DX12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας Με ενδιαφέρει να αγοράσω το συγκεκριμένο κουτι, το είδα πριν μερικές μέρες που παρουσιάστηκε Και η αλήθεια ειναι οτι πέρα του όγκου του μου άρεσε για το γούστο μου αρκετά το design του. Είμαι κάτοχος ενός mid tower και συγκεκριμένα του cm scout 2 και θέλω να πάω σε full tower για να μπορώ να βάλω υγροψυξη και Βέβαιος να χω και παραπανω άνεση καθώς η μητρική μου ειναι xl atx (Maximus iv extreme). Το συζήτησα λοιπόν με ένα φίλο που ειναι λάτρης της corsair και μου είπε μην κανω βλακεία να πάρω το συγκεκριμένο κουτι γιατί η corsair εχει ρίξει πολύ την ποιότητα κατασκευής του και ειναι αρκετά υπερεκτιμημένο σε τιμή όποτε μου είπε για το 750d. Η αλήθεια ειναι οτι το 750d ειναι ένα πληρέστατο κουτι αλλά μου χει κολλήσει το 780τ καθώς θέλω ένα πιο μοντέρνο design Και ρωτάω τόσο μεγάλη βλακεία θα κανω αν το πάρω; Δεν εχει της ανέσεις του 750d η άλλων κουτιών της corsair? ποιες ειναι οι προσωπικές σας γνώμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 είναι πλαστικουρα άλλα ειναι μια χαρά κουτί από ότι είδα πολύ όμορφο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 750d.Δεν υπαρχει καλυτερο στα λεφτα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteliosDX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 είναι πλαστικουρα άλλα ειναι μια χαρά κουτί από ότι είδα πολύ όμορφοΤο οτι ειναι απο πολυεστέρα ειναι τόσο κακό ποιότητα απο το αλουμίνιο Σε ένα τόσο ογκώδη κουτι δεν το κάνει το πλαστικό και πιο ελαφρή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 TS αν κοιτάς το design πρωτίστως και σου αρέσει το 780Τ γιατί όχι,αν και η ποιότητα κατασκευής είναι ένα θέμα και υπάρχουν διάφορα σε αυτά τα λεφτά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teonotis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλε μου παρε το 760τ κ θα με θυμηθεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 εγω για full tower προτείνω το http://www.nzxt.com/product/detail/120-H630.html να ξεφύγουμε και λίγο απο την πανάκριβη corsair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Κορυφή https://www.skroutz.gr/s/5231203/Phanteks-Enthoo-Luxe.html?from=autocomplete&keyphrase=phanteks+enthoo+luxe. Από αισθητικής απόψεως, και για μένα είναι μπροστά κάποια ΝΖΧΤ, όπως το ανωτέρω ή το 440. Αλλά, αυτό είναι υποκειμενικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα