greg4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Σε iPad air 16gb ζητάει 6,9gb free!!! Εντάξει μπορώ να το κάνω μέσω itunes αλλά μεγάλο fail για την apple 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgalis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Το κατέβασα σε iPhone 5.Δεν βλέπω καμιά συγκλονιστική διαφορά σε σχέση με το ios 7 που είχα, ίσα ισα βαραίνει το κινητό. Είναι σαν να έχεις κάνει σε ένα pc εγκατάσταση τα windows 8 και βάζεις τα 8.1.Και σαφώς δεν συγκρίνεται η αλλαγή απο τα ios 6 στα 7(περυσι,ριζική αλλαγή os) με αυτήν την αλλαγή. Φέτος πιστεύω πως η Apple ΔΕΝ έχει δουλέψει αρκετά και στον τομέα του νέου ios αλλά και στον τομέα των 2 νέων συσκευών της. Αυτά απο μένα. Κάνε έναν κόπο και δες την παρουσίαση του Ιουνίου για το iOS8 και θα καταλάβεις ότι οι αλλαγές είναι τεράστιες ! Το ότι δεν άλλαξαν τα εικονίδια, δεν σημαίνει ότι το λειτουργικό έμεινε ίδιο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Κάπως έτσι νιώθουν οι χρήστες του IOS σήμερα http://m.youtube.com/watch?v=Eolfj4SvMHg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Το 'βαλε κανείς σε iPhone 4s να μας πει πώς πάει; Don't Put iOS 8 On Your iPhone 4S Αναλυτικοτατο review 11 σελιδων του iOS 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Επίσης το airdrop πλεον λειτουργεί κανονικά για όλα τα αρχεία μεταξύ των συσκευών! Όταν σου στείλει κάποιος κάτι σε ρωτάει σε ποια εφαρμογή απο αυτές που είναι συμβατες με το αρχείο θέλεις να το βάλει! Το δοκίμασα με εικόνες, pdf, doc, xls και μεταξύ iphone-iphone, iphone-ipad, iphone-macbook, ipad-macbook. Και μερικά screenshots απο τα πρώτα widgets στην today screen και απο το airdrop: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Don't Put iOS 8 On Your iPhone 4S Αναλυτικοτατο review 11 σελιδων του iOS 8 Έλα τώρα μωρέ σιγά θα κάνουμε τα στραβά μάτια Άσε που λογικά θα 'ναι καλύτερο απ αυτό των developers σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Κάπως έτσι νιώθουν οι χρήστες του IOS σήμερα http://m.youtube.com/watch?v=Eolfj4SvMHg φιρουλι φιρουλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Να σημειώσω πως η τελική έκδοση έχει το ίδιο build number με την GM που κυκλοφόρησε πριν μια εβδομάδα. εάν είναι ίδιο ακριβός με την GM 12Α365 που έχω και εγώ κατεβάσει τη περασμένη εβδομάδα την έβγαλα διότι το touch δεν ήταν και τόσο ευαίσθητο όσο στην 7.1.2 και γύρισα πίσω έχω 5 σκέτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Επίσης το airdrop πλεον λειτουργεί κανονικά για όλα τα αρχεία μεταξύ των συσκευών! Όταν σου στείλει κάποιος κάτι σε ρωτάει σε ποια εφαρμογή απο αυτές που είναι συμβατες με το αρχείο θέλεις να το βάλει! Το δοκίμασα με εικόνες, pdf, doc, xls και μεταξύ iphone-iphone, iphone-ipad, iphone-macbook, ipad-macbook ...να φανταστώ ότι εννοείς για συσκευές κάτω απο το ίδιο ID και όχι διαφορετικά IDs. Δεν μπορείς να κάνεις δηλαδή διαμοιρασμό αρχείων σε συσκευές που δεν είναι δικές σου..σωστά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 εάν είναι ίδιο ακριβός με την GM 12Α365 που έχω και εγώ κατεβάσει τη περασμένη εβδομάδα την έβγαλα διότι το touch δεν ήταν και τόσο ευαίσθητο όσο στην 7.1.2 και γύρισα πίσω έχω 5 σκέτο Το ίδιο είναι. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Άσε που λογικά θα 'ναι καλύτερο απ αυτό των developers σωστά; Εαν μιλας για την GM, ειναι το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 ...να φανταστώ ότι εννοείς για συσκευές κάτω απο το ίδιο ID και όχι διαφορετικά IDs. Δεν μπορείς να κάνεις δηλαδή διαμοιρασμό αρχείων σε συσκευές που δεν είναι δικές σου..σωστά??? Σε όλες όσες είναι κοντά σου και έχουν ανοιχτό bt και wifi (χωρίς να είναι απαραίτητα συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο)! Το id δεν παίζει ρόλο και σου δίνει επιλογές στο airdrop να το έχεις κλειστό, διαθεσιμο σε όλους ή διαθέσιμο μόνο στις επαφές σου. Φυσικά πριν λάβει οποιοδήποτε αρχείο εμφανίζεται ειδοποίηση που πρέπει να αποδεχτείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εαν μιλας για την GM, ειναι το ιδιο. F*ck. Δεν πειράζει, θα το παίξω γενναίος, κάποιος πρέπει να το κάνει. Μετά την αναβάθμιση πόσες μέρες σου δίνει για να πας πίσω στο 7; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papbilly1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Κάνε έναν κόπο και δες την παρουσίαση του Ιουνίου για το iOS8 και θα καταλάβεις ότι οι αλλαγές είναι τεράστιες ! Το ότι δεν άλλαξαν τα εικονίδια, δεν σημαίνει ότι το λειτουργικό έμεινε ίδιο... Θα σου το θέσω αλλιώς,έχεις στο pc σου windows xp και ακούς οτι θα βγουν τα vista.Εσύ,περιμένεις,τεράστια αλλαγή και στο ui αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση πόρων (μνήμη,χρήση CPU κτλπ.). Αφού βγουν τα vista,αυτό που μπορείς να δεις είναι το ui το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο με το παλιότερο λειτουργικό σου αλλά και καμία βελτίωση στην κατανάλωση πόρων.ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ!. Αυτό που εχω να πω είναι το εξής: Όταν λες οτι θέλεις να βγάλεις ένα καινούργιο λειτουργικό το αλλάζεις ΡΙΖΙΚΑ (ui,χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας κτλπ) και δεν βγάζεις ένα λειτουρικό που λειτουργεί σαν Service Pack στο προηγούμενο σου.Αυτή είναι η άποψη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amav Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά κάνεις και έχεις άποψη,άλλωστε όλοι έχουν από μια αλλά ρίξε και μια μάτια να δεις πραγματικά τι υπάρχει στο 8, είμαι σίγουρος ότι θα εκπλαγείς! Αν θες κάτι πιο ελαφρύ θα περιμένεις την 8.1 που λογικά θα έχει τα optimizations. Είναι γνωστό ότι οι πρώτες εκδόσεις έχουν το functionality και οι επόμενες bug fixes,optimizations. To 8 για μένα είναι πολύ μεγαλύτερη βελτίωση από το 7. Μόνο το adaptivity τα classes, οι νέοι view controllers, τα sandboxed extensions, το metal στα 64bitα, και η scenekit από το OS X φτάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις