theofanis20 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά πήρα χθες ένα TV monitor χθες και μου κάνει το εξής θέμα: όταν είναι σε θέση stand by ακούγετε ένα συνεχόμενο ΠΠΠΦΦΦΣΣΣ από τα ηχεία του. Κατόπιν δοκιμών ανακάλυψα ότι όταν αποσυνδεθεί το καλώδιο hdmi από την οθόνη σταματάει αυτός ο ήχος. Μήπως έχετε καμιά ιδέα γιατί το κάνει αυτό;
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Κλείσε τον ηχο του μονιτορ και δες αν συνεχίζει
theofanis20 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω κλειστό το μόνιτορ οπότε είναι ήδη κλειστά. Επίσης δεν χρησιμοποιώ τα ηχεία της τηλεόρασης με τον υπολογιστή. Αν αποσυνδεθεί το καλώδιο hdmi από το μόνιτορ ο ήχος σταματάει... Δεν ξέρω αν βοηθάω με αυτά...
theofanis20 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω αυτή τη στιγμή άλλο καλώδιο για να το δοκιμάσω αλλά θα προσπαθήσω να βρω. Δεν νομίζω να φταίει αυτό όμως αφού το χρησιμοποιούσα με το προηγούμενο μόνιτορ και δεν είχα τέτοιο θέμα..
Bormpos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορει να φταιει και ο driver του HDMI.
papresa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε να ανοίξεις τέρμα την ένταση στον αποκωδικοποιητή και μην το ξαναπειράξεις, άλλαζε ένταση μόνο από το κοντρόλ της τηλεόρασης. Εγώ έτσι βρήκα λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα