doryforika2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω ενα θεμα με το wa7210n. Δεν βλεπει ολα τα καναλια wifi.μεχρι το channel 11 δειχνει.εχω μερικα δικτυσ που ειναι 13.τι γινεται?
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω ενα θεμα με το wa7210n. Δεν βλεπει ολα τα καναλια wifi.μεχρι το channel 11 δειχνει.εχω μερικα δικτυσ που ειναι 13.τι γινεται? europe 1-13 channel. america 1-11 channel japan 1-14 channel. αυτο σημαινει οτι ενα ρουτερ μπορει να εχει μεχρι 11 αν εχει αμερικανικο firmware η αν εχει μπει σε επιλογη οτι ειναι αμερικη σαν χωρα. αν τωρα ειναι κινητο,ειναι wifi card κτλ παλι μπορει αν ειναι απο αμερικη να πιανει μονο τα καναλια 1 εως 11 και οχι 12-13. 14 δεν εχω δει ποτε. για αυτο λεμε οτι μερικες φορες μην βαζετε καναλια 12 13 γιατι μπορει καποια συσκευη απο αμερικη να μην τα πιανει. δεν ξερω αν μπορει να αλλαχτει το firmware ή να αλλαξεις την χωρα (αναλογως εταιρεια) για να πιασει το 12 και το 13.λογικα σε καποια διαλεγεις χωρα απο μεσα.αν δεν εχεις ελλαδα(europe) τοτε ιισως λογικο που δεν βλεπει 12-13.σε airlive πχ αν του περναγες αλλο firmware αλλης ηπειρου ειχε αλλες επιλογες.πχ αν του βαζες firmware αμερικης σε αφηνε να παιξεις παραπανω απο 100mw που δεν επιτρεπεται στην ελλαδα.η καθε χωρα εχει τα δικα της.ειτε διαλεγεις χωρα ειτε σε αλλες περιπτωσεις αλλαζεις firmware αναλογως τις επιλογες του κατασκευαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα