noobogadgetakias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα σε ολη την παρεα...εχω ενα μικρο θεματακι...κανονταν μια ανακαινιση στο σπιτι μ θεωρησα σωστο να βγαλω ολα τα παλια καλωδια που ειναι καρφωμενα γυρω γυρω απο την μετωπη του σπιτιου και μεσα σε αυτα ηταν και το καλωδιο του οτε...αυτο που ερχεται δηλαδη απο το κουτακι το στρογγυλο του οτε στο κουτι του σπιτιου..το εκανα λοιπον ολο αυτο ξεσυνδεσα πρωτα το κουτακι του σπιτιοιυ απο το καλωδιο και το ξεμπλεξα γτ ηταν κακος χαμος και το συνδεσα ξανα στο κουτι του σπιτιου...το περιεργο ειναι οτι εχω κανονικα ιντερνετ αλλα οχι τηλεφωνο...οταν παιρνω στο τηλ του σπιτιου δειχνει να καλει κανονικα αλλα δεν χτυπαει η συσκευη...να πω απλα οτι εχω συνδεσει το κοκκινο καλωδιακι με το κοκκινο στο κουτι και το ασπρο με το πρασινο...για να εχω ιντερνετ παει να πει οτι ειμαι σωστος...αλλα η ασυρματη συσκευη γτ δεν χτυπαει? αλλα ουτε και η κανονικη συσκευη οταν την συνδεω χτυπαει...οχι το ασυρματο το παλιου τυπου εννοω...το κανονικο..βοηθηστε με ρε παιδια ..αν εχω κανει λαθος στην ενοτητα που εχω ανοιξει το θεμα θα σας παρακαλουσα να το μεταφερετε
NikosKallithea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 καλα πείραξες το κουτι του οτε? Τεσπα τα εχεις συνδέσει άλλα αντι άλλων και πως να σε βοηθήσουμε, δωστο στις βλάβες, μήπως δεν έχουν τλφ και οι δίπλα σου
noobogadgetakias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι βεβαια..δν πειραξα το κουτι του οτε...ειπα πολυ καθαρα οτι το καλωδιο που ερχοταν απο το κουτι του οτε επειδη πηγαινε γυρω γυρω απο τον τοιχο του σπιτιου του εβγαλα τα καρφακια που ειχε στον τοιχο το ελευθερωσα...απλα του μικρο κουτακι του σπιτιου το ασπρο επειδη για να γινει ολη αυτη η διαδικασια επρεπε να το βγαλω μολις τελειωσα το ξανασυνδεσα...για ποιο λογο ρς φιλε να πειραξω το κουτι του οτε;τεσπα..ηταν μια διαδικασια που επρεπε να γινει για να μπορεσω να βαψω τους τοιχους του σπιτιου..απλα δν μπορω μα καταλαβω για ποιο λογο δν χτυπαει το τηκεφωνο εφοσον εχω συνδεσει το κουτακι σωστα...εχω ιντερνετ κ οχι τηλεφωνο..
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Σε αυτο εκει το κουτάκι δεν επιτρέπετε να επέμβεις έπρεπε να απευθυνθείς στον οτε, για άλλη μια φορά σου λέω κάλεσε τις βλάβες
jkoukos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Στο κουτί του σπιτιού που ερχόταν το καλώδιο από τον ΟΤΕ, ήταν συνδεδεμένο μόνο ένα ζεύγος ή και άλλα; Στη μετόπη του σπιτιού υπήρχε μόνο ένα τηλεφωνικό καλώδιο ή και άλλα; Από το ίδιο κουτί παίρνει μόνο το δικό σου σπίτι, ή μήπως συνδέονται και άλλα σπίτια; Η τηλεφωνική συσκευή είναι δίπλα στο router και συνδέονται μαζί στο splitter ή βρίσκεται σε άλλη πρίζα του σπιτιού; Όταν τα αποσύνδεσες, είχες σημειώσει ποια καλώδια ήταν ενωμένα; Το να έχεις κανονικά σύνδεση στο Internet και να μην δουλεύει η τηλεφωνία, μου δείχνει: α. Είτε υπάρχουν ξεχωριστά καλώδια για τις πρίζες. β. Είτε έχεις συνδέσει την γραμμή άλλου σπιτιού. γ. Είτε δεν έχει γίνει σωστή σύνδεση κάπου καλωδίου.
noobogadgetakias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 στο κουτι που υπαρχει το στρογγυλο επανω στην ταρατσα απο τον οτε ειναι σενδεδεμενο μονο το σπιτι μ...ερχετααι ενα καλωδιο απο την κολονα του οτε και ενα αλλο φευγει και ερχεται στο κουτακι μεσα στο σπιτι. στο κουτι που ηταν συνδεδεμενο μεσα στο σπιτι υπηρχε μονο ενα ζευγος συνδεδεμενο...το κοκκινο καλωδιο με το κοκκινο και το ασπρο με το πρασινο...(το καλωδιο του οτε εχει μεσα κιτρινο,κοκκινο,ασπρο,μαυρο) στην μετωπη του σπιτιου υπηρχε μονο αυτο το καλωδιο και κανενα αλλο. απο το κουτι που βρισκεται μεσα στο σπιτι ειναι σενδεδεμενα με σπλιτερ και το ασυρματο τηλεφωνο και το ρουτερ..το καθε ενα στην σωστη τρυπα.. στο σπιτι δεν υπαρχει καμια αλλη πριζα τηλεφωνιας.. οταν λες δεν εχει γινει σωστη συνδεση εννοεις οτι πρεπει να συνδεσω καποιο αλλο καλωδιο ετσι στα τυφλα? αφου σενδεσα αυτα που ηταν και πριν συνδεδεμενα...το κοκκινο του καλωδιου με το κοκκινο στο κουτακι και το ασπρο του καλωδιου με το πρασινο του κουτιου..οπως ηταν και πριν.και περρισευουν δυο καλωδιακια το κιτρινο και το μαυρο τα οποια δεν ηταν καπου συνδεδεμενα...
jkoukos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Έλεγξε πρώτα αν όλες οι συνδέσεις έχουν γίνει σωστά, δηλαδή υπάρχει καλή επαφή μεταξύ τους. Ελπίζω να μην πείραξες το κουτί στην ταράτσα. Αν εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα, ενδέχεται να έγινε βραχυκύκλωμα και να έπεσε η γραμμή από το κέντρο, αλλά θα περίμενα σε εισερχόμενη κλήση, να υπήρχε αναγγελία προβλήματος. Πάρε τηλέφωνο στις βλάβες.
noobogadgetakias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω παρει στις βλαβες απο την πρωτη στιγμη.απλα ελεγα μηπως ηταν κατι απλο...το κουτι που εχει τοποθετησει ο οτε στη ταρατσα δν εχει πειραχτει καθολου.και ειχα ξεσυνδεσει το κουτακι μεσα στο σπιτι πριν κανω οτιδηποτε...περιεργο...και το κουτακι μεσα ειχε πανω συνδεδεμενα μονο δυο καλωδιακια απο το καλωδιο του οτε..το κοκκινο και το ασπρο...τεσπα.τι να πω..θα δω οταν μ απαντησουν απο τις βλαβες..
noobogadgetakias Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 τελικα ολα καλα...ειχε θεμα το κουτακι του σπιτιου...προφανως κατι εγινε την στιγμη που το κρατουσα στα χερια μ και μ επεσε για λιγο κατι εγινε εκει στην πτωση με τα αλλα καλωδιακια που ειχε πανω του και γιαυτο ειχα προβλημα....ηρθε το παιδι απο τις βλαβες ειδε οτι ηταν μια χαρα οι συνδεσεις και δοκιμασε με αλλο κουτακι και εγινε η δουλεια...τι να πω...τεσπα..σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 καλα πείραξες το κουτι του οτε? Τεσπα τα εχεις συνδέσει άλλα αντι άλλων και πως να σε βοηθήσουμε, δωστο στις βλάβες, μήπως δεν έχουν τλφ και οι δίπλα σου την χωνευτη του σπιτιου πειραξε οχι το box οποτε επιτρεπεται.το box του οτε ειναι πανω στην κολωνα οπως λεει οποτε για να λεει κουτακι χωνευτη ειναι.απλα ενδιαμεσα χωνευτη σπιτιου και box στην ταρατσα δηλαδη ο οτ εχει βαλει και ενα στρογγυλο κουτακι που κανει την ενωση.(σαν χωνευτη πιανεται και αυτο).θα μπορουσε δηλαδη να επερνε απευθειας απο εκει. καλησπερα σε ολη την παρεα...εχω ενα μικρο θεματακι...κανονταν μια ανακαινιση στο σπιτι μ θεωρησα σωστο να βγαλω ολα τα παλια καλωδια που ειναι καρφωμενα γυρω γυρω απο την μετωπη του σπιτιου και μεσα σε αυτα ηταν και το καλωδιο του οτε...αυτο που ερχεται δηλαδη απο το κουτακι το στρογγυλο του οτε στο κουτι του σπιτιου..το εκανα λοιπον ολο αυτο ξεσυνδεσα πρωτα το κουτακι του σπιτιοιυ απο το καλωδιο και το ξεμπλεξα γτ ηταν κακος χαμος και το συνδεσα ξανα στο κουτι του σπιτιου...το περιεργο ειναι οτι εχω κανονικα ιντερνετ αλλα οχι τηλεφωνο...οταν παιρνω στο τηλ του σπιτιου δειχνει να καλει κανονικα αλλα δεν χτυπαει η συσκευη...να πω απλα οτι εχω συνδεσει το κοκκινο καλωδιακι με το κοκκινο στο κουτι και το ασπρο με το πρασινο...για να εχω ιντερνετ παει να πει οτι ειμαι σωστος...αλλα η ασυρματη συσκευη γτ δεν χτυπαει? αλλα ουτε και η κανονικη συσκευη οταν την συνδεω χτυπαει...οχι το ασυρματο το παλιου τυπου εννοω...το κανονικο..βοηθηστε με ρε παιδια ..αν εχω κανει λαθος στην ενοτητα που εχω ανοιξει το θεμα θα σας παρακαλουσα να το μεταφερετε ιντερνετ μπορεις να εχεις ακομα και με το ενα καλωδιο απλα θα παιζει χαλια.δηλαδη αντι πχ για 10 Mbit /1 mbit μπορει να εχεις 4mbit/400kbit upload. απο εκει και περα στο κουτι του σπιτιου σου με βαση οπως μου τα λες πρεπει να φτανει ενα διζευγο απο το στρογγυλο του οτε στην ταρατσα.δηλαδη ενα καλωδιο που εχει μεσα 2 ζευγαρια= 4 καλωδιακια.εσυ ειπες οτι συνδεσες το ασπρο και το κοκκινο οπως καταλαβα απο την πλευρα του οτε αφου πρασινο δεν υπαρχει στα διζευγα και εσυ λες οτι πραγματι ειναι διζευγο (συν οτι το πρασινο κοκκινο ειναι απο σενα οπως μας ειπες).το κοκκινο δεν παει με το ασπρο αλλα το κοκκινο ειναι με το μαυρο και το κιτρινο με το ασπρο.αυτα απο την πλευρα του οτε.δηλαδη η γραμμη σου ερχεται σε κοκκινο μαυρο ή σε κιτρινο ασπρο.οποτε δες τι εχεις κανει. Σε αυτο εκει το κουτάκι δεν επιτρέπετε να επέμβεις έπρεπε να απευθυνθείς στον οτε, για άλλη μια φορά σου λέω κάλεσε τις βλάβες επισης συμφωνα με τα νεα standard ο οτε δεν πρεπει να βαζει box και καλωδια πανω στα σπιτια αλλα πρεπει απο κολωνα να πηγαινει στην χωνευτη.θα μου πεις τωρα οι μισες περιοχες ειναι με τα καλωδια με ροκες πανω σε τοιχους.αν ομως θελει ο ιδιοκτητης να μην εχει το καλωδιο πανω στον τοιχο επειδη θελει να βαψει επειδη θελει να αλλαξει προσοψη ο οτε θα πρεπει να βρει τροπο να το παει στον πελατη ή στους πελατες χωρις να το περασει πανω στον τοιχο.(κολωνα)απλα τον ειδοποιεις και περιμενεις .... να στειλει εργολαβο να το περασει χωρις να περασει απο τον τοιχο σου.αλλα οπως τα λεει δεν πειραξε to box γιατι εκειμεσα συνηθως ειναι ρεγκλετα ή ειναι με βιδες οποτε δεν ενωνεις με το χερι .για να ενωσε με το χερι και για να λεει κοκκινο ασπρο πρασινο και για να λεει στρογγυλο κουτακι πρεπει να ειναι χωνευτη και μετα το δικο του κουτακι(που ουτε του οτε την χωνευτη πειραξε).παντως καλο θα ηταν αν φτανει ταρατσα στο στρογγυλοο κουτακι να το ανοιξει και να δει τι γινεται.αν ερχεται κοκκινο μαυρο ,κιτρινο ασπρο αλλα φευγει κοκκινο ασπρο τοτε να το αλλαξει απο εκει(αν δεν παιζει δευτερος πελατης παντα) και να το βαλει στα σωστα.και μετα το αλλαζει και απο το δικο του κουτι.αν παιζει και αλλος πελατης η πρεπει να το κανει ο οτε ή να συνενοηθουν να γινει η αλλαγη ταυτοχρονα. στο κουτι που υπαρχει το στρογγυλο επανω στην ταρατσα απο τον οτε ειναι σενδεδεμενο μονο το σπιτι μ...ερχετααι ενα καλωδιο απο την κολονα του οτε και ενα αλλο φευγει και ερχεται στο κουτακι μεσα στο σπιτι. στο κουτι που ηταν συνδεδεμενο μεσα στο σπιτι υπηρχε μονο ενα ζευγος συνδεδεμενο...το κοκκινο καλωδιο με το κοκκινο και το ασπρο με το πρασινο...(το καλωδιο του οτε εχει μεσα κιτρινο,κοκκινο,ασπρο,μαυρο) στην μετωπη του σπιτιου υπηρχε μονο αυτο το καλωδιο και κανενα αλλο. απο το κουτι που βρισκεται μεσα στο σπιτι ειναι σενδεδεμενα με σπλιτερ και το ασυρματο τηλεφωνο και το ρουτερ..το καθε ενα στην σωστη τρυπα.. στο σπιτι δεν υπαρχει καμια αλλη πριζα τηλεφωνιας.. οταν λες δεν εχει γινει σωστη συνδεση εννοεις οτι πρεπει να συνδεσω καποιο αλλο καλωδιο ετσι στα τυφλα? αφου σενδεσα αυτα που ηταν και πριν συνδεδεμενα...το κοκκινο του καλωδιου με το κοκκινο στο κουτακι και το ασπρο του καλωδιου με το πρασινο του κουτιου..οπως ηταν και πριν.και περρισευουν δυο καλωδιακια το κιτρινο και το μαυρο τα οποια δεν ηταν καπου συνδεδεμενα... οπως ειπα πρεπει να ειναι κοκκινο μαυρο ή κιτρινο ασπρο.αν καποιος πραγματι εχει βαλει κοκκινο κιτρινο τοτε παιζει και να χανεις και λιγο στο ιντερνετ επειδη σου εχουν δωσει ενα καλωδιο απο καθε ζευγαρι αρα δεν υπαρχει twisting. αν εχεις πολυμετρο πρεπει να παρεις 51 volt ταση αν μετρησεις τα σωστα καλωδια.και θα πρεπει να εχεις και τηλεφωνο επισης και να ακουγεται καθαρο.γιατι 51 volt μπορει να παρεις και με λαθος καλωδια αν γειωνεται το δευτερο καλωδιο.αν θες κανε δοκιμη με το τηλεφωνο εξω απευθειας να δεις που θα ακουσεις καθαρα το τηλεφωνο και να παιζει.επισης γραψε τα χαρακτηριστικα της γραμμης γιατι το κοβω οτι θα παιζει με μιση ταχυτητα το νετ αφου εχεις παρει ενα και ενα καλωδιο. Έλεγξε πρώτα αν όλες οι συνδέσεις έχουν γίνει σωστά, δηλαδή υπάρχει καλή επαφή μεταξύ τους. Ελπίζω να μην πείραξες το κουτί στην ταράτσα. Αν εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα, ενδέχεται να έγινε βραχυκύκλωμα και να έπεσε η γραμμή από το κέντρο, αλλά θα περίμενα σε εισερχόμενη κλήση, να υπήρχε αναγγελία προβλήματος. Πάρε τηλέφωνο στις βλάβες. αν βραχυκυκλωνει η θα παρεις μυνημα προβληματος ή θα σου βγαλει busy tone λογω χαμηλοτερης τασης.ενω στον φιλο μας χτυπαει οποτε οταν χτυπαει συνηθως η γραμμη διακοπτεται καπου.θα μπορουσε να κολλησει και το Port απο την καρτα αλλα λιγο δυσκολο.και συνηθως εκει παιρνεις ταση αλλα οχι τονο η παιρνεις busy tone. εκτος αν καψεις το port τελικα ολα καλα...ειχε θεμα το κουτακι του σπιτιου...προφανως κατι εγινε την στιγμη που το κρατουσα στα χερια μ και μ επεσε για λιγο κατι εγινε εκει στην πτωση με τα αλλα καλωδιακια που ειχε πανω του και γιαυτο ειχα προβλημα....ηρθε το παιδι απο τις βλαβες ειδε οτι ηταν μια χαρα οι συνδεσεις και δοκιμασε με αλλο κουτακι και εγινε η δουλεια...τι να πω...τεσπα..σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας. αν και τωρα ειδα οτι το εφτιαξες γιατι απαντησα πριν το διαβασω ολο εν τουτοις εκει που ενωνονται τα καλωδια στο στρογγυλο και στο κουτι σου για θεματα υγρασιας βροχης μπορεις να βαλεις ειτε θερμοσυστελομενο ειτε 3m scotchlok.ελπιζω παντως απο τον οτε να παιζεις μαυρο κοκκινο και οχι ασπρο κοκκινο διοτι αμα το εχουν κανει ετσι και ενεργοποιησουν και αλλο πελατη στο δευτερο ζευγαρι θα γινει πανυγηρι.ο ενας θα αποσυγχρονιζει τον αλλο.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 τελικα ολα καλα...ειχε θεμα το κουτακι του σπιτιου...προφανως κατι εγινε την στιγμη που το κρατουσα στα χερια μ και μ επεσε για λιγο κατι εγινε εκει στην πτωση με τα αλλα καλωδιακια που ειχε πανω του και γιαυτο ειχα προβλημα....ηρθε το παιδι απο τις βλαβες ειδε οτι ηταν μια χαρα οι συνδεσεις και δοκιμασε με αλλο κουτακι και εγινε η δουλεια...τι να πω...τεσπα..σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας. @poulinos άργησες το θεμα ηδη ειναι λυμένο !!!
