Προς το περιεχόμενο

ελεγχος pc στο ιδιο δικτυο

k30taas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αναρωτησου:

"γιατι εφερα ενα παιδι σε αυτον τον γαμημενο κοσμο;¨

μηπως γιατι ησουν ηλιθιο ατομο κ  δεν πηρες μετρα προφυλαξης;

ο θεος τα εστειλε εε; ο θεος θα τα μεγαλωσει;

τι ενεργειες θα επρεπε να εχεις κανει. χρονια πριν, για να μην φτασεις σ' αυτο το σημειο;

συλληπητηρια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αναρωτησου:

"γιατι εφερα ενα παιδι σε αυτον τον γαμημενο κοσμο;¨

μηπως γιατι ησουν ηλιθιο ατομο κ δεν πηρες μετρα προφυλαξης;

ο θεος τα εστειλε εε; ο θεος θα τα μεγαλωσει;

τι ενεργειες θα επρεπε να εχεις κανει. χρονια πριν, για να μην φτασεις σ' αυτο το σημειο;

συλληπητηρια

Οποίος μπορεί ας απαντήσει μόνο σε αυτό που ρωτάω και να αφήσει την κριτική και της ειρωνείες και να κοιτάξει τα δικά του τα χάλια γιατί σίγουρα έχει, Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που μιλάς έτσι, σε είπα εγώ ηλιθιο; Επειδή θέλω να ελέγχω τι κάνει το παιδί όταν μπαίνει στο ίντερνετ σημαίνει ότι δεν τα Μεγάλωσα σωστά; Ξέρεις εσύ πως είναι τα δικά μου τα παιδιά; άσε ρε φίλε και ασχολήσου με τίποτα άλλο!!!!!

• 5 χρόνια αργότερα...

Πλέον έχοντας φτάσει σε ηλικία 19 χρονών, έχω να πω τα εξής σε αυτούς που θα διαβάσουν τώρα αυτή την συζήτηση (μην κρίνετε από την ηλικία).... Ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να έχει την ελευθερία του και η ελευθερία του κάθε ανθρώπου τελειώνει εκεί που αρχίζει του άλλου στην προκειμένη περίπτωση ο πατέρας δεν πράττει σωστά γιατί δεν αφήνει την κόρη του ελεύθερη επίσης με αυτό που θέλει να κάνει μας δείχνει ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην κόρη του, από την άλλη έχει δίκιο γιατί έχουν αλλάξει η εποχές και βλέπουμε πολλά να συμβαίνουν με boling κτλπ... Όμως αν το μάθει η κόρη ότι ο πατέρας της την παρακολουθούσε θα πάψει πλέον να του έχει εμπιστοσύνη άρα η υγιείς σχέση πατέρα κόρη που θα έχουν θα χαθεί και εκεί που θα ήταν κάτι να του πει η κόρη του πλέον δεν θα του το πει...(όταν διάβασα πρώτη φορά την συζήτηση ήμουν σε ηλικία 14 ετών και συμφωνούσα με τον πατέρα γιατί δεν ήμουν σε θέση να σκεφτώ τι θα μπορούσε να γίνει πλέον στα 19 είμαι σε θέση να σκεφτώ τι θα μπορούσε να γίνει και να βάλω τον εαυτό μου στην θέση του κοριτσιού τι θα έκανα αν το μάθαινα) οπότε καταλήγουμε στο ότι δεν έχει σχέση αν είναι νόμιμο η παράνομο αλλά στο ότι αυτός ο πατέρας δεν έπραξε σωστά και δεν εμπιστεύτηκε την κόρη του, από την άλλη όμως καταλαβαίνουμε την αγωνία αυτού του πατέρα αλλά δεν τον δικαιολογεί για της πράξεις του.

Back to the future δε λες τίποτα..

επίσης εξακολουθεί να είναι παράνομο.

Και επειδή δεν ένιωθαν τότε και κοίταζαν το ηθικό της υπόθεσης, ας βάλουμε μερικές παραπομπές:

1. Εγχειρίδιο σχετικά με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα δικαιώματα του παιδιού, τελευταία παράγραφος του 10.2.1

https://www.echr.coe.int/Documents/Handbook_rights_child_ELL.pdf

Αναφορά σε κείμενο

Στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, το δικαίωμα προστασίας των προσωπικών δεδομένων αποτελεί μέρος του δικαιώματος προστασίας της ιδιωτικής ζωής του παιδιού που περιέχεται στο Άρθρο 16 της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Το εν λόγω άρθρο ορίζει ότι κανένα παιδί δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο αυθαίρετης ή παράνομης επέμβασης στην ιδιωτική του ζωή, στην οικογένεια του, στην κατοικία του ή στην αλληλογραφία του, ούτε παράνομων προσβολών της τιμής και της υπόληψής του. Το δικαίωμα αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό από όλους, συμπεριλαμβανομένου του νόμιμου εκπροσώπου του παιδιού.

2. 'Αρθρο 19 του Συντάγματος: (Απόρρητο επιστολών, ανταπόκρισης & επικοινωνίας)

Αναφορά σε κείμενο

1. Tο απόρρητο των επιστολών και της ελεύθερης ανταπόκρισης ή επικοινωνίας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι απόλυτα απαραβίαστο. Nόμος ορίζει τις εγγυήσεις υπό τις οποίες η δικαστική αρχή δεν δεσμεύεται από το απόρρητο για λόγους εθνικής ασφάλειας ή για διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών εγκλημάτων.
**2. Νόμος ορίζει τα σχετικά με τη συγκρότηση, τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες ανεξάρτητης αρχής που διασφαλίζει το απόρρητο της παραγράφου 1.
**3. Απαγορεύεται η χρήση αποδεικτικών μέσων που έχουν αποκτηθεί κατά παράβαση του άρθρου αυτού και των άρθρων 9 και 9Α.

3. Άρθρο 271 ΠΚ Παραβίαση του απορρήτου των επιστολών

Αναφορά σε κείμενο

ΔΕΚΑΤΟ ΕΚΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ισχύον Άρθρο: 
1. Όποιος αθέμιτα και με σκοπό να λάβει γνώση του περιεχομένου τους ανοίγει ξένη κλειστή επιστολή ή άλλο κλειστό έγγραφο ή παραβιάζει κλειστό χώρο, στον οποίο είναι αυτά φυλαγμένα, ή με οποιονδήποτε τρόπο εισχωρεί σε ξένα απόρρητα διαβάζοντας ή αντιγράφοντας ή αποτυπώνοντας με άλλο τρόπο επιστολή ή άλλο έγγραφο τιμωρείται με φυλάκιση ως δύο έτη ή χρηματική ποινή.

2. Με την ποινή της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται και όποιος αθέμιτα αποκτά πρόσβαση σε ηλεκτρονικό μήνυμα ή ηλεκτρονική αλληλογραφία άλλου.

3. Αν ο δράστης των πράξεων των προηγούμενων παραγράφων είναι υπάλληλος οργανισμού ή επιχείρησης παροχής ταχυδρομικών, τηλεγραφικών ή ηλεκτρονικών υπηρεσιών τιμωρείται με φυλάκιση από ένα ως πέντε έτη και χρηματική ποινή.

4. Για την ποινική δίωξη των πράξεων των παραγράφων 1 και 2 απαιτείται έγκληση.

Η ηλεκτρονική αλληλογραφία έχει την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση με τη φυσική, προστατεύεται από το σύνταγμα και από τα ηνωμένα έθνη.

Τώρα μαλλιοτραβηχτείτε για το πόσο άχρηστος γονιός είμαι κλπ κλπ

Θα σε παροτρυνα να σκεφτεις το ηθικο μερος αυτου που ρωτας. Συζητησε το και με αλλους γονεις. Σκεψου να το εκανε η κορη σου αυτο σε σενα.................. Και κατι αλλο, ισχυει απο τα αρχαια χρονια πως τη γυναικα και στο μπουκαλι να την κλεισεις, θα γαμηθει με το φελλο.  Για σκεψου λιγο το φελλο............ 

15 λεπτά πριν, 2MikronS είπε

Θα σε παροτρυνα να σκεφτεις το ηθικο μερος αυτου που ρωτας. Συζητησε το και με αλλους γονεις. Σκεψου να το εκανε η κορη σου αυτο σε σενα.................. Και κατι αλλο, ισχυει απο τα αρχαια χρονια πως τη γυναικα και στο μπουκαλι να την κλεισεις, θα γαμηθει με το φελλο.  Για σκεψου λιγο το φελλο............ 

Που το θυμηθήκατε αυτό το θεμα και ξαναγραφεται ρε παιδια…. ηταν πριν 6 χρονια……….

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...