Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 F*ck. Δεν πειράζει, θα το παίξω γενναίος, κάποιος πρέπει να το κάνει. Μετά την αναβάθμιση πόσες μέρες σου δίνει για να πας πίσω στο 7; Καποιος το εχει ηδη κανει. Διαβασε το review που εδωσα πιο πριν και εστιασε στο 4s. Δεν ξερω ακομα εαν υπαρχει επισημος τροπος για να επανελθεις στην 7. Κυκλοφορησε ηδη η φημη πως θα υπαρξει hack για τις 32bit συσκευες που θα επιτρεπει την επιστροφη, αλλα ακομα τιποτα δεν ειναι επιβεβαιωμενο, You ve been warned
amav Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Τρέχω GM σε 4s που πρακτικά είναι ίδια. Δεν βάζει και φωτιά αλλά ρε παιδιά δεν είναι και αργό μη τρελενόμαστε. Άσε που μου κόψανε τα sms relay στη τελευταία beta και έχω πάθει στερητικό σύνδρομο. Δεν γυρίζω πίσω σε 7 με τίποτα.
June Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ στο 4s δεν είδα κάποιο τρελό κόλλημα σε σχέση με πριν. Και δεν έκανα setup as new. Θα δείξει τώρα τις επόμενες μέρες με εντατική χρήση. Πάντως για τον φίλο που ανέφερε προηγουμένως για τα shsh blobs, νομίζω από 4s κ μετά δεν παίζει downgrade. Εγώ καλού κακού τα έχω κρατημένα κι από το iOS 6 ακόμα, αλλά δεν ξέρω αν θα χρησιμέυσουν ποτέ...
21century Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Παρότι στο ταμπλετ μου το μέγεθος είναι 1,1 gb θέλει ελεύθερο χώρο 5,7 gb που σημαίνει οτι τα πιάσαμε τα λεφτά μας...
Radiatedsoul Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 μπαινει τωρα στο ipad mini retina, εντυπωσεις απο αυριο
Petranth Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 εμένα με έχει βάλει στην αναμονή εδώ και μισή ώρα και λέει θα ειδοποιηθώ όταν είναι έτοιμη η ενημέρωση έχω Ipad2.Άλλος παρόμοιο πρόβλημα?
mao Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 το εβαλα ipad mini retina μια χαρα ολα καμια διαφορα ....
kostasunion Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά , τα Ελληνικά στο Siri που λέγανε, που ειναι και δε τα βλέπω ???
basilis5 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 ειναι εξαιρετικο, πραγματικα. δεν χρειαζοταν να περασουν τοσα χρονια για να δουμε καποια πραγματα που ειδαμε σημερα, αλλα καλυτερα αργα παρα ποτε! το 5ρι μου μολις αρχισε να δειχνει την ηλικια του... ενα τακ βαρυνε, αλλα χαλαλι.
basilis5 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά , τα Ελληνικά στο Siri που λέγανε, που ειναι και δε τα βλέπω ??? ποιος το ελεγε; 1
papbilly1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ενταξει το βρηκα !! Που τα βρήκες ακριβώς?γιατί ψάχνω να τα βρώ εδώ και μία ώρα..
xoxlasae Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 μολις μπηκε σε ipad3 , μπορω να πω οτι βελτιωθηκε η κατασταση αρκετα...για αυτο το λογο εχω και σπασμενη οθονη, λογω ios 7 . Οποιαδηποτε παρουσια lag γινεται εμφανη περισσοτερο κατα την εκκινηση εφαρμογων που δεν ειναι ανοιχτες στο backround. το Lag που παρουσιασει ειναι τυπου windows phone(ανοιγει το app βλεπεις ασπρη οθονη για καποια δευτερα και μετα εμφανιζεται) . O safari βελτιωθηκε αρκετα ειδικα με τα gestures που πηγαινεις στην προηγουμενη σελιδα.
ninos22 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 <p>μπορει σε features να μενει πισω μπροστα στο android αλλα απο σταθεροτητα και συνεργασια με το hardware ειναι αρκετα μποστα. Μπραβο στην apple μακαρι να της φυγει αυτο το ψωνισμα και να φτιαξει και αξιολογα κινητα.</p> Ναι, μακάρι η apple να φτιάξει κάποτε αξιόλογα κινητα γιατι μέχρι τωρα ολα είναι μάπα. Ζεις σε αυτόν το κόσμο φίλε, η σε κάποιον άλλον; Τζαστ τρατζικ. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις