Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πωωω ρε φιλε τι μου θυμησες τωρα..!

Οποτε παω στο χωριο (τρικαλα) συνεχεια βρισκουμε μεσα στο μπανιο.. σκορπιους! Μικρους βεβαια, αλλα καθε βραδυ πετυχαινουμε και απο εναν. Το μπανιο(το δωματιο) κατασκευαστηκε προσφατα, δεν ειναι παλιο, εχει πλακακια τα παντα ειναι καθαρο. Δεν μπορουμε να καταλαβουμε πως μπαινουν μεσα. Ισως κατω απο τον νιπτηρα να εχει καποιο ανοιγμα που δεν το εχουμε παρει χαμπαρι, και ειναι και δυσκολο να το ψαξουμε εκει. Την τελευταια φορα που πετυχα εναν μεσα στην μπανιερα, τον επνιξα. Δεν ξερω αν πνιγηκε αλλα με την ορμη του νερου επεσε μεσα στο σιφωνι της μπανιερας. Ενας αλλος που βρηκα ελεγα να μην τον σκοτωσω, και επεξα για λιγο μαζι του με μια χαρτοπετσετα (χαρτι υγειας). Μετα με ενα φαρασι τον πεταξα εξω στη φυση.

Ανεβαζω φωτογραφιες με τον σκορπιο μου..

image.jpg

image.jpg

Εχουν φαση οι ατιμοι.. ειναι και το ζωδιο μου..

Απο σκορπιο νομιζω πεθανε ο ραπερ Λεκτικος..!

• Like 1
Δημοσ.

Πωωω ρε φιλε τι μου θυμησες τωρα..!

Οποτε παω στο χωριο (τρικαλα) συνεχεια βρισκουμε μεσα στο μπανιο.. σκορπιους! Μικρους βεβαια, αλλα καθε βραδυ πετυχαινουμε και απο εναν. Το μπανιο(το δωματιο) κατασκευαστηκε προσφατα, δεν ειναι παλιο, εχει πλακακια τα παντα ειναι καθαρο. Δεν μπορουμε να καταλαβουμε πως μπαινουν μεσα. Ισως κατω απο τον νιπτηρα να εχει καποιο ανοιγμα που δεν το εχουμε παρει χαμπαρι, και ειναι και δυσκολο να το ψαξουμε εκει. Την τελευταια φορα που πετυχα εναν μεσα στην μπανιερα, τον επνιξα. Δεν ξερω αν πνιγηκε αλλα με την ορμη του νερου επεσε μεσα στο σιφωνι της μπανιερας. Ενας αλλος που βρηκα ελεγα να μην τον σκοτωσω, και επεξα για λιγο μαζι του με μια χαρτοπετσετα (χαρτι υγειας). Μετα με ενα φαρασι τον πεταξα εξω στη φυση.

Ανεβαζω φωτογραφιες με τον σκορπιο μου..

image.jpg

image.jpg

Εχουν φαση οι ατιμοι.. ειναι και το ζωδιο μου..

Απο σκορπιο νομιζω πεθανε ο ραπερ Λεκτικος..!

Τι ωραιο κατοικιδιο να βρεις στο μπανιο σου.....not :P

Δημοσ.

Τυγχάνει να δουλεύω ως γεωπόνος σε εταιρεία που κανει απολύμανσεις γι αυτο κ το προτεινα! Αλλα προπάντων η προσωπική κ οικογενειακή ασφάλεια!

Sent from my iPhone using Insomnia

Ποια είναι η πιο δυνατή χημική διεργασία απ'όλες (και ενδεχομένως και η πιο ακριβή) που να με απαλλάξει από κάθε είδους ζωήφιο (κατσαρίδες, ψαράκια και κουνούπια κυρίως). Υποψιάζομαι ότι κάπου βαθιά στην αποχέτευση μέσω του νιπτήρα ή του μπάνιου (επειδή από κει μόνο έχω παρατηρήσει να βγαίνουν και τις σκοτώνω) έχουν την φωλιά τους οι κωλοκατσαρίδες. 

Δημοσ.

IMG_1622.jpg

Οταν ημουν φοιτητης εμενα για 3 χρονια σε ενα καταπληκτικο ισογειο στουντιο σε γαματη περιοχη. Μοναδικο προβλημα οτι εβρισκα τουλαχιστον 2-3  σαν της φωτο την βδομαδα , ειδικα καλοκαιρι. Αν προσθεσουμε και τις κατσαριδες ειχα καθημερινη παρεα απο ζωυφια ανοιξη/φθινοπωρο (καλοκαιρι ελειπα), δεν εχω παραπονο.
Μιλαμε ομως για 15-20 εκατοστα κτηνη, (ευτυχως δεν με τσιμπησαν ποτε).

So, @ts 4 εκατοστα μηκος, εισαι σιγουρος οτι αναφερεσαι σε σαρανταποδαρουσα;

Δημοσ.

Το έντομο που ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μετά τις ακρίδες και τις κατσαρίδες!!!

Δεν έχει δηλητήριο αλλα έχει τρελό ΠΟΝΟ! με είχε δαγκώσει μια φορά μια...

συμβουλέψου απολυμαντική κτλ.

http://el.jsxys.com/reptiles-rodents-sma/pet-insects/1013005427.html#.VBqvu_l_t-4

Δεν είναι σαρανταποδαρουσα τελικά.το διόρθωσα το αρχικό ποστ.

So, @ts 4 εκατοστα μηκος, εισαι σιγουρος οτι αναφερεσαι σε σαρανταποδαρουσα;

οχι τελικά δεν είναι σαρανταποδαρούσα.Αλλο είδος είναι.Αυτό συγκεκριμενα και είναι άκακο

http://en.wikipedia.org/wiki/Scutigera_coleoptrata

Πανεμορφη ειναι η ατιμη.

βγαίνει και σε μπλουζάκι

Liv_Bug_hoody2_1000p.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ λέω απλά να δώσεις στην επόμενη ενα όνομα και να την κάνεις πέτ ειδικά αν τρώει κατσαρίδες δεν τσιμπάει και είναι χνουδωτή μαλακή και όμορφη κάνε και ενα μίνι κόκκινο φιογκάκι για να το φοράει και να την ξεχωρίζεις απο τις άλλες... εγώ θα την ονόμαζα Lucy (μόλις σκιάχτηκα γιατι δεν πάτησα caps ή shift αλλά γράφτηκε με κεφαλαίο.... :fear: ) 

• Like 1
Δημοσ.

βάλε το κινητό να γράφει

κάνε έναν κύκλο με εύφλεκτο υλικό γύρο του και βάλε φωτιά

ανέβασε το εδώ

μην το κανεις...το ειχα κανει πριν καμια δεκαετια και βαλε σε κατσαριδα.

το εφλεκτο υγρο ηταν η βενζινη.και το μπιτονι 5 μετρα παραπερα με ανοιχτο το καπακι.

κλειστος χωρος,με το αναμα της φωτιας τσουπ παιρνει φωτια απο τις αναθυμιασεις και ο αερας και παει στο μπετονι....

δεν μπορεις να φανταστεις τι καηκε εκει περα μεσα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...