sartini Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά,πριν 2βδομάδες αγόρασα το g2 τα 32gigs. Από την πρώτη μέρα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το σήμα,εκεί που μιλάω ξαφνικά χάνεται για λίγα δευτερόλεπτα και μετά ξανά εμφανίζεται με αποτέλεσμα να διακόπτεται η κλίση συνέχεια.Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος.Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό άλλο αυτό που κάνει είναι πραγματικά ενοχλητικό.
stamatinho Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά,πριν 2βδομάδες αγόρασα το g2 τα 32gigs. Από την πρώτη μέρα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το σήμα,εκεί που μιλάω ξαφνικά χάνεται για λίγα δευτερόλεπτα και μετά ξανά εμφανίζεται με αποτέλεσμα να διακόπτεται η κλίση συνέχεια.Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος.Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό άλλο αυτό που κάνει είναι πραγματικά ενοχλητικό. 1 χρονο μετα και ακομα τα ιδια αυτο το G2? Τι παρτιδα πηρες μπορεις να δεις? Απο Ελλαδα το αγορασες?
sartini Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι φίλε από το Kaiser shop.Την παρτίδα πως την βλέπω;
stamatinho Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Οποτε ειναι 03-2014 η παρτιδα.Δεν ειναι και απο τις πρωτες. Αυτο με το σημα εχει αναφερθει και απο αλλους αλλα απο τη στιγμη που στο εκανε επρεπε να κανεις χρηση doa. Στο κανει σε καθε κληση?
sartini Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Η αλήθεια είναι πως στην αρχή δεν έδωσα σημασία.Αλλά αυτές τις μέρες χειροτέρεψε.Μίλησα με την LG Και μου είπαν να το πάω από εκεί για service Αλλά δεν ψινομαι σε καινούργιο κινητό να το ανοίξουν. Έκλεισα και το 4g/3g Αλλά ακόμα και έτσι πάλι τα ίδια.
stamatinho Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Η αλήθεια είναι πως στην αρχή δεν έδωσα σημασία.Αλλά αυτές τις μέρες χειροτέρεψε.Μίλησα με την LG Και μου είπαν να το πάω από εκεί για service Αλλά δεν ψινομαι σε καινούργιο κινητό να το ανοίξουν. Έκλεισα και το 4g/3g Αλλά ακόμα και έτσι πάλι τα ίδια. Ενα περιεργο ειναι οτι αν το κρατας χαμηλα και σφιχτα σχετικα το κινητο χανεται το σημα.Το συγκεκριμενο κινητο εννοω. Κατι παιζει με τη κεραια εκει περα. Κανε ενα τσεκ και σε αυτο. Οσον αφορα το σερβις θα σου αλλαξουν πλακετα πιθανον.
sartini Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Ελπίζω να μην χρειαστεί.
sartini Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τελικα το πηγα στην lg και το κηνιτο ηταν μια χαρα.Μου ειπαν να αλαξω την sim kαι απο τοτε ειναι super!!!
Menelaos83 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Σε διαρκεια 4αρων ημερω που το εχω και εγω εχει χασει το σημα 2 φορες χωρις να επανελθει και χρειαστηκε επανεκινηση.Η κοσμοτε μου ειπε να αλλαξω μια ρυθμιση συα δικτυα και απ gsm-lte να το βαλω χωρις lte ενω η lg οπως τα περιεγραψα μ λεει θεμα λογισμικου.Θεωρω πως δεν θα λυθει το θεμα και η δευτερη κινηση ειναι αλλαγη sim οπως ο φιλος παραπανω.Ελπιζω να μην χρειαστει να το παω service.ΠΑντως και στις 2 περιπτωσεις το σημα χαθηκε σε κατασταση standby.Την πρωτη ενω εδειχνε φουλ σημα δεν εκανε κλησεις ενω την δευτερη αναζητουσε σημα συνεχως.
lillen Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Σε διάστημα ενος μήνα που το έχω και το εχω ξεπατώσει στα τηλεφωνα (λογο δουλειας) σε όλη την Ελλαδα κανενα προβλημα με το σημα, (cosmote), σήμα καμπάνα.
AntiCambeR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Το LG G2 32GB το καλυπτει πλεον η LG?
Menelaos83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Θα τους καλεσω να μαθω και θα ενημερωσω... H απαντηση απο την lg ηταν η εξης: LG Support Καλύπτεται για επισκευές κανονικά εντός εγγύησης.
Menelaos83 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Απο τοτε οπως εγραψα και παραπανω που εκανα την ρυθμιση στο δικτυο που μου υπεδειξε η κοσμοτε δεν ξαναειχα θεμα με το σημα και μαλιστα επειδη βρεθηκα σε σπιτι που εχει θεμα με σημα κοσμοτε οποτε το εχανε μετα το ξαναβρησκε αρα προφανως αυτη ηταν η λυση.Τελος καλο ολα καλα αποτι φαινεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα