tsiro7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους πηγα σημερα να παραλαβω μια βαση λαπτοπ απο ιντερνετικο μαγαζι ,συγκεκριμενα αυτη εδω http://www.flipkart.com/deepcool-n180/p/itmda3nyug9nzb7b και μου παρουσιασαν μια βαση η οποια πανω στο κουτι εγραφε N180 και φαινοταν μια φτηνη απομιμηση της deepcool ,τραγικης ποιοτητας που δεν εγραφε πουθενα πανω ουτε ποιας εταιριας ειναι ουτε προδιαγραφες, τπτ λεμε! Εννοειται οτι στο site τους παρουσιαζουν το αυθεντικο προιον για αυτο προσοχη τι αγοραζετε! μαλιστα μου ειπαν οτι η συγκεκριμενη πουλαει αρκετα! Προκειται για μαγαζι στο skroutz οχι καποιο ξεκαρφωτο που βρηκα τυχαια.
David20 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδη για να καταλαβουμε,δεχτηκες και την πηρες;..(δεν το ξεκαθαριζεις)...Τους την περασες κολλαρο να σε θυμουνται;...Τους ειπες οτι δεν ειμαστε οι καταναλωτες ζωα,οπως ειναι αυτοι οι καταστηματαρχες που ειναι ενα ματσο βλαχοδημαρχοι και που δεν κανουν ουτε για τσομπανηδες;Δημιουργουν ενα καταστημα ειτε ιντερνετικο ειτε οχι και νομιζουν οτι ετσι γινονται οι επιχειρησεις (και παντου λενε "εχω καταστημα",ετσι για να παινευονται)....Τους ειπες για το ΙΝΚΑ ; Και ζητω και συγγνωμη απ τους τσομπανηδες στην τελικη.
tsiro7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι εννοειται πως δεν την πηρα! Και τους ειπα με τροπο οτι το προιον ειναι απομιμηση και καλο θα ειναι να μην το πουλανε...μαλιστα απο οτι ειδα το εχουν αποσυρει απο το site...για πολλους τσαμπουκαδες δεν με επαιρνε ηταν τρεις και το μαγαζι στον τεταρτο οροφο πολυκατοικιας στη ν.σμυρνη!!!!χαχαχα Προσοχη παιδια κυκλοφορουν πολλοι απατεωνες και απο απο οτι ειδα εκ των υστερων στις αξιολογησεις στο skroutz οι τυποι ειναι τυχοδιωκτες αλλα παρηγγειλα κατι φτηνο με παραλαβη απο το καταστημα,αντε να μπλεκεις με τετοιους με μεγαλα ποσα και πιστωτικες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα