Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Freeze on Start Up

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθώς ξύπνησα σήμερα και πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή, συνειδητοποίησα ότι κόλλησε στο logo των windows "Starting Windows". Μετά από πολλά restarts συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα. ΤΙ δοκίμασα:

1) Πέρασα ξανά τα windows σε στικάκι και πήγα να κάνω repair τα windows έτσι αλλά όταν ανοίγει και ολοκληρωθεί η διαδικασία Loading Files, παίρνω συνεχώς black screen εκεί που θα έπρεπε να μου βγάλει την οθόνη για ώρα, γλώσσα και πληκτρολόγιο. 

2) Μετά το boot των windows πατάω f8 να δοκιμάσω από εκεί το repair, μαύρη οθόνη ξανά.

3) Δοκιμάσω safe boot, το ίδιο.

Γενικώς ότι και να δοκίμασα δεν μπορώ να κάνω τίποτα? Τι στο καλό μπορεί να φταίει? Με το ζόρι αντέχω και δεν το σπάω ακόμη....

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μήπως έχει πρόβλημα ο δίσκος... Μπορείς να τον συνδέσεις σε άλλο υπολογιστή και να τον τσεκάρεις από το HDSentinel για να δεις την υγεία του;

Δημοσ.

Ο 840 Evo καινούργιος είναι και μια χαρά λειτουργούσε ως σήμερα. Έτσι ξαφνικά δηλαδή μπορεί να τα παιξε;

Έχω ένα σύστημα να τον συνδέσω με τροφοδοτικό FORCE 600W. δεν πιστεύω να μου δημιουργήσει τίποτα προβλήματα το τροφοδοτικό στον σκληρό έτσι;

@SPANK Στο Bios εμφανίζεται ναι. Επειδή δεν έχω ιδέα από DOS θα βγάλω άκρη με το λινκ που μου έστειλες;

Δημοσ.

Καμία φορά και το τροφοδοτικό αν ειναι no name μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα δες πρώτα αυτο με το hdsentinel να δουμε οτι ειναι κομπλέ ο δίσκος , άλλαξε του θύρα sata και καλώδιο

Δημοσ.

Ωπα άνοιξε τώρα. Το καλώδιο που σύνδεσα με την μητρική άλλαξα και έβαλα αυτό αλλού σκληρού. Δοκιμάζω τώρα να βάλω αυτό που έβγαλα στον άλλον σκληρό

EDIT : Έκλεισα τον υπολογιστή, σύνδεσα το άλλο καλώδιο και τώρα πάλι δεν ανοίγει το pc χωρίς να έχω πειράξει τον ssd. Θα μας τρελάνει;

EDIT 2: Ξανασυνδεαα το καλώδιο που είχε αρχικά ο ssd και άφησα τον hdd εκτός σύνδεσης. Άργησε λίγο (για δεδομένα ssd) αλλά άνοιξε. Τώρα έβαλα τα καλώδια έτσι όπως τα είχα πριν τα πειράξω και πάλι δεν ανοίγει. Τώρα δεν ξέρω και τι άλλο να δοκιμάσω από συνδέσεις...

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι χαλασμένο το καλώδιο. Από τα πειράματα που έκανα βλέπω πως δεν ανοίγει όταν είναι και οι 2 σκληροί συνδεδεμένοι. Τον 3ο σκληρό δεν τον πείραξα καθόλου. Δοκίμασα να αλλάξω και το Sata καλώδιο και πάλι δεν ανοίγει όταν έχω τους 2 σκληρούς ταυτόχρονα συνδεδεμένους

Δημοσ.

στο bios φαίνονται όλοι οι δίσκοι;

δοκίμασε αυτό με το dos του hd sentinel υπάρχει περίπτωση να χτύπησε δίσκος και να σου κρεμάει το σύστημα τελείως.

Δημοσ.

αα συγγνώμη λάθος κατάλαβα. Μπερδεύτηκα με τα edit και τις δοκιμές :)

Είδες την υγεία των δίσκων; (δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από αυτο)

Δημοσ.

Αν αφήσεςι μονο τον ssd χωρίς τους αλλους δίσκους επάνω ανοίγει κανονικα ; αν ναι δοκίμασε τοτε με καθένα απο τους αλλους 2 δίσκους να δεις με ποιον ανοίγει ο ssd και με ποιον οχι. Μπορεί το πρόβλημα να ειναι στους αλλους δίσκους και να επηρεάζεται και ο ssd

Δημοσ.

Στο Bios ναι φαίνονται όταν είναι συνδεδεμένοι. Για να μπω στο DOS πατάω Safe mode with command prompt ;

Αν αφήσεςι μονο τον ssd χωρίς τους αλλους δίσκους επάνω ανοίγει κανονικα ; αν ναι δοκίμασε τοτε με καθένα απο τους αλλους 2 δίσκους να δεις με ποιον ανοίγει ο ssd και με ποιον οχι. Μπορεί το πρόβλημα να ειναι στους αλλους δίσκους και να επηρεάζεται και ο ssd

Λογικά αυτό συμβαίνει. Και μάλλον πρέπει να φταει ο 1tb γιατί τον άλλον δεν τον πείραξα. Αν τον έχω από συνδεόμενο τον 1tb bootαρει. Διαφορετικά Όχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα κατεβάσεις το hdsentinel που ειναι σε dos έκδοση και θα το κάψεις σε ενα cd ή usb , στην συνέχεια θα κάνεις boot με αυτο δεν χρειάζεται να μπεις πουθενά . Δοκίμασε παντως και τα αλλα που σου ειπα αν ο ssd ειναι κομπλέ μόνος του και ειναι μετα δοκίμασε με ποιον δίσκο μαζι εχει πρόβλημα

Edit : Ωραία κανε έλεγχο στον 1tb να δούμε

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.

Θα κατεβάσεις το hdsentinel που ειναι σε dos έκδοση και θα το κάψεις σε ενα cd ή usb , στην συνέχεια θα κάνεις boot με αυτο δεν χρειάζεται να μπεις πουθενά . Δοκίμασε παντως και τα αλλα που σου ειπα αν ο ssd ειναι κομπλέ μόνος του και ειναι μετα δοκίμασε με ποιον δίσκο μαζι εχει πρόβλημα

Edit : Ωραία κανε έλεγχο στον 1tb να δούμε

Σε usb πώς το βάζω; με το Windows 7 USB/Download tool γίνεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...