Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 4 ταχυτητα με download 210klbps και απο σημερα το μεσημερι εχω την διπλασια....κατεβαζω με 405-406

σας ευχαριστω παιδια και να ειστε καλα...μακαρι καθε προβλημα να λυνεται ετσι ευκολα καθε φορα..

Δημοσ.

εχω 4 ταχυτητα με download 210klbps και απο σημερα το μεσημερι εχω την διπλασια....κατεβαζω με 405-406

σας ευχαριστω παιδια και να ειστε καλα...μακαρι καθε προβλημα να λυνεται ετσι ευκολα καθε φορα..

αν ειχες 4 αρα και κατεβαζες με 210 σημαινει οτι επαιζες στα 2.τωρα για να κατεβαζεις  400 εισαι στα 4mbit.Λογικα αμα μπεις μεσα στο ρουτερ θα δεις καπου να σου λεει και τα χαρακτηριστικα της γραμμης οποτε αν τα γραψεις μπορουμε να δουμε ποσο σωστα φαινονται.αν τα ειχες δει και πριν το προβλημα θα εβλεπες και ποσο καλυτερεψε(συγκριση) αλλα για να εχεις διπλη ταχυτητα  σιγουρα υπηρχε θεματακι πριν.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

προς 

noobogadgetakias

Είχες ζητήσει κάποτε βοήθεια για ένα διάδρομο, επειδή είναι οπτικά ίδιος με έναν που έχω και ψάχνω ανταλλακτικό, μπορείς να μου πεις μάρκα για να το το αναζητήσω, γιατί ο δικός μου είναι Stealth και δεν βρίσκω άκρη.

Ευχαριστώ

(Δεν ξέρω πως λειτουργεί το forum και για αυτό το στέλνω απ εδώ)

Δημοσ.

προς 

noobogadgetakias

Είχες ζητήσει κάποτε βοήθεια για ένα διάδρομο, επειδή είναι οπτικά ίδιος με έναν που έχω και ψάχνω ανταλλακτικό, μπορείς να μου πεις μάρκα για να το το αναζητήσω, γιατί ο δικός μου είναι Stealth και δεν βρίσκω άκρη.

Ευχαριστώ

stealth 22 ειναι ο δικος μ..εσενα?

Δημοσ.

Plz Οχι off topic>στειλτε Pm ο ενας στον αλλον.mimis_gri δεν ειναι δυσκολο να κανεις κλικ πανω στο ονομα του αλλου και να κανεις αποστολη προσωπικου μυνηματος. :)

προς 

noobogadgetakias

Ευχαριστώ

καιρος σιγα σιγα να δεις πως λειτουργει.δεν εχει κατι δυσκολo:) και οτι ειναι εδω ειμαστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...