vrykolakas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν ξεκίνησε να γράφει όλο αυτό το μακρυνάρι, δεν είχε λυθεί
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 διαβασα το πρωτο Post καιι ξεκινησα να απανταω και μετα ειδα τα υπολοιπα.εμενα ακομα με παραξενευει αυτο παντως με το κοκκινο ασπρο.αν ειναι το καλωδιο του οτε αυτο θα πρεπε να ειναι κοκκινο μαυρο διοτι αυτο ειναι το twisted.αυτο το μικρο λαθος μπορει να του στοιχισε σε συγχρονισμο ακομα και χωρις αλλο πελατη πανω.εχω πετυχει και 3 Mbit απωλεια απο τετοιο λαθος και σε μικρο μηκος καλωδιου
noobogadgetakias Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 διαβασα το πρωτο Post καιι ξεκινησα να απανταω και μετα ειδα τα υπολοιπα.εμενα ακομα με παραξενευει αυτο παντως με το κοκκινο ασπρο.αν ειναι το καλωδιο του οτε αυτο θα πρεπε να ειναι κοκκινο μαυρο διοτι αυτο ειναι το twisted.αυτο το μικρο λαθος μπορει να του στοιχισε σε συγχρονισμο ακομα και χωρις αλλο πελατη πανω.εχω πετυχει και 3 Mbit απωλεια απο τετοιο λαθος και σε μικρο μηκος καλωδιου καθησα και εψαξα το καλωδιο ολο σπιθαμη προς σπιθαμη απο το κουτι το στρογγυλο μεχρι εκει που καταληγει και προσεξα πως καποιος εχει ματισει αλλο καλωδιο επανω του....προφανως επειδη απο την ιδια γραμμη δουλευαν ντουμπλεξ δυο τηλεφωνα με τον ιδιο αριθμο σε δυο διαφορετικους χωρους κατι ειχε παιχτει εκει...πηγα πηρα πηρα ιδιο καλωδιο σημερα κιολας μολις διαβασα την απαντηση σου και το αντικατεστησα...ειχες απολυτο δικιο για την συνδεση στα καλωδια και γιαυτο μαλλον δεν ειχα καλη ταχυτητα...σε ευχαριστω παντως που το ανεφερες γτ ο ηλιθιος που ηρθε απο τον οτε δεν ανεφερε τπτ και ειμαι σχεδον σιγουρος πως το ειδε απλα δεν ηθελε να κατσει να ασχοληθει...τεσπα...5ευρωπουλα εδωσα δεν κλαιω κιολας απλα ειναι βλακεια...αλλαξα ξανα την συνδεσω στο κουτακι και εβαλα μαυρο πρασινο και κοκκινο με κοκκινο και παω φουλ τωρα...σας ευχαριστω παρα πολυ ολους με βοηθησατε πραγματικα...
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 καθησα και εψαξα το καλωδιο ολο σπιθαμη προς σπιθαμη απο το κουτι το στρογγυλο μεχρι εκει που καταληγει και προσεξα πως καποιος εχει ματισει αλλο καλωδιο επανω του....προφανως επειδη απο την ιδια γραμμη δουλευαν ντουμπλεξ δυο τηλεφωνα με τον ιδιο αριθμο σε δυο διαφορετικους χωρους κατι ειχε παιχτει εκει...πηγα πηρα πηρα ιδιο καλωδιο σημερα κιολας μολις διαβασα την απαντηση σου και το αντικατεστησα...ειχες απολυτο δικιο για την συνδεση στα καλωδια και γιαυτο μαλλον δεν ειχα καλη ταχυτητα...σε ευχαριστω παντως που το ανεφερες γτ ο ηλιθιος που ηρθε απο τον οτε δεν ανεφερε τπτ και ειμαι σχεδον σιγουρος πως το ειδε απλα δεν ηθελε να κατσει να ασχοληθει...τεσπα...5ευρωπουλα εδωσα δεν κλαιω κιολας απλα ειναι βλακεια...αλλαξα ξανα την συνδεσω στο κουτακι και εβαλα μαυρο πρασινο και κοκκινο με κοκκινο και παω φουλ τωρα...σας ευχαριστω παρα πολυ ολους με βοηθησατε πραγματικα... σιγα μην καθοταν να ασχοληθει.συν οτι δεν εχουν τετοια καλωδια μαζι τους συνηθως.και utp θα μπορουσες ακομα να εριχνες αμα ηθελες αρκει να ηταν για εξωτερικους χωρους.αυτο το παιρνεις σαν διζευγο Pet .καλα ναι για 5 ευρω who cares>απλα θα μπορουσε να στο λεγε οτι κοιτα πηγαινε παρε ενα να το φτιαξεις εσυ .εγω δεν μπορω.επρεπε να ειχες κρατησει ποσο συγχρονιζες πριν και ποσο τωρα να βλεπαμε διαφορα.απλα ελπιζω να κλεινουν καλα τα κουτια αλλιως θερμοσυστελομμενα ή scotchlok. χαιρομαι τουλαχιστον που ολο το σεντονι δεν πηγε χαμενο. αν ειχα δει βεβαια οτι το ειχες φτιαξει(βιαστηκα και εγω να απαντησω) θα σου ελεγα μονο για το θεμα των χρωματων και οχι ολα αυτα που εγραψα.anyway.τελος καλα ολα καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα