημοσ.

Λογικά ο δίσκος εχει πρόβλημα μικρό μεγάλη δεν εχει σημασία , αυτα τα αρχεία που δεν μπορείς να πάρεις λογικά ευθύνονται τα bad sectors σε αυτην την περιοχή του δίσκου , format μπορείς να κανεις κανονικα απο το my computer ναι

Δημοσ.

κατέβασε το διαγνωστικό της WD(νομίζω υπάρχει και σε bootable εκδόση-αν το κάνεις έτσι αποσύνδεσε τους υπόλοιπους δίσκους) και τρέξτο στον προβληματικό δίσκο.

ΠΡΟΣΟΧΗ τι τέστ θα επιλέξεις μπορεί να ειναι καταστροφικό για δεδομένα!!!!

αν δεν περάσει τον πας πίσω για αλλαγή φυσικά.

Επειδή τώρα ανοίγει ο υπολογιστής μπορώ να τον διορθώσω έτσι? Τι από όλα αυτά πρέπει να κατεβάσω?

http://support.wdc.com/product/download.asp?lang=gr

Δημοσ.

πήγαινε εκεί που λέει sata & sas και βρες ποιο μοντέλο έχεις αν είναι blue,black Κλπ κλπ.
:-D

και θα σου έχει να κατεβάσεις το lifeguard diagnostics αν θυμάμαι καλα!

Δημοσ.

Τον σωστό επιλέγω. Τώρα έχει κολλήσει στον παρακάτω sector και λέει πως έχει ακόμη 26 ώρες και όσο πάει ανεβαίνει. Με δουλεύει?   :mad:

Προχώρησε αλλά κολλάει έτσι συχνά. Βλέπω να χρειάζεται πολλές ώρες. Ελπίζω τουλάχιστον να φτιάξει τους bad sectors και μετά ο σκληρός να είναι μια χαρά...  :unsure:

post-212896-0-57743900-1411052554_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...