Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Έχω το Microsoft Office 2013 Word στα αγγλικά.

Έχω ακούσει ότι από περιεχόμενα μέσα που υπάρχουν κάποια κεφάλαια πχ 5 μπορείς να τα κάνεις link από την στιγμή που είναι γραμμένο το κείμενο με της επικεφαλήδες τους Κεφάλαια 1, 2, 3, 4, 5 και αν πάει κάποιος στα περιεχόμενα και κάνει κλικ στο κεφάλαιο 1 τον πάει στο κεφάλαιο 1. Επείσης σου φτιάχνει και της σελίδες από τα κεφάλαια μέσα στα περιεχόμενα. Πως γίνεται αυτό?

Δημοσ.

Έχω το ελληνικό (γι' αυτό και η ελληνική ορολογία) Word 2010 (νομίζω δεν αλλάζει κάτι στο 2013 σ' αυτά που ρωτάς), και αυτά που ζητάς γίνονται εν συντομία ως εξής:
Α. Πρέπει να εφαρμόσεις στον τίτλο κάθε σελίδας που σε ενδιαφέρει (π.χ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1) κάποιο στυλ Επικεφαλίδας: κάνεις κλικ στη γραμμή που θέλεις και στη συνέχεια κλικ σε κάποιο στυλ (π.χ. Επικεφαλίδα 1). Εφόσον το κάνεις αυτό, τότε εμφανίζοντας το Παράθυρο Περιήγησης (Προβολή > κλικ στο Παράθυρο Περιήγησης) μπορείς να πηγαίνεις με κλικ σε όποια Επικεφαλίδα του εγγράφου θέλεις.
Β. Επίσης μπορείς να φτιάξεις αυτόματα και Πίνακα Περιεχομένων, αφού κάνεις την προηγούμενη διαδικασία. Πηγαίνεις σε μια άδεια σελίδα και μετά Αναφορές > Πίνακας Περιεχομένων > επιλέγεις είτε (α) Αυτόματος Πίνακας είτε (β) Εισαγωγή πίνακα περιεχομένων... (για να καθορίσεις τις παραμέτρους με βάση τις οποίες θα κατασκευαστεί ο Πίνακας Περιεχομένων).

Δες κι αυτό το βίντεο:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...