k30taas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον η υποθεση εχει ως εξης, εχει η κορη μου ένα λαπτοπ στο δωματιο της και εγω έναν σταθερο σε άλλο δωματιο,είναι συνδεμενοι και οι δυο στο ιδιο ρουτερ, και θελω αν γινεται να βλεπω την οθονη του λαπτοπ στο δικο μου υπολογιστη χωρις να το καταλαβαινει η κορη μου, on line γινεται κατι τετοιο? καταλαβαίνεται πως το θελω αυτό για ευνοητους λογους. Είναι μικρη ακομα (13) και το facebook παει συννεφο, θελω να εχω τον ελεγχο οσο μπορω. Yπαρχουν κατι προγραμματακια που καταγραφουν εικονες πειτε μου αν ξερετε και κανενα καλο από αυτά, αλλα το θεμα είναι να βλεπω ζωντανα εκεινη την ωρα που είναι μεσα τι κανει. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gigamestin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον η υποθεση εχει ως εξης, εχει η κορη μου ένα λαπτοπ στο δωματιο της και εγω έναν σταθερο σε άλλο δωματιο,είναι συνδεμενοι και οι δυο στο ιδιο ρουτερ, και θελω αν γινεται να βλεπω την οθονη του λαπτοπ στο δικο μου υπολογιστη χωρις να το καταλαβαινει η κορη μου, on line γινεται κατι τετοιο? καταλαβαίνεται πως το θελω αυτό για ευνοητους λογους. Είναι μικρη ακομα (13) και το facebook παει συννεφο, θελω να εχω τον ελεγχο οσο μπορω. Yπαρχουν κατι προγραμματακια που καταγραφουν εικονες πειτε μου αν ξερετε και κανενα καλο από αυτά, αλλα το θεμα είναι να βλεπω ζωντανα εκεινη την ωρα που είναι μεσα τι κανει. Ευχαριστω. η καλυτερη λυση σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι η συζητηση και οχι η παρακολουθηση.πολλες φορες αυτο που θελουμε να κανουμε δεν εχει το αναλογο αποτελεσμα.αν σε παρει χαμπαρι τοτε θα χασεις ακομα πιο πολυ τον ελενχο.δεν ειμαι ειδικος αλλα....... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k30taas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 η καλυτερη λυση σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι η συζητηση και οχι η παρακολουθηση.πολλες φορες αυτο που θελουμε να κανουμε δεν εχει το αναλογο αποτελεσμα.αν σε παρει χαμπαρι τοτε θα χασεις ακομα πιο πολυ τον ελενχο.δεν ειμαι ειδικος αλλα....... συζητηση υπαρχει οσο δεν περνει αλλα βλεπω πως δεν παιζει και τοσο πολύ ρολο οσο θα επρεπε υπερτερει η παρεα και η κοινωνια γενικοτερα,επηρεαζεται πολύ και φοβάμαι, ξερει πως εχω καποιο ελεγχο αφου εχω κωδικούς από facebook και καπου καπου διαβαζω τις συνομιλιες της, αν και δεν της αρεσει,γι αυτό ελεγα έναν τροπο εφόσον καθομαι και εγω στον υπολογιστη να βλεπω με ποιον μιλαει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 αυτό, εκτός από ηθικά κατακριτέο, είναι και παράνομο ε.. inb4 "εσυ τι θα 'κανες αν ειχες κορη" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k30taas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 αυτό, εκτός από ηθικά κατακριτέο, είναι και παράνομο ε.. inb4 "εσυ τι θα 'κανες αν ειχες κορη" είναι κατακριτεο και παρανομο να παρακολουθω τι κανει η ανηλικη κορη μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 ειναι παράνομο να παρακολουθείς την αλληλογραφία κάποιου άλλου, είτε φυσική είτε ηλεκτρονική. Μπορείς να βρεις άλλους τρόπους να συνετίσεις την κόρη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k30taas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 ειναι παράνομο να παρακολουθείς την αλληλογραφία κάποιου άλλου, είτε φυσική είτε ηλεκτρονική. Μπορείς να βρεις άλλους τρόπους να συνετίσεις την κόρη σου. παρανομο είναι αλλα όταν αφορα το ανηλικο παιδι σου υπαρχει καποια ανεχεια, πιθανον δεν εχεις παιδια!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 το "ανέχεια στο παράνομο" μου θυμίζει το "ολίγον έγγυος" γενικά, δεν είναι εδώ μέρος να κουβεντιάσουμε το ηθικό του θέματος, αν θες άνοιξε thread στο μπλα μπλα. εφοσον δεν είναι νόμιμο είναι και ενάντια στους κανόνες του φόρουμ. εκτος αν ο νομοθέτης έχει ειδική μνεία για αυτή την περίπτωση οπότε να με συγχωρείτε και να το συζητήσουμε περαιτέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 δηλ βρε παιδια εαν δεν ελεγε ο ανθρωπος την αληθεια και ελεγε οτι απλα ηθελε να βλεπει το desktop σε δικο του υπολογιστη θα ηταν σωστος? Ας μην τρελλαθουμε κιολας. Οποιος εχει παιδια καταλαβαινει.Δεν φτανει μονο (ιδιως ετσι οπως εχουν αλλαξει οι καιροι) η συζητηση. Δεν φτανει μονο αυτο. Το παν σε ολα αυτα ειναι η προληψη.Εγω δεν λεω εαν ειναι σωστο η λαθος απλα παργματικα μονο οποιος εχει παιδια μπορει να καταλαβει οποτε καλο θα ηταν να μην υπαρχουν μονο το πρεπει και τι δεν πρεπει αλλα να υπαρχει η προληψη ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩς προληψη μονο με λογια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! Καποτε ...ισως και να υπηρχε αλλα οπως ειναι τα πραγματα μαλλον δεν ισχυει στη σημερινη εποχη. Οπως και να εχει -εγω πιστευω- οτι ο ελεγχος υπολογιστη ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ και μαλιστα ειναι σε ΔΙΚΟ ΣΟΥ δικτυο ειναι νομιμο δικαιωμα του ιδιοκτητη. Επειδη εχω ερθει σε επικοινωνια με το τμημα ηλεκτρονικου εγκληματος (και μαλιστα απο πρωτο χερι) για ομοια περιπτωση η εννημερωση που ειχα ειναι ΠΑΝΤΑ να υπαρχει ενας "διακριτικος ελεγχος" απο τους γονεις, πανω στις δραστηριοτητες που λαμβανουν χωρα σε ιδιοκτητο δικτυο και ιδιως οταν υπαρχει δραστηριοτητα ανηλικου τεκνου... Οσο αφορα για προγραμματα κοιτα στο Site: http://sxoleio.eu/Parental-control.php Site: http://www.techradar.com/news/software/applications/best-free-parental-control-software-9-programs-to-keep-your-kids-safe-1140315 Site: http://parental-software-review.toptenreviews.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k30taas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 δηλ βρε παιδια εαν δεν ελεγε ο ανθρωπος την αληθεια και ελεγε οτι απλα ηθελε να βλεπει το desktop σε δικο του υπολογιστη θα ηταν σωστος? Ας μην τρελλαθουμε κιολας. Οποιος εχει παιδια καταλαβαινει.Δεν φτανει μονο (ιδιως ετσι οπως εχουν αλλαξει οι καιροι) η συζητηση. Δεν φτανει μονο αυτο. Το παν σε ολα αυτα ειναι η προληψη.Εγω δεν λεω εαν ειναι σωστο η λαθος απλα παργματικα μονο οποιος εχει παιδια μπορει να καταλαβει οποτε καλο θα ηταν να μην υπαρχουν μονο το πρεπει και τι δεν πρεπει αλλα να υπαρχει η προληψη ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩς προληψη μονο με λογια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! Καποτε ...ισως και να υπηρχε αλλα οπως ειναι τα πραγματα μαλλον δεν ισχυει στη σημερινη εποχη. Οπως και να εχει -εγω πιστευω- οτι ο ελεγχος υπολογιστη ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ και μαλιστα ειναι σε ΔΙΚΟ ΣΟΥ δικτυο ειναι νομιμο δικαιωμα του ιδιοκτητη. Επειδη εχω ερθει σε επικοινωνια με το τμημα ηλεκτρονικου εγκληματος (και μαλιστα απο πρωτο χερι) για ομοια περιπτωση η εννημερωση που ειχα ειναι ΠΑΝΤΑ να υπαρχει ενας "διακριτικος ελεγχος" απο τους γονεις, πανω στις δραστηριοτητες που λαμβανουν χωρα σε ιδιοκτητο δικτυο και ιδιως οταν υπαρχει δραστηριοτητα ανηλικου τεκνου... Οσο αφορα για προγραμματα κοιτα στο Site: http://sxoleio.eu/Parental-control.php Site: http://www.techradar.com/news/software/applications/best-free-parental-control-software-9-programs-to-keep-your-kids-safe-1140315 Site: http://parental-software-review.toptenreviews.com/ Ευχαριστω φιλε μου ετσι είναι, ειπα να μην το συνεχισω με τον παραπανω γιατι φαινοταν πως είναι μικρος ακομα και δεν ξερει από αυτά, λες και δεν ξερουμε τι είναι νομιμο και τι όχι, τελος παντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 "..μικρος στο ματι.." και δεν ξερεις "μεγάλε" τι ειναι παρανομο και τι οχι. και ειναι προφανες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k30taas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 "..μικρος στο ματι.." και δεν ξερεις "μεγάλε" τι ειναι παρανομο και τι οχι. και ειναι προφανες. ξερω πολύ καλα "μικρε" αν σε αξιωσει ο θεος και καποτε αποκτησεις παιδια και φτασουν σε αυτή την ηλικια τοτε και μονο τοτε θα καταλάβεις τι θα σε απασχολει περισσοτερο, το τι είναι νομιμο? η μην μπλεξουν τα παιδια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 τα δικα σου παιδια δεν ειναι δικό μου θέμα και δε με απασχολούν, ούτε εσύ προσωπικά, ζητάς κάτι παράνομο, ναι η οχι; μεχρι εκεί με νοιάζει. Πες οτι ενας συγγενης σου θελει νεφρο, ας σφαξουμε ενα φοιτητη να το πάρουμε. και γενικα, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα; οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο; δεν ειναι του /Software/ να το λύσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Απο πότε είναι παράνομο ένας γονιός να παρακολουθεί το 13χρονο μωρό του για να το προστατέψει και ποιο δικαστήριο θα τον βρεί ένοχο!!!! Τρελαθήκαμε τελείως μου φαίνεται. Για το αν είναι ενάντια στους όρους του φόρουμ υπάρχει το κουμπάκι "Αναφορά" και οι ειδικοί να το αποφασίσουν. 5 ανούσια ποστς μέχρι τώρα.... Στο θέμα μας, εμένα μου αρέσει το tightvnc Με κατάλληλες ρυθμίσεις δε φαίνεται πότε μπαίνεις. Μπορείς να βάλεις και keylogger και να παίρνεις οτιδήποτε γράφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k30taas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Απο πότε είναι παράνομο ένας γονιός να παρακολουθεί το 13χρονο μωρό του για να το προστατέψει και ποιο δικαστήριο θα τον βρεί ένοχο!!!! Τρελαθήκαμε τελείως μου φαίνεται. Για το αν είναι ενάντια στους όρους του φόρουμ υπάρχει το κουμπάκι "Αναφορά" και οι ειδικοί να το αποφασίσουν. 5 ανούσια ποστς μέχρι τώρα.... Στο θέμα μας, εμένα μου αρέσει το tightvnc Με κατάλληλες ρυθμίσεις δε φαίνεται πότε μπαίνεις. Μπορείς να βάλεις και keylogger και να παίρνεις οτιδήποτε γράφει. ετσι ετσι φιλε, δεν ηθελα να το συνεχισω με τον ποιο πανω τυπο γιατι όπως λεει και ο ιδιος δεν με απασχολει καθολου!!!!!!!! το tightvnc που λες είναι κατι σαν το TeamViewer? πως γινεται με αυτό? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα