Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμο από σήμερα το iOS 8 με σημαντικές αλλαγές

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν το εβαλε καποιος σε iPad mini ας μας πει, παρακαλω!

το εχω βαλει σε ipad mini γενικα δεν κολλαει, τωρα δεν τρελαθηκα κιολας, αλλα οκ. δεν θα σου κολλησει αν θες βαλτην την 8.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαβασε το review που εδωσα πιο πριν και εστιασε στο 4s.

Το άρθρο του gizmodo αναφέρει ως πηγή το αντίστοιχο άρθρο του ars technica. Μόνο που προφανώς δεν διάβασαν όλο το άρθρο του ars γιατί τους ξέφυγε η προτελευταία παράγραφος:

iOS 8 is a big update, and it comes with a lot of big features. Although the iPhone 4S misses out on Handoff, it can still run extensions like widgets and third-party keyboards, two things iOS users have been awaiting for a long time now. By holding off on iOS 7, you were mostly just missing out on a redesign, but with iOS 8 there's good stuff here that you're going to want if you can get it. Ideally you wouldn't have to trade features for performance, but in our opinion getting the new stuff is worth putting up with the small slowdowns you'll experience.

Άρα οι εφαρμογές πλέον συνεργάζονται μεταξύ τους, υπάρχουν widgets, multitasking και δυνατότητα custom πληκτρολογίου.

Ειδικά με custom εφαρμογές που αντικαθιστούσαν ζωτικές  λειτουργίες (πχ. πληκτρολόγιο) η apple ήταν κάθετα αντίθετη. Αυτό φαίνεται πως επιτέλους άλλαξε.

Μόνο που όλα αυτά τα είχε το ανταγωνιστικό λειτουργικό εδώ και 5-6 χρόνια (μήπως παραπάνω; ), και τα έχει εξελίξει ήδη αρκετά.

• Super Moderators

Άρα οι εφαρμογές πλέον συνεργάζονται μεταξύ τους, υπάρχουν widgets, multitasking και δυνατότητα custom πληκτρολογίου.

Ειδικά με custom εφαρμογές που αντικαθιστούσαν ζωτικές  λειτουργίες (πχ. πληκτρολόγιο) η apple ήταν κάθετα αντίθετη. Αυτό φαίνεται πως επιτέλους άλλαξε.

Μόνο που όλα αυτά τα είχε το ανταγωνιστικό λειτουργικό εδώ και 5-6 χρόνια (μήπως παραπάνω; ), και τα έχει εξελίξει ήδη αρκετά.

Κατ'αρχήν πολλές εφαρμογές (δεν λέω όλες γιατί δεν έχω εικόνα) συνεργάζονταν μεταξύ τους και πριν το iOS 8. Έβλεπες ένα έγγραφο στο Dropbox, το άνοιγες στο Word ή σε κάποιον PDF Editor ή σε κάποιον file manager ή το έστελνες με email, με μήνυμα, κ.ο.κ. Δεν ξέρω τι άλλαξε στο iOS 8, ίσως μεγαλύτερη συνεργασία ίσως κάτι παραπάνω, θα το δω σε λίγο. 

Όσο για το τι είχε και πότε κάποιο "ανταγωνιστικό" λειτουργικό, πίστεψέ με, ως χρήστης του iOS δεν με ενδιαφέρει. Πραγματικά, δεν δίνω δεκάρα για το τι έχει ή είχε ένα "ανταγωνιστικό" λειτουργικό γιατί δεν χρησιμοποιώ "ανταγωνιστικό" λειτουργικό. 

Και ως αναγνώστης ενός θέματος για το iOS 8, ειλικρινά είναι κουραστικό (για να μην πω ανώφελο) να διαβάζω εάν την τάδε λειτουργία ή το δείνα χαρακτηριστικό προϋπάρχει σε άλλο λειτουργικό. Το θέμα είναι για το iOS 8, όχι για κάποιο "ανταγωνιστικό" λειτουργικό.

Δεν το γράφω προσωπικά σε εσένα αλλά δράττομαι της ευκαιρίας από το δικό σου μήνυμα για την σκέψη αυτή... :)

• Like 7

Τι σκατά , απο χθες πήγα να κάνω ενημέρωση και ακόμα βλέπω το "Λάβαμε το αίτημα σας....θα ειδοποιηθείτε...."

Με όλα αυτα που λέτε, τρομάζω οτι το iOS 8 θα είναι σαν Android... :fear: :fear: :fear: :fear: :fear:

Κατ'αρχήν πολλές εφαρμογές (δεν λέω όλες γιατί δεν έχω εικόνα) συνεργάζονταν μεταξύ τους και πριν το iOS 8. Έβλεπες ένα έγγραφο στο Dropbox, το άνοιγες στο Word ή σε κάποιον PDF Editor ή σε κάποιον file manager ή το έστελνες με email, με μήνυμα, κ.ο.κ. Δεν ξέρω τι άλλαξε στο iOS 8, ίσως μεγαλύτερη συνεργασία ίσως κάτι παραπάνω, θα το δω σε λίγο.

Μέχρι και το iOS 7, όταν "έστελνες" ένα Word Doc από το DropBox στο Word για επεξεργασία, το αρχικό (απείραχτο) έγγραφο παρέμενε στο dropbox και στελνόταν ένα αντίγραφο του στο Word. Μετά την επεξεργασία, βρισκόσουν με 2 αντίγραφα του αρχείου, το αρχικό (στο dropbox) και το επεξεργασμένο (στο Word).

Αυτό είναι που αλλάζει στο iOS 8. Οι αλλαγές που θα κάνεις στο Word θα αποθηκεύονται στο αρχικό αρχείο στο Dropbox.

* Το παράδειγμα είναι θεωρητικό. Δεν ξέρω αν οι εφαρμογές Dropbox και Word έχουν ενημερωθεί για να υποστηρίζουν πλήρως τις νέες δυνατότητες του iOS 8.

• Like 1

Τα ιδια Παντελακη μου,τα ιδια Παντελη μου...μολις μπηκε σε 4s,ισως λιγακι πιο βαρυ.....θα δειξει.....

Το μονο που πραγματικα βολευει ειναι πατωντας τπο home button εκτος απο τις εφαρμογες που ειναι ανοικτες ,πλεον εχεις και τα τελευταια τηλεφωνα που πηρες.........θα βγουνε και αλλες τετοιες ευκολιες αλλα δεν εγινε και κατι wow!

Εγώ έχω και το Yosemite Preview στο MBPR, και μόνο και μόνο για το Continuity άξιζε η αναβάθμιση στο σε iOS 8 στο 4s μου :).

GeekBench 3 έβγαλε καλύτερα αποτελέσματα πάντως σε σχέση με το iOS 7.

iOS7: Single Core: 213 / Multi Core: 404
iOS8: Single Core: 214 / Multi Core: 407

Γενικά δεν βλέπω κάποια αρνητική διαφορά στην χρήση, και η μπαταρία μέχρι στιγμής δεν την βλέπω να πέφτει τρελά, και έχω ενεργοποίηση και πάλι την SIRI. 

Γενικά, μέχρι τώρα, θετική εντύπωση για 4s. 

Όσο για το τι είχε και πότε κάποιο "ανταγωνιστικό" λειτουργικό, πίστεψέ με, ως χρήστης του iOS δεν με ενδιαφέρει. Πραγματικά, δεν δίνω δεκάρα για το τι έχει ή είχε ένα "ανταγωνιστικό" λειτουργικό γιατί δεν χρησιμοποιώ "ανταγωνιστικό" λειτουργικό. 

Και ως αναγνώστης ενός θέματος για το iOS 8, ειλικρινά είναι κουραστικό (για να μην πω ανώφελο) να διαβάζω εάν την τάδε λειτουργία ή το δείνα χαρακτηριστικό προϋπάρχει σε άλλο λειτουργικό. Το θέμα είναι για το iOS 8, όχι για κάποιο "ανταγωνιστικό" λειτουργικό.

Δεν το γράφω προσωπικά σε εσένα αλλά δράττομαι της ευκαιρίας από το δικό σου μήνυμα για την σκέψη αυτή... :)

Ευπρόσδεκτες οι αλλαγές, αλλά δε ζούμε σε γυάλα, η σύγκρισή είναι αναπόφευκτη. Ως γνωστόν οι ανάγκες υπάρχουν αλλά και δημιουργούνται, γνωρίζοντας τι προσφέρει ο ανταγωνισμός. Ίσως κάποια στοιχεία του ενός λειτουργικού να μην υπήρχαν, αν δεν τα έβλεπαν οι χρήστες να λειτουργούν σε κάποιο ανταγωνιστικό, ώστε η εκάστοτε εταιρία να υποχρεωθεί να τα αναπτύξει.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